ne znam ali iz nekog razloga ne mogu na ovaj prijenosnik instalirati windowse 7-icu,instalacija prođe ok do pola ali onda odjednom mi kaže poruku u stilu error i da ne mogu instalirati win7,to je prvo pitanje i drugo da li se u najnovijoj verziji win7-ice može na nju instalirati DAEMON tools i treće da li se sa starijom verzijom win7-ice može napraviti update na najnoviju verziju da ne moram stalno stavljati najnovije verzije
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne znam ali iz nekog razloga ne mogu na ovaj prijenosnik instalirati windowse 7-icu,instalacija prođe ok do pola ali onda odjednom mi kaže poruku u stilu error i da ne mogu instalirati win7,to je prvo pitanje i drugo da li se u najnovijoj verziji win7-ice može na nju instalirati DAEMON tools i treće da li se sa starijom verzijom win7-ice može napraviti update na najnoviju verziju da ne moram stalno stavljati najnovije verzije
kakav error točno?
Ja sam imao error na compu pri instalaciji, problem je bilo u prebrzom snimanju na dvd. Kada sam snimio u 1x brzini tek je tada se htjelo instalirat.
kakav error točno?
Ja sam imao error na compu pri instalaciji, problem je bilo u prebrzom snimanju na dvd. Kada sam snimio u 1x brzini tek je tada se htjelo instalirat.
kakv error?
Deamon tools se moze instalirati i bezbolno koristiti:
http://www.disk-tools.com/download/daemon
pod starije mislis Beta ili RC, naravno da se kroz regularni ( windows ) update nemoze update-ti na novu inacici, onu koja ce izaci na trziste uskoro!
ja sam isto bez problema instalirala daemon tools na windows 7....
Bez verzije i errora nemožemo ti pomoći. To je kao da dođem kod doktora i kažem da sa bolestan.
Bez verzije i errora nemožemo ti pomoći. To je kao da dođem kod doktora i kažem da sa bolestan.
ali doktor če nači dite boli he
Pretpostavljam da si pokrenuo onu analizu spremnosti sustava za Windows 7, pogledao HCL liste i slično?
ali doktor če nači dite boli he
Da, ali on ćete pitati šta te boli i koje simptome imaš :P
nešto je bilo do mene sad su gore i za sada sve radi ok