Amd fx

poruka: 5
|
čitano: 1.129
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Amd fx

isplati li se kupnja ovakvih procesora npr fx4100,6100,8120 i tak nesto za buducnost jer imaju ogomni l3 cache i velik potencijal za oc plus puno jezgri...pa sto vi mislite... i dali microsoftovi fixevi znace sto

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Amd fx

Ne isplate se.Za te novce si ubodi I5 2500K ili polovni I7 2600K.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

2 0 hvala 0
13 godina
Amd fx

nemogu jer mi je platforma am3+

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Amd fx
mazy651 kaže...

Onda idi na Phenoma II X4 tipa 955/965BE ili nekoga 960T koji je unlokabilan u Thubana X6.Sva tri navedena imaju i otkljucan mnozitelj.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Re: Amd fx
zoharbizo kaže...
mazy651 kaže...

Onda idi na Phenoma II X4 tipa 955/965BE ili nekoga 960T koji je unlokabilan u Thubana X6.Sva tri navedena imaju i otkljucan mnozitelj.

to što je kolega rekao ili punokrvnog x6 ubodi ako se neželiš zezat sa otključavanjem...nekako se dosta ljudi složilo da navedeni procesori imaju zdrave performanse, znaš što dobivaš...uostalom ti odlučuješ..samo pazi na marketing agresivni..i to što ljude vuče: e imam proc sa 8 jezgri i slično...puno tema na forumu ima u vezi toga..

fx serija ima bolji memorijski tj novi memorijski kontroler i bolje funkcionira sa ram memorijom...u nekim stvarima je fx od phII x4 bolji za 10-15 posto, u nekima gori i 30 posto..u nekima su jednaki...x4 ili x6 black edition, uz dobar hladnjak i zdravih 4ghz i mislim da ne treba više tražit, nit će ti falit, nit će to biti slabo za narednih par godina...i za rad i za igre si miran...

samo krupno, ništa sitniš
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice