AMD Ryzen procesori (opća tema) izdvojena tema

poruka: 31.742
|
čitano: 6.752.440
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
protjeran
Re: AMD Ryzen procesori (opća tema)
ibme74 kaže...
ActionReaction kaže...

Ibme

Znalac kao ti bi trebao stati na kraj mojem pricanju gluposti i uzeti toplomjer ili termalnu kameru pa nam snimiti kako se grije vrm na tvojoj super klokerskoj ploci nakon 15min stress testa pod max OC sa prikazom postavki na monitorningu.

Sva sreca pa imam r9 3950x obješen na ključeve auta pa ga ubacim po potrebi na ploču da nešto dokažem takvima kao tebi koji sa svojim trollanjem nisi mogao ni orginalni acc na forumu zadržati 

Lik te trolla. 

Once upon a time bila dva prijatelja, zvali su se intel i nvidia....kraj price.
7 godina
hahhaajaads kaže...

Zar nije netko ovdje rekao da se to moze lijepo ugasit ili regulirat ?

vec mu je 53. ljudi objasnilo da se taj vent uopce niti ne pali, ali on i dalje tupi da je to bucno da se kvari i bla bla

jedini scenarij kada se vrtio je ko 3900X i jacih procesora sa PCI gen 4 ssd diskovima, i tada samo u full render loadu do jaja

17 godina
AMD Ryzen procesori (opća tema)

Hm, navodno Zen 3 CPU naklokan počne prdit.

https://twitter.com/1usmus/status/1324322885813571584

AMD,........is that Epyc or what?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nice 

Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
protjeran
ibme74 kaže...

Sva sreca pa imam r9 3950x obješen na ključeve auta pa ga ubacim po potrebi na ploču da nešto dokažem takvima kao tebi koji sa svojim trollanjem nisi mogao ni orginalni acc na forumu zadržati 

Pa ja ti pricam da to napravis sa svojim r5 3600, nasviraj ga do kraja napon i takt manualno i pusti da vrti prime 95 pola sata, pa da vidimo gdje si.

Takvima kao ja? Svaki put kada netko bude poklopljen nekim argumentom ili je lazni profil ili se.prelazi na pricu ti si tek.par dana da se pobjegne od teme.

12 godina

kome se ne gleda video klik

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ivanlotz kaže...

@ActionReaction zao mi je ako si se osjetio uvrijedenim, ali meni je samo bio cilj (i svima ostalima) pokazati ti da tvoja objava, citiram dio "A te plocice od 600-700kn nisu ni trenutnu seriju mogle ohladiti kako treba kod overklokanja" jednostavno ne drzi vodu

Zašto ti je žao? Forsira gluposti na novom accountu da namjerno trola. 

Nije mu cilj rasprava već trolanje i omalovažavaje.

Nek dođe rasoravljat na svom accountu ako mu je do rsdprsve, do tads najbolje ignorirati.

12 godina
ActionReaction kaže...
ibme74 kaže...

Pa ja ti pricam da to napravis sa svojim r5 3600, nasviraj ga do kraja napon i takt manualno i pusti da vrti prime 95 pola sata, pa da vidimo gdje si.

Takvima kao ja? Svaki put kada netko bude poklopljen nekim argumentom ili je lazni profil ili se.prelazi na pricu ti si tek.par dana da se pobjegne od teme.

Govoris kak je neki blender nebitan, i onda stavis Prime 95 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2020 15:14 (hahhaajaads).
12 godina
ActionReaction kaže...
ibme74 kaže...

Pa zašto sada neko treba gubiti svoje vrijeme da tebi nesto dokaze? Hajde ti to odradi da nama dokazes da si u pravu, očito nemaš pametnijeg posla.

11 godina
Cijene
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
dreadmoore kaže...

Nice 

serious sam <3

17 godina

Zen 2 je bio nešto sporiji u enkodiranju, a sad je R5 5600X na razini Intel 8/16 procesora.

Eh taj IPC, pa još kad usporediš maksimalnu izmjerenu potrošnju vs i5 10600K.

https://www.anandtech.com/show/16214/amd-zen-3-ryzen-deep-dive-review-5950x-5900x-5800x-and-5700x-tested/15

AMD,........is that Epyc or what?
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2020 15:16 (rambox).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

sviđa mi se i3 10100f za 650 kn, ostalo sve prenapuhano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

3.5 tisuće ljudi je već kliknulo na video. U 10 minuta. (retardirani smajli).

GdjeSuBikovi kaže... Dabog da ti dica igrala na toj i5-ici umisto na ryzenu.
13 godina
Institucija gaminga:

0 0 hvala 0
15 godina

Da će nadjebat intel pa i ne bas, ali da su ga stigli jesu svaka cast amd, sad jos navi upariti i onda eto tih 6-9% vise u svim naslovima osim death strandinga tu su ih nadjebali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Cek jel ja to dobro vidim ili je 5950x (6800kn)  jednak i9 10900k (4900 kn) u gamingu?

cak i vise trosi... sto reci ?

cini se da je 5950x to much za nas obicne smrtnike... cekam review slabijih procesora...

Bnet: mNik987#2148
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
protjeran
ibme74 kaže...

Pa zašto sada neko treba gubiti svoje vrijeme da tebi nesto dokaze? Hajde ti to odradi da nama dokazes da si u pravu, očito nemaš pametnijeg posla.

Pa gle, ja znam kako ce proci to testiranje jer imam trenutno 3 sistema na kojima radim i za koje znam u dlaku kako se ponasaju i Intele i Ryzena , zato sam te i prozvao da mi pokazes sa testiranjem na svojem proci i svojoj maticnoj kako sam u krivu kod svojih tvrdnji. Ako nemas potreban alat posaljem ti ja, cimni adresu, mogu ti i uzivo donesti ako si u okrugu ZG-a.

A ja cu ti odma dokazati kako si u krivo jer si pricao za veliko zagrijavanje intela itd.. prije koju stranicu razgovora kada si stavljao usporedbe oko kupnje.

Eto kako se grije 10700k na 5GHz nakon sat vremena prime 95 klik, prije mjesec dana radio test bilo malo toplije nego sada al necemo se hvatati.

EDIT:

Ako si pavi šmeker kako pricas onda ces dokazati da si ti u pravu, kakvo gubljenje vremena pa na IT forumu si zato i jesi ovdje, ako te smara onda ocito nisi na pravom forumu. Meni je to zadovoljstina da se pregovaramo i testiramo 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2020 15:23 (ActionReaction).
8 godina
protjeran
toxic kaže...

Cek jel ja to dobro vidim ili je 5950x (6800kn)  jednak i9 10900k (4900 kn) u gamingu?

cini se da je 5950x to much za nas obicne smrtnike... cekam review slabijih procesora...

svi pro gameri najavili uzet 5950x 

15 godina
toxic kaže...

pa 5950x je best buy pored tog intela, nije bitna potrosnja nego brand.Tako da neznam o cemu se vise ovdje prica proslo vrijeme dominacije intela sad če malo amd da preuzme sa premium cijenam.

Ovi 5950x će se prodavat kao vruče kiflice.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2020 15:28 (dreadmoore).
12 godina
toxic kaže...

A bit će razlika kao i što je bila u slucaju r9 3950/3900x vs r5 3600/3600x, 5-10% ovisno od igre do igre.

"Of course, if you’re mostly interested in gaming performance, the Ryzen 9 5950X is overkill.

You’ll be getting a similar level of performance from the more affordable 5900X and even the 5800X.

In most games, even the 5600X won’t be far behind.

We'll follow up with detailed reviews on all those chips in the next few days."

8 godina
protjeran
ActionReaction kaže...
ibme74 kaže...

Pa gle, ja znam kako ce proci to testiranje jer imam trenutno 3 sistema na kojima radim i za koje znam u dlaku kako se ponasaju i Intele i Ryzena , zato sam te i prozvao da mi pokazes sa testiranjem na svojem proci i svojoj maticnoj kako sam u krivu kod svojih tvrdnji. Ako nemas potreban alat posaljem ti ja, cimni adresu, mogu ti i uzivo donesti ako si u okrugu ZG-a.

A ja cu ti odma dokazati kako si u krivo jer si pricao za veliko zagrijavanje intela itd.. prije koju stranicu razgovora kada si stavljao usporedbe oko kupnje.

Eto kako se grije 10700k na 5GHz nakon sat vremena prime 95 klik, prije mjesec dana radio test bilo malo toplije nego sada al necemo se hvatati.

EDIT:

Ako si pavi šmeker kako pricas onda ces dokazati da si ti u pravu, kakvo gubljenje vremena pa na IT forumu si zato i jesi ovdje, ako te smara onda ocito nisi na pravom forumu. Meni je to zadovoljstina da se pregovaramo i testiramo 

nemaš video koliko se grije na 5.5 Ghz?

6 godina
protjeran

Gledam rendering i software and game development benchmarke, 5800x s 2 jezgre/4thread-a manje guzi 10900k, prilično impresivno.

0 0 hvala 0
17 godina

Meni je ovo prilicno impresivno...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2020 15:28 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
protjeran
forumaš kaže...

sviđa mi se i3 10100f za 650 kn, ostalo sve prenapuhano.

Auh, da mi je sada vidjeti tu pomamu za novim rajzenima kada nije gaming otisao gdje su mislili da ce biti sa 5000 serijom. Jedva cekam vidjeti kolika ce biti navala zbog sintetickih testova i poslovne upotrebe za njima na forumima 

Bome ce se razgrabiti tek sada 10th gen intela po ducanima sa debelo manjom cijenom i integrusom, a i ryzen 3000 bi se mogao razgrabiti sta je ostalo

16 godina
toxic kaže...

Je, ali steta sto nema 5900X na testu

6 godina
protjeran

MF je vec rasprodao 5950x i 5900x. Ovaj 5800x u pola sata prrko tisucu korisnika vec naslo.

https://www.mindfactory.de/product_info.php/AMD-Ryzen-7-5800X-8x-3-80GHz-So-AM4-WOF_1380727.html

Once upon a time bila dva prijatelja, zvali su se intel i nvidia....kraj price.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...
toxic kaže...

Je, ali steta sto nema 5900X na testu

Pa cek sto ovo nije najjaci moguci Ryzen i oni bolje od ovoga nemaju?

kolko ce kostat taj 5900x ? manje od i9 10900k..?

cini se da nista od pada cijena intela :(

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2020 15:31 (toxic).
12 godina
toxic kaže...

Imas kod linusa 5600X, kao sto se i znalo od prije, nema prevelike razlike izmedju 5800X/5900X/5950X u gamingu. 

16 godina

evo i recenzije 5600X

https://www.techpowerup.com/review/amd-ryzen-5-5600x/16.html

koliko vidim ništa bitno u gamingu u odnosu na i5, samo cijena otišla gore. Sad imam Intel i Intel :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice