7750 be

poruka: 6
|
čitano: 1.053
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
7750BE i GA-MA780G-UD3H

Dali se moj 7750 moze otkljucati na 4 jezgre sGA-MA780G-UD3H( http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3004#ov) maticnom ....

Ako da, kakav hladnjak trebam (do 300 kn dajem ako je 99% sigurno da se da otkljucati) ..nikad se nisam bavio overclockom i time, mada sam pokusavao i mislim da mi nije problem u biosu promjeniti par setingsa.....

BTW: ili se mozda bolje ispalti prodat taj CPU i kupiti 4x phenom (955) ili mozda 6X za bozic?!

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: 7750BE i GA-MA780G-UD3H
x360gamer kaže...

Dali se moj 7750 moze otkljucati na 4 jezgre sGA-MA780G-UD3H( http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3004#ov) maticnom ....

Ako da, kakav hladnjak trebam (do 300 kn dajem ako je 99% sigurno da se da otkljucati) ..nikad se nisam bavio overclockom i time, mada sam pokusavao i mislim da mi nije problem u biosu promjeniti par setingsa.....

BTW: ili se mozda bolje ispalti prodat taj CPU i kupiti 4x phenom (955) ili mozda 6X za bozic?!

neki 7750+ procesori su mogli (među prvim modelima), večina kasnije se nije mogla otključati

za otključavanje ti treba matična s SB 710 ili 750 (provjeri ima li ona u biosu ACC)

čak da ga i uspiješ otključati bolje je uzeti bilo koji phenom II X4 ili X6 procesor

ne isplati se ulagati u hladnjak već u procesor

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 15:29 (igy).
15 godina

trenutno imam 3 GB rama, HD4850, i 7750be ... mislio sam proci na 4x phenom, ali mislim da mi je nekako bolje da cuvam  novce i oko 5 mjeseca sljedece godine da kupim cijeli npvi PC za 3-4k kn jer ce pojeftiniti trenutne stvari, a i dobro bi dosla nova maticna s pce 3.0 i sub 3.0...

Sta kazes, ili bolje sada na ovu maticnu (koja nije losa) da stavim samo phenom x4 i bolje kuciste (Tt v3/v4)?!

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
17 godina
x360gamer kaže...

trenutno imam 3 GB rama, HD4850, i 7750be ... mislio sam proci na 4x phenom, ali mislim da mi je nekako bolje da cuvam  novce i oko 5 mjeseca sljedece godine da kupim cijeli npvi PC za 3-4k kn jer ce pojeftiniti trenutne stvari, a i dobro bi dosla nova maticna s pce 3.0 i sub 3.0...

Sta kazes, ili bolje sada na ovu maticnu (koja nije losa) da stavim samo phenom x4 i bolje kuciste (Tt v3/v4)?!

pa ako si već siguran u kupnju u 5 mj onda štedi pa promjeni sve

što se procesora tiče, ako ti je žao davati toliko novaca za phenoma II x4, možeš uzeti i nekog athlona II x4 (nedostatak L3 cachea koji imaju phenomi II ne osjeti se svugdje)

15 godina

iskreno, gledao sam i cijene od 300+ kn za L3 razliku izmedu 2MB i 8MB mi je previse, ali mislio sam da se osjeti?!...zar o L3 ne ovisi brzina premjestanja datoteka ili je to nesto drugo?!

17 godina
x360gamer kaže...

iskreno, gledao sam i cijene od 300+ kn za L3 razliku izmedu 2MB i 8MB mi je previse, ali mislio sam da se osjeti?!...zar o L3 ne ovisi brzina premjestanja datoteka ili je to nesto drugo?!

ne, ne radi se o premjestanju datoteka, u svakom slucaju ima aplikacija i igara koji "vole" l3 cache i onih koji rade podjednako s njim ili bez njega, ako imaš viška novaca onda phenom, ako ne onda athlon

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice