dakle otvarao sam laptop i stavljao termalnu pastu...sve sam skinuo i opet vratio...ali sad mi se javlja problem da kad upalim bude mi crn ekran (ne u potpunosti vidi se slika ali skroz slabo )
pretpostavljam da je to do onih kablova vise tipkovnice (nisam siguran u imena ,ali imaju 3 )...pokusao sam 10 puta iskljuciti pa ih ponovo ukljuciti ali uvjek isto...
znaci mislim na one trakice sto se izvade pa se vrate nazad i zastekaju(u mom slucaju lijevi gornji ugao vise tastature)....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj ga spojit na neki eksterni ekran ako možes, tako da eliminiramo sumnju da nešto ne valja sa gpu-om jer koliko vidim po netu te dvxxxx serije imaju problema sa tim ekranom /gpu-om (black screen error).
Jesi ga čistio jer se pregrijavao ili reda radi?
cistio ga jer se pregrijavao..inace sestrin laptop....kaze gleda nesto na youtubu ili film i ugasi se za 5-10 min...
prije je radio normalno(sto se tice slike )...sad kad upalim ovo se desava...znaci vidi se slika ali slabo -- bas se moras pribliziti i zagledati da primjetis...
ja sam mislio da nisam neki kabal ukljucio dobro (tj. da nije dobro legao gdje vec ide )...
pazi da nije do invertera...(ona plocica ispod ekrana), vidi jeli dobro priključeno s obje strane. Inače inverter je zaslužan za pozadinsko osvjetljenje... to sto ti pricas mi nekako najjvise mirisi na to.
Dv6000 ima senzor za lid(ono što kad zaklopiš ekran da ugasi pozadinsko osvjetljnje) koji se nalazi blizu dugmića za paljenje
Otpoji flat kabel koji ide prema gore(onaj crni lijevi) i upali laptop
Laptop ćeš upalit tako što ćeš kratko spojit na krako dva trokutića na ploči(oznaka na ploči G2) koji se nalaze odmah pored konektora iz kojeg si isključio onaj flat kabel
Naravno pogledaj dali ti je konektor od lcd dobro sjeo
nisam se bas snasao...evo uslikao sam - mada se slabo vidi...
http://imageshack.us/photo/my-images/831/img0753dx.jpg/
dakle iskljucim ovaj lijevi sto pise cn2 vise njega...ali nikako da nadjem te trokutice :(
iko ?