ACC AMD-a

poruka: 4
|
čitano: 978
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
ACC AMD-a

Da li se moj procesor AMD Phenom II X4 B35 2.9GHz(otključani athlon II X3 435 2.9GHz) može mjeriti s AMD Phenom II X4 965 BE ili s AMD Phenom II X6 1055t <--znam da je X6 ali je se isplati prelaziti i ovog mog na taj X6

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 10:27 (Jughead).

0 8 hvala 0
17 godina
ACC AMD-a

Tvoj se može mjerit sa X4 965 tek kada ga clockaš na njegovu frekvenciju tj. 3.4GHz, ali opet X4 965 će se dati uvijek više clockati nego tvoj procesor (zbog otključanog množitelja). Sa X6 se nemožeš mjerit u nekim aplikacijama.

A sada da ja tebe nešto pitam : kakve veze ti naslov ima sa postavljenim pitanjem?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 13:45 (Hyperion).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: ACC AMD-a

Dajte mu ban više...

99% tema od kojih me zaboljela glava je on otvorio...

Usput, idem prijaviti svoj post da bar ja dobijem ban, da ne moram više čitati njegov bullshit...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
RE: ACC AMD-a
Don Kihoty kaže...

Dajte mu ban više...

99% tema od kojih me zaboljela glava je on otvorio...

Usput, idem prijaviti svoj post da bar ja dobijem ban, da ne moram više čitati njegov bullshit...

da , stalno spama s glupim temama , luxx nabij mu bananu, ovo je vise do grla mi doslo , pa otvorio si 5 retardiranih tema u zadnja 3 dana.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice