Ima li ko kakva iskustva sa Toshibom prijenosnim računalom,konkretno L40-17Q
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Navedi sa čime imaš problem
Navedi sa čime imaš problem
Toshiba A50-106, notebook s kraja 2004; celeron M340, kasnije stavljeno 1 Gb RAM-a, samo 40 Gb Hard
i evo još radi i u principu i nemam nekih primjedbi.
Ekran je 1024x768 (15") i to je uz disk danas jedino zastarjelo.
Ugrađena je mrežna kartica i modem, uglavnom za mail, surfanje, rad u wordu i excelu dovoljno.
Dakle mogu ocijeniti komp dobrim a ako potraje još godinu dana (a ne vidim razloga zašto ne bi)
onda sam skroz zadovoljan jer sam i planirao kod kupovine kako bi bilo odlično ako potraje 5 godina.
Prema mom iskustvu i naredni notebook koji ću kupovati mogao bi biti iste marke.
Pozdrav
Hvala na savijetu,sutra ga kupujem
Zanima me da li netko zna ima li taj laptop DVD pržilicu?!
Zanima me da li netko zna ima li taj laptop DVD pržilicu?!
ja ga kupio danas nema os i neznam na koju foru instalirat win xp jer ima sata 2 disk a xp ne prepoznaje drajvere za sata kontroler a u biosu mu nema nigdje mogučnost isključenja kontrolera kaže da diska nema.
Ima li ko pojma kak instalirat xp .
hvala
Slipstream SATA drivera u instalaciju Windowsa XP:
http://www.nliteos.com/guide/part1.html
http://www.nliteos.com/guide/part2.html
Izuzetno glupo i bezobrazno uz Toshibu nisam dobio cd sa drajverima i veli trgovac nakon poziva da ih najdem na netu i skinem a ja ih nikak nemrem najti na tošibinim stranicama ima za sve samo za ovaj model ne.
Dal bi odgovarali drajveri od nekog drugog modela, zvuk je ok samo mi grafiku i mrezu nije instalirao.
Ak neko ima isti lap dali je dobio drajvere jer u papirima stoji da su i drajveri isto kao i eksterni flopi uključeni u paket.
Lap kupljen u HG spotu
Izuzetno glupo i bezobrazno uz Toshibu nisam dobio cd sa drajverima i veli trgovac nakon poziva da ih najdem na netu i skinem a ja ih nikak nemrem najti na tošibinim stranicama ima za sve samo za ovaj model ne.
Dal bi odgovarali drajveri od nekog drugog modela, zvuk je ok samo mi grafiku i mrezu nije instalirao.
Ak neko ima isti lap dali je dobio drajvere jer u papirima stoji da su i drajveri isto kao i eksterni flopi uključeni u paket.
Lap kupljen u HG spotu