AMD Ryzen procesori (opća tema) izdvojena tema

poruka: 31.743
|
čitano: 6.758.451
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: AMD Ryzen procesori (opća tema)
Još jednom isprika, nisam skužio da je tvoja poruka
15 godina
hahhaajaads kaže...
dreadmoore kaže...
hahhaajaads kaže...
picajzla0707 kaže...
Joj daj ne prdi, ako tko stavlja random vidrouratke kojekakvih anonimusa, onda si to ti. Kad god dajem link, uvijek je od strane profesionalaca, samo što su fenbojima takvi potplaćeni čim im ne pašu rezultati.

EDIT
fišek, imaš isti takav njihov test na threadriperima, mislim da su im isto razlike minimalne. Samo što sam sad na mobu pa mi je zajebancija to linkati

Pa svi smo mi anonimusi, svi koji stave ovdje nesto svoje odma je fake i potplaceni su.

Je nema sta amd i intel me masno placaju da pljujem po njima gdje stignem stvarno imam nekog benefita od njih.

Pa ima nas sta... Meni placa AMD, tebi Intel, ibmeu futura it i sl.. 

Za Ibmeu se mogu sloziti da ga placaju da im promovira firmu i proizvode, ali da tebe placa amd i mene intel bas nesto i ne vjerujem.

12 godina
dreadmoore kaže...
hahhaajaads kaže...
dreadmoore kaže...
hahhaajaads kaže...
picajzla0707 kaže...
Joj daj ne prdi, ako tko stavlja random vidrouratke kojekakvih anonimusa, onda si to ti. Kad god dajem link, uvijek je od strane profesionalaca, samo što su fenbojima takvi potplaćeni čim im ne pašu rezultati.

EDIT
fišek, imaš isti takav njihov test na threadriperima, mislim da su im isto razlike minimalne. Samo što sam sad na mobu pa mi je zajebancija to linkati

Pa svi smo mi anonimusi, svi koji stave ovdje nesto svoje odma je fake i potplaceni su.

Je nema sta amd i intel me masno placaju da pljujem po njima gdje stignem stvarno imam nekog benefita od njih.

Za Ibmeu se mogu sloziti da ga placaju da im promovira firmu i proizvode, ali da tebe placa amd i mene intel bas nesto i ne vjerujem.

pa da, Futura inače ima trgovinski lanac i grcaju u lovi pa mogu okolo plaćat nekoga da im "promovira firmu" na forumu gdje od 50 upita mozda 5 ljudi stvarno kupe nešto i to je još pitanje gdje na kraju i uzmu, ali dobro ne čude me glupi zaključci s obzirom da je IQ nekima manji od spomenute brojke ljudi koji stvarno nešto kupe na preporukama te to također i potvrđuju time da nisu ni skontao da je kolega hahhaajaads bio sarkastičan 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2020 13:59 (ibme74).
15 godina
ibme74 kaže...
dreadmoore kaže...
hahhaajaads kaže...
dreadmoore kaže...
hahhaajaads kaže...
picajzla0707 kaže...

EDIT

pa da, Futura inače ima trgovinski lanac i grcaju u lovi pa mogu okolo plaćat nekoga da im "promovira firmu" na forumu gdje od 50 upita mozda 5 ljudi stvarno kupe nešto i to je još pitanje gdje na kraju i uzmu, ali dobro ne čude me glupi zaključci s obzirom da je IQ nekima manji od spomenute brojke ljudi koji stvarno nešto kupe na preporukama te to također i potvrđuju time da nisu ni skontao da je kolega hahhaajaads bio sarkastičan 

Pa ni tebi onda IQ nije na strani dok ne vidis da u komentaru tebe namjerno podbadam, sta cu ti ja ako se neznas saliti na svoj racun.

12 godina

Ne izvlači se sada, nije ti prvi puta da imaš takve glupe izjave 

12 godina

Momci moze bez prepucavanja i držat se teme? Hvala 

15 godina
ibme74 kaže...

O to se netko nasao uvrjedjenim eto ti dokaz koliko si ogranicen na podbadanje.Zao mi je ali moja rasprava stobom moze proci samo uz eskalaciju,tenzije i dodatno prepucavanje.A iskreno neda mise stobom zamarti i natezati namjerno sam te podbo, samo jer sam ocekivao od tebe sasvim drugu poruku.Sad  sam se iznenadio koliko se samo pravads radi male sale. Zivio ti meni 100 god i daleko od mene. Da ti bude lakse uradio sam ovo, jer stvarno nemam zivaca. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2020 14:19 (dreadmoore).
15 godina
AMD Ryzen procesori (opća tema)

Ljudi na ovom forumu se nekada ponašaju poput male djece.

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
To je zato što muški, a muški su 99,9% forumaši, nikad ne odrastu i najgori su po pitanju 'igračaka' :)))
10 godina

Undervolto sam si ryzen 5 3600 sa ryzen master sa 1.4v na 1.2v i stavio na 4000mhz i dobio jedno 10c manje temperature, sad je na 50-60c dok se gejma.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2020 14:47 (Mr.Natural).
Moj PC  
14 0 hvala 0
12 godina
dreadmoore kaže...
ibme74 kaže...

O to se netko nasao uvrjedjenim eto ti dokaz koliko si ogranicen na podbadanje.Zao mi je ali moja rasprava stobom moze proci samo uz eskalaciju,tenzije i dodatno prepucavanje.A iskreno neda mise stobom zamarti i natezati namjerno sam te podbo, samo jer sam ocekivao od tebe sasvim drugu poruku.Sad  sam se iznenadio koliko se samo pravads radi male sale. Zivio ti meni 100 god i daleko od mene. Da ti bude lakse uradio sam ovo, jer stvarno nemam zivaca. 

Kakvu reakciju? Nije prvi put da me ti i tebi slicni prozivate, prije je bilo za ozbiljno a sada je kao "podjeba-šala" i ja se "ne znam" podjebavat i šaliti?

Neka, samo ti 'ajde što dalje, ima na forumu dovoljno normalni ljudi s kojima normalno komuniciram i podjebavam se što javno što na PP 

12 godina
Mr.Natural kaže...

Undervolto sam si ryzen 5 3600 sa ryzen master sa 1.4v na 1.2v i stavio na 4000mhz i dobio jedno 10c manje temperature, sad je na 50-60c dok se gejma.

Koji cooler koristis?

12 godina

Sorry kaj sam te spomenuo, nisam znao da se neki ne znaju salit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pa nije, vidiš da se on "pobjebavao" iako nije ni skužio zašto si ti to napisao a ja u životu nisam sa njim razmjenio rečenicu da nije bila neka rasprava 

15 godina

Jako nedostaje jakovp sa svojim td-ovima a on i ibme su jedno vrijeme bili vezani pupcanom vrpcom, kako je onaj sjasio sa foruma sto naravno ne iskljucujem da se nece vratiti ibme je malo popustio.Glavni pajdas ga napustio.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina

O cem ti laprdas? Ja s jakovom u zivotu nisam 5 rijeci progovorio. Nemam ja te djecje bolesti da se tu "pajdašim" sa nekim i bacam grupne TD i TU kao ti i tebi slicni. I sta sam ja to "popustio"? S cime? Kakve idiotarije pises, nekad ne znam jesi balavac ili samo ogranicen, jel nema neki krkanski forum da tamo prosipas bisere i maknes se odavde?

I ti se nasao nekoga za nesto prozivati, pajdas od dva najveca bivsa forumska trolla 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2020 17:09 (ibme74).
8 godina
protjeran
Mr.Natural kaže...

Da li ti i u mirovanju stoji 4 GHz ? 

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas, nemamo sreće
13 godina
Ha, a to i je problem :D moj za 4.0 traži 1.1V, al ne bi takta spustio nema šanse
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
error_666 kaže...
Ha, a to i je problem :D moj za 4.0 traži 1.1V, al ne bi takta spustio nema šanse

a preko čega (kojeg programa) ti pratiš frekvencije procesora?

10 godina

Čitam ovu temu redovito i sve češće se pitam zašto se zove AMD Ryzen procesori (opća tema) umjesto AMD Ryzen procesori (problemi/troubleshooting/štogod). Nije da kurim frku ali stvarno... dajte neku temu sa problemima a ovo ostavite za općenitu raspravu/vijesti/novosti o platformi... ili griješim?

