Puno problema sa laptopom

poruka: 10
|
čitano: 1.375
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

evo ovako.... ja imam laptop fujitsu siemens iz 2005 godine. i imam dosta problema.... 1. neradi mi cd/dvd rom- nema uopće ona ikona u mycomputer, 2. sad mi se prije nekoliko dana pojavilo nešto što nikad nije bilo kada uđem u windows i treba se prikazati deskop ima neka šifra a kada odem na uredu nema ništa na destkopu samo wallpaper a sa mišem mogu micat a kada stisnem na laptpu tipku za shut down sve se pojavi ali bude jedno 15ak nekih prozorčića i piše da se nije moglo otvorit jer se windows gasi. i da ga ugasim moram izvadit bateriju. i bežični internet mi neradi: piše:::: windows cannot configure this wireles conection,

if you have enabled another program to manage this wireless conection use that software.

zahvaljujem se unaprijed , ako itko zna nešto od  toga molim vas napišite....    HVALA

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Formatiraj ga prvo,pa ako se pojave isti problemi rješavat će mo jedan po jedan!Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

jel kad formatiram c jel moram ponovo windows instalirat. il šta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

jel zna ko????????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Puno problema sa laptopom

Rešenje je jednostavno sruši windowse ,jer možda su ti neki virusi uletili.

Zaj*ebali Rusi klimu umjesto ljeta šalju zimu!
17 godina
neaktivan
autorov komentar

nisu virusi zato što svaki dan ga čistim i nikad nemam virusa.  al jel kad formatiram moram ponovo instalirrat windows

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa kada rušiš windowse ona zbrišeš obje particije te ih ponovno kreiraš te pustiš da ti se dignu windowsi.

Pa valjda imaš kod sebe doma windowse,ako ne barem posudi od nekog ili kupi.

Ako ti i opet dolazi do tih problema probaj ga rastvorit laptopa možda ti je negdje pao pa ti se neki djelovi otpojili.

Zaj*ebali Rusi klimu umjesto ljeta šalju zimu!
17 godina

format ti znaci totalno brisanje hard diskova, znaci da nemas nista gore(prazni su) znaci odgovor na tvoje pitanje je DA, trebas ponovo windowse instalirati onda

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Definitivno reinstalacija Windowsa, makar problemi sa Explorerom mogu biti i posljedica spywarea. Ako ti se ne da reinstalirati Win, savjetujem da Spybotom i SDFixom očistiš komp, te kasnije sa TweakUI-jem riješiš neprikazivanje driveova i ostalog. Što se tiče mrežne kartice: ako imaš nekakav software koji služi za upravljanje istim (npr. Access Connections kod Lenovo laptopa), jednostavno koristiš njega za povezivanje na mrežu. Alternativno, otvoriš ikonu bežične mreže u tray-u, odeš na Properties > Wireless Networks i označiš opciju "Use Windows to configure my wireless netwok settings". Tada koristiš alate ugrađene u Windowse za povezivanje na WLAN mreže. Eto, nadam se da sam barem malo pomogao :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

jesi hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice