Može li mi neko objasniti da li je velika razlika u performansama između ova 2 procesora i da li vredi kupovati 965BE koji je nekih 30 eura skuplji?Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vrijedi,965BE je pravi Phenom II sa L3 cache memorijom za razliku od X4 840,965BE ima otkljucani mnozitelj i bolji je ocer.Ukratko s njim ces postici 4ghz i imat ces super quadcore proc za male novce.Kupi 965BE.
Može li mi neko objasniti da li je velika razlika u performansama između ova 2 procesora i da li vredi kupovati 965BE koji je nekih 30 eura skuplji?Hvala.
Razlika između ta dva procesora je više no očigledna.
Osim višeg radnog takta, Phenom II x4 965BE ima i 6MB L3 cache memorije te otključan množitelj.
Sve nabrojano čini ga osjetno sposobnijim procesorom u odnosu na Phenom II x4 840 koji je zapravo rebrandirani Athlon II x4 650.
EDIT: Kolega me pretekao... Dakle, sve nabrojano stoji! Ako ti nije žao dodatnog ulaganja, ili ako imaš priliku kupiti Phenom II x4 955BE, onda će ti se investicija zasigurno isplatiti.
Aha ma rekli su mi da mogu nabaviti ovaj procesor AMD Phenom II X4 965 AM3 BOX
Eh sad da vas pitam jel postoji ta verzija Phenoma bez BE (Black Edition)?Nije mi naveo da je to BE!!!Pa se sada pitam jel postoje 2 verzije navedenog procesora.
Eh sad da vas pitam jel postoji ta verzija Phenoma bez BE (Black Edition)?Nije mi naveo da je to BE!!!Pa se sada pitam jel postoje 2 verzije navedenog procesora.
Koliko je meni poznato, Phenom II x4 965 postoji samo u Black Edition verziji.
Kupi 955BE ako nemaju 965BE.BE procesori imaju otkljucan mnozitelj,lakse ih je overclockati i dobri su za overclock.
Ma znam sta je BE,ali nigdje u Bosni ne mogu da nabavim taj procesor,ne mogu ga nabaviti.Evo sad mi poslaše ponudu da mogu da nabave taj.Surfajuči na netu čini mi se kao da ima verzija 965 bez BE,al nisam siguran.
Ma znam sta je BE,ali nigdje u Bosni ne mogu da nabavim taj procesor,ne mogu ga nabaviti.Evo sad mi poslaše ponudu da mogu da nabave taj.Surfajuči na netu čini mi se kao da ima verzija 965 bez BE,al nisam siguran.
Nije bitno ima li ili nema,necemo sad od toga praviti slona.Kupi BE verziju.
Jel ti ne kapiraš ili što??Nema u prodaji nigdje,prošao mu vijek.Ne mogu da ga nađem ni u jednoj radnji računarske opreme u mom gradu i u blizini.
Prema OVOM popisu, postoji samo verzija Phenoma 955 koja nije Black Edition dok su svi Phenomi 965 BE.
Jesi pogledao oglasnike? Svojedobno, na PIK-u je bilo novih Phenoma II x4 955BE po 230-240 KM.
Prema OVOM popisu, postoji samo verzija Phenoma 955 koja nije Black Edition dok su svi Phenomi 965 BE.
Jesi pogledao oglasnike? Svojedobno, na PIK-u je bilo novih Phenoma II 4 955BE po 230-240 KM.
Ja evo vidim da nisi u pravu vidim 2modela sa BE i bez.Možda se zeznuo ovaj drug pa umjesto 955 napisao 965.Odgovorio sam mu pa ćemo vidjeti.
Što se PIK-a tiče ne bih uzimao preko njih,jer nemam garancije.Hoću da uzmem iz radnje.