Moj PC  
2 0 hvala 4
13 godina
Hw info. Navodno je on najprecizniji
12 godina
error_666 kaže...
Hw info. Navodno je on najprecizniji

Za Ryzen ne, najprecizniji ti je Ryzen Master, evo ti kod mene stanje, radi chrome sa yt i još par taova, cpu nešto ispod 2GHz s time da ti je kod mene sve na default, ništa nije naknadno namještano, power plan je na ryzen balanced

EDIT: veća slika ako je tu sitno klik

EDIT2: evo kad ugasim chrome padne na nekih 1.5GHz klik

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2020 23:00 (ibme74).
11 godina

Ne sjecam se vise kaj si pricao, na kolko ti zakuca clockove kad stavis Ryzen/Win high perf. mode? Jesu ti clockovi onda po svim jezgrama jednaki ili su pretpostavljam s obzirom na load veci kod onih par jezgri koje se vise koriste?

17 godina
neaktivan

to sto pisem, nema nikakve veze s AMD CPU, nego bi vise inforativno postavio.

Pojave se korianici o CPU temp, pa tako imam i ja jedan program...

https://deu.moo0.com/?top=https://deu.moo0.com/software/SystemMonitor/

koji koristim. Nedavno mi CPU gorio 95 C stupnjeva. Nisam shvatio zasto mi se gasi. i eto.... sredio vent malo.. malo WD40 i opet hladi.

Htio sam samo pitati, da li ovaj program dobro vrijednosti prikazuje ili .....

Ja dapace imam jos uvijek stari Intel E5430 12 god i nije izgorio srecom. :)

hvala na kritici,za svaki slucaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jebodiah kaže...

to sto pisem, nema nikakve veze s AMD CPU, nego bi vise inforativno postavio.

Pojave se korianici o CPU temp, pa tako imam i ja jedan program...

https://deu.moo0.com/?top=https://deu.moo0.com/software/SystemMonitor/

koji koristim. Nedavno mi CPU gorio 95 C stupnjeva. Nisam shvatio zasto mi se gasi. i eto.... sredio vent malo.. malo WD40 i opet hladi.

Htio sam samo pitati, da li ovaj program dobro vrijednosti prikazuje ili .....

Ja dapace imam jos uvijek stari Intel E5430 12 god i nije izgorio srecom. :)

hvala na kritici,za svaki slucaj

Ne vidim sta to ima veze sa amd temom, kao prvo intel je u pitanju a drugo ima jos tema koje se ticu temperatura procesora i opcenito racunala.

10 godina
ibme74 kaže...
Mr.Natural kaže...

Koji cooler koristis?

Artic Freezer 34 esports duo

6 godina
protjeran

Buduci radi korone Virusa neidem nigdje ove godine a Firma ipak uplatila za godisnji, odlucih se da osvijezim build.

Upravo jucer Stigle prve Komponente.

Zgodna maticna, ima ficera, fino upakovana, jedino mi malo vrm hladnjak cudan al oke,bude valjalo za 3600 kasnije 8 jezgri kad izadje novo.

Moj PC  
16 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Nista B550 pored ove zvjerke od X570, doslovno za sicu...

T.L. - za zahvalu udri hvala // WoT and pubg: tomo53nja
11 godina
Tomo53nja kaže...

Najs maticna, boje izgledaju ljepse nego na sluzbenoj stranici. Bas sam prijemalo malo usporedjivao B550 i vidim da MSI slabo reklamira svoje audio rjesenje. Kad sve instaliras mozes pls pogledat ima li automatske detekcije impedancije kad spojis slusalice/zvucnike i ima li kakav softver za zvuk na toj ploci? Ako ima, vjerujem da ima i na B550 varijanti.

6 godina
protjeran
Tomo53nja kaže...

Ma i ja sam razmisljao o MSI radi poznatog biosa mi, ali niti x570 i b550 ispod 200 eura nemaju ALC1220 vec 1200... ali mislim da nije to nikakav downgrade po zvuku, nista nisam nasao po netu o tome osim da 1200 podrzava 5.1 a ovaj 7.1

Na kraju ipak su mi ove b550 asrock-ice bile zgodne( power, reset tipka, debug screen) i primamljive novcano, doticnu sam uzeo za malo ispod 190 u MF-u. A i asrock je malo cudan po meni u kao high endu x570 ista extreme 4 dolazi bez tih ficera za malo vise novaca

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice