Servis Gericom laptopa

poruka: 10
|
čitano: 6.749
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Servis Gericom laptopa

Gdje u Zagrebu mogu odnest svoj Gericom laptop na servis?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Servis Gericom laptopa

Najčešče ti piše na računu gdje možeš odnjeti.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Servis Gericom laptopa

laptop nije kupljen u hr.

molim ako netko zna servis u kojem primaju Gericom laptope, da to i kaže

17 godina
neaktivan
Servis Gericom laptopa

Mislim da postoji servis u Baštijanovoj ulici u Zagrebu, ne znam točno adresu, od Kvarka u smjeru zapada nekih 200-tinjak metara, kod raskrižja sa semaforom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2008 8:41 (macak).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hvala

17 godina
neaktivan

Ako se to radi o tvrtki Raj d.o.o nemoj ga njima ostaviti niti slucajno jer ti se moze desti da netragom nestane i da ga vise nikada ne nadju.Servis im je ocajan i treba ih izbjegavati u sirokom luku.

Istra ti Materina
16 godina
neaktivan

Da, radilo se o tvrtki Raj d.o.o. Bio sam tako danas na gore navedenoj adresi (Baštijanova 9A), ali od Raj ni R. Oni više ne postoje tamo. Isto tako, bio sam na adresi Kamenarka 12, gdje bi trebao bit Raj Servis d.o.o. ali ni tamo ni traga toj tvrki :).... tako da nisam ni mogao ostavit nikome laptop ;).

Saznao sam u međuvremenu da je prije Gericom laptope servisirao Senso, pa sam ih zvao da bi mi rekli da su odustali od Gericoma, pošto su imali problema sa nabavkom rezervnih dijelova...

eto tako, samo sam htio to podjelit sa vama...

16 godina
neaktivan
našao sam servis :)

Našao sam servis u kojem će primit Gericom Laptop. Naime, servisiraju svu računalnu opremu.

Pa im evo mala reklama od mene, pošto su me razveselili.

http://www.mojservis.hr/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: našao sam servis :)

Dali su ti rješili problem?I ja imam gericom, u prekidu je veza između monitora i matične ploče,tako kaže jedan frend,ja se baš i nekužim.Ako netko ima na prodaju neki neispravan Gericom Webshox per4mance zainteresiran sam za kupovinu.

17 godina
RE: našao sam servis :)
13petak kaže...

Dali su ti rješili problem?I ja imam gericom, u prekidu je veza između monitora i matične ploče,tako kaže jedan frend,ja se baš i nekužim.Ako netko ima na prodaju neki neispravan Gericom Webshox per4mance zainteresiran sam za kupovinu.

probaj u Micronis-u
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice