Oni kojima su x3 procesori od amd-a preskupi, a x2 procesori preslabi, došla je tj. stiže uskoro i solucija za vas.
Phenom II x2 550 - 3,1Ghz , 7MB cache-a
Athlon II x2 250 - 3GHz , 2MB cache-a
Oni kojima su x3 procesori od amd-a preskupi, a x2 procesori preslabi, došla je tj. stiže uskoro i solucija za vas.
Phenom II x2 550 - 3,1Ghz , 7MB cache-a
Athlon II x2 250 - 3GHz , 2MB cache-a
Hm mislim da ce ovaj novi Athlon II X2 250 bit itekak dobar taman za mene jer ja na kompu ne igram igrice nije da on nevalja za igrice bit ce i za to dobar nema sumnje, sviđa mi se to kaj ima 1mb Cache po jezgri ko moj LE-1620 a ne samo 512kb to ce bit odlicno pa jos kad se malo nakloka super eto veselja!
Taj x2 550 je u stvari deneb quad sa onemogučene dvi jezgre.Možda će se i tu moći otkljućavat te jezgre.
Taj x2 550 je u stvari deneb quad sa onemogučene dvi jezgre.Možda će se i tu moći otkljućavat te jezgre.
Al svejedno je sporiji od Intel Core2 arhitekture na istom taktu. A da negovorim koliko se Intel C2D procesori dobro oc-aju. Ovaj Athlon ce bit dobar procesor za nezahtjevne korisnike, za filmove i multimediju pod uvjetom da bude jako jeftin.
Al svejedno je sporiji od Intel Core2 arhitekture na istom taktu. A da negovorim koliko se Intel C2D procesori dobro oc-aju. Ovaj Athlon ce bit dobar procesor za nezahtjevne korisnike, za filmove i multimediju pod uvjetom da bude jako jeftin.
Ne bi bilo loše upecati jednog od ove dvojice... Premda, priznajem da do danas nisam čuo za ovog dvojezgrenog Phenoma.
Ovaj Phenom II x2 550 nije tako loš,ako se da dobro klokat, možda on ili x3 720BE uleti u moje kučište.
AMD PHENOM II X2 550 @ 6,00GHz sa LN2
Athlon II x2 i Phenom II x2 review - GURU3D
Kod nas dolaze u roku tjedan- dva iako ih već ima na www.nabava.net , ali ih nemaju na lageru. Cijena će biti od 800kn pa nadolje.
Phenom II x2 (3,1GHZ) je jak kao E8400 (3GHz), znači još nisu jači od intela, ali razlika je vrlo mala, međutim phenom II je jeftiniji dosta.
Athlon II x2 (3,0Ghz) malo kaska,ali ništa previše i to samo zato jer nema l3 cache,ali zato ima 2MB l2 cache-a (phenom II x2 ima 1MB)
ma neman komentara
Intel je izbacio Pentium Dual Core E6300 kao konkurencija ovim
I od kojih je osjetno sporij
ma neman komentara
Intel je izbacio Pentium Dual Core E6300 kao konkurencija ovim
I od kojih je osjetno sporij
ispricavam se gospodo, imam pitanje no nema potrebe da otvaram novu temu.
Pitanje:
Koji vrstu procesora da si uzmem ? (Iskljucivo igranje)
dvo-jezgreni, tro-jezgreni, cetvero-jezgreni
puno vam hvala
ispricavam se gospodo, imam pitanje no nema potrebe da otvaram novu temu.
Pitanje:
Koji vrstu procesora da si uzmem ? (Iskljucivo igranje)
dvo-jezgreni, tro-jezgreni, cetvero-jezgreni
puno vam hvala
Imam AM2 maticu Gigabyte MA-770-DS3 rev.2
a pare , 1200 - 1500, i da ide za novi komp
Stvarno ne znam kako vama nije jasno da je Intel i do sada ima dva različita Socketa? Core i7 dili Socket sa novim Xeonima, a Core i5 je zapravo pravi sljednik Core 2 procesora.
Core i5 cilja na malo skuplje tržište? Možda u samom početku jel će tada doć samo procesori sa 4 jezgre, ali sa prelaskom Intela na 32nm dolaze i dvojezgreni koji će sigurno bit dosta povoljni.
Nego recite mi je li AM3 procesor mora imat novu ploču da bi podržava DDR3? Da, naravno da mora.
AMD je napravio odličan korak s Phenomom II X2 i X3 možda i X4 intel naprosto nema odgovora na to
Taj AMD možda dobro radi procesore za igre, ali ja još nisam vidija njihov procesor koji je nadmašija Intela u video obradi.