Htio bi kupit tv karticu za LAPTOP ali neznam koju!!!
Koju vi preporučujete???
Htio bi kupit tv karticu za LAPTOP ali neznam koju!!!
Koju vi preporučujete???
Avermedia... bilokoju, imao sam tri vrste i sve su radile super.
mene zanima da li te tv kartice mogu sluzit samo za prijenos videa na tv. tj imam stari tv (činč i škart ulaz na tv-u) a na laptopu je hdmi izlaz. pa izgleda da bi isplativije bilo uzet tv karticu (za laptop) i onda spojit tako na tv nego trazit neki hdmi konverter na škart ili činč. i još jedno pitanje... da li, ako se moze spojit, tv kartica guta procesor i mora biti na snimanju kako bi propuštala signal (to mi je nešta palo na pamet da bi to tako moglo šljakat). znači tv kartica mi ne treba za program već za spajanje tv-a i laptopa. i da li to sve tv kartice mogu? ili što mora imati?
Nisam siguran da češ naći to što tražiš, a ako i nađeš mislim da će to biti neka skupa eksterna tvkartica koja bi imala video izlaz ili tako nešto, a pogotovo da bi imala scart na sebi! Zašto si na taj televizor ne staviš običnu antenu i zdravo...?
Nisam siguran da češ naći to što tražiš, a ako i nađeš mislim da će to biti neka skupa eksterna tvkartica koja bi imala video izlaz ili tako nešto, a pogotovo da bi imala scart na sebi! Zašto si na taj televizor ne staviš običnu antenu i zdravo...?
evo ti dvije varijante: jeftinija i skuplja
- ako ti netko može napravit... tu ti je shema sa VGA na SCART!
ako ti se neda ovo raditi,
pogledaj si skuplju varijantu na ovom linku http://www.optimum-online.hr/shop/view_product.php?product=1602032
uz bi trebao kupit i onaj scart sa prekidačem in/out pa se s-video sa tog adaptera ušteka u njega
evo ti dvije varijante: jeftinija i skuplja
- ako ti netko može napravit... tu ti je shema sa VGA na SCART!
ako ti se neda ovo raditi,
pogledaj si skuplju varijantu na ovom linku http://www.optimum-online.hr/shop/view_product.php?product=1602032
uz bi trebao kupit i onaj scart sa prekidačem in/out pa se s-video sa tog adaptera ušteka u njega
Nemam ni jednu konzolu od spomenutih, ali mislim da ti ovak stvari stoje,
Ako imaš hdmi televizor onda češ konzole spojit preko hdmi, a ako nemaš spojit češ normalno (konzolu i TV)...
da tako stvari stoje al sam zaboravio nešto bitno, izgleda da su (naravno) promjenjeni video izlazi na konzolama tj za taj hdmi izlaz s konzola treba posebni (sony, nintendo, xbox) kabel a s druge strane kabla je obični hdmi ili nešto drugo (ono što meni treba). čini se da samo ps3 nema izmjenjen hdmi izlaz al izgleda da ni ne postoji hdmi kabel a da je s druge strene nešto što meni treba. naravno ne postoji ni konverter neki ili nešto slično... izgleda da su lemljenje (i spajanje na vga izlaz, i drhtanje hoce riknit tv ili kartica) ili kupnja onog adaptera jedini izlaz.
ništa ti neće riknut... samo si nabavi to...