Zanima me da li netko ima ovakav proc i koliko ga je maksimalno clockao da je stabilan i tako,zanimaju me iskustva s njime i sve to...hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
3.0-3.3 dalje teško...
Tako je kod svih brisbane-a... Moj 5000+ Black Edition je išao na 3,1 max stabilno.
Isto mislim 3.1-2 Ghz
Ovdje su ga natjerali na 3.3 al to su oni ;)
Pa ni moj 6400+ BE nejde dalje (kad ja klokam:)) od 3.4-5, iako znam da ide...
Čini mi se da od tog clocka mala korist - mislim općenito na procesore.
a frend mi ima takvo istog i on ga je dignuo na 3.4 i kaže da radi sasvim stabilno i da se ne ruši niti išta.sad neznam ja sam svojeg stavio na 3.0 i dalje nisam pokušavao pa me zanima ipak ono da mu vidim mogućnosti.usput imam hlađenje cool xilence blade
Isto mislim 3.1-2 Ghz
Ovdje su ga natjerali na 3.3 al to su oni ;)
Pa ni moj 6400+ BE nejde dalje (kad ja klokam:)) od 3.4-5, iako znam da ide...
Čini mi se da od tog clocka mala korist - mislim općenito na procesore.
Nebih rekao...
To vrijedi kod integrirki, i low end kartica, ali kod malo jačih mainstream i high end clockaj dokle ide stabilno.
Athlon x2 (winsdor,brisbane) ni nemože pogurat jaču karticu od hd4670 do 100%.
kaj se tiče grafike tu baš i nema kaj tjerat puno jer imam radeon x1650 256mb ddr2
kaj se tiče grafike tu baš i nema kaj tjerat puno jer imam radeon x1650 256mb ddr2
Onda nema potrebe clockat
Mogao bi ga na 3Ghz eto tako samo da bude nekad davno magičnih 3GHz, ionak se temp. neće ništa dignut, a nećeš ni napon trebat dizat.
a ja bi to samo radi toga kaj me zanima koje su mu granice i koliko max ide da znam za ubuduće ako nabavim novu grafu a budem
a ja bi to samo radi toga kaj me zanima koje su mu granice i koliko max ide da znam za ubuduće ako nabavim novu grafu a budem
Ako misliš nešto jače od hd4670, kupi jači proc.
nekog athlona II x2 barem.
ej ja sam ga imo sa ma78gm-s2h i iso je sa stock cooler do 3.4ghz max cim dignes mnozitelj ili nes moras cekat 30 min da bi proradio
3.0-3.3 dalje teško...
Tako je kod svih brisbane-a... Moj 5000+ Black Edition je išao na 3,1 max stabilno.
moj također :)