Toshiba L40-17Q

poruka: 12
|
čitano: 5.504
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Toshiba L40-17Q
pitanje

Ima li ko kakva iskustva sa Toshibom prijenosnim računalom,konkretno L40-17Q

0 0 hvala 0
17 godina
Toshiba L40-17Q

Navedi sa čime imaš problem

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2008 1:05 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Toshiba L40-17Q
Patrick_cro kaže...

Navedi sa čime imaš problem

Zašto misliš da ima problem? Možda želi kupiti taj laptop, pa pita da se ne zezne...

Poznavajući Toshibu, to bi trebao biti kvalitetan laptop. Za cijenu od 3200 kn je čisto super...

Komponente:
Intel Celeron 540 (1.86 GHz)
1 GB RAMA (pretpostavljam na 667 MHz,
HDD 160 GB
Intel X3100 grafička kartica

Znači, jednojezgreni proc, 1gb rama (dodao bih još jedan radi ugodnijeg rada), disk solidnog kapaciteta, i integrirana grafička. Čisto solidan laptop za nekog tko koristi računalo za primjerice surfanje, gledanje filmova i muzike, uredski rad i tako to... Bilo bi glupo očekivati od tog laptopa nešto više...

P.S. Teško da ćeš za tu cijenu dobit nešto bolje...
17 godina
neaktivan

Toshiba A50-106, notebook s kraja 2004; celeron M340, kasnije stavljeno 1 Gb RAM-a,  samo 40 Gb Hard

i evo još radi i u principu i nemam nekih primjedbi.

Ekran je 1024x768 (15") i to je uz disk danas jedino zastarjelo.

Ugrađena je mrežna kartica i modem, uglavnom za mail, surfanje, rad u wordu i excelu dovoljno.

Dakle mogu ocijeniti komp dobrim a ako potraje još godinu dana (a ne vidim razloga zašto ne bi)

onda sam skroz zadovoljan jer sam i planirao kod kupovine kako bi bilo odlično ako potraje 5 godina.

Prema mom iskustvu i naredni notebook koji ću kupovati mogao bi biti iste marke.

Pozdrav

17 godina
neaktivan
autorov komentar

Hvala na savijetu,sutra ga kupujem

17 godina
neaktivan
Toshiba L40-17Q

Zanima me da li netko zna ima li taj laptop DVD pržilicu?!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zbunjena kaže...

Zanima me da li netko zna ima li taj laptop DVD pržilicu?!

Trebao bi - evo tu potraži pojedinosti:

http://bl.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/home.do?service=BL&LNG=31
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2008 19:23 (Level 1).
17 godina
neaktivan

ja ga kupio danas nema  os  i neznam na koju foru instalirat win xp jer ima sata 2 disk a xp ne prepoznaje drajvere za sata kontroler a u biosu mu nema nigdje mogučnost isključenja kontrolera  kaže da diska nema.

Ima li ko pojma kak instalirat xp   .

hvala

17 godina
neaktivan
U biosu imaš nešto kao Native control sl. isključi i normalno boot s CD
17 godina
neaktivan

Slipstream SATA drivera u instalaciju Windowsa XP:

http://www.nliteos.com/guide/part1.html

http://www.nliteos.com/guide/part2.html

'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people...Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla...Where the brave...May live...forever.
17 godina
neaktivan

Izuzetno glupo i bezobrazno uz Toshibu nisam dobio cd sa drajverima i veli trgovac nakon poziva da ih najdem na netu i skinem a ja ih nikak nemrem najti na tošibinim stranicama ima za sve samo za ovaj model ne.

Dal bi odgovarali drajveri od nekog drugog modela, zvuk je ok samo mi grafiku  i mrezu nije instalirao.

Ak neko ima isti lap dali je dobio drajvere jer u papirima stoji da su i drajveri isto kao i eksterni flopi uključeni u paket.

Lap kupljen u HG spotu

17 godina
neaktivan
koriva kaže...

Izuzetno glupo i bezobrazno uz Toshibu nisam dobio cd sa drajverima i veli trgovac nakon poziva da ih najdem na netu i skinem a ja ih nikak nemrem najti na tošibinim stranicama ima za sve samo za ovaj model ne.

Dal bi odgovarali drajveri od nekog drugog modela, zvuk je ok samo mi grafiku  i mrezu nije instalirao.

Ak neko ima isti lap dali je dobio drajvere jer u papirima stoji da su i drajveri isto kao i eksterni flopi uključeni u paket.

Lap kupljen u HG spotu

Jako bezobrazno...
Pozdrav
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice