Odabir Thinkpad laptopa?

poruka: 6
|
čitano: 1.613
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Odabir Thinkpad laptopa?

Pozdrav svima. Znam da ima dosta postova na ovu temu, ali ne bih da napravim opet istu gresku kao sto sam ranije. Pri kupovini laptopa gledao sam samo konfiguraciju medjutim sad je malo drugacije. Interesuje me Thinkpad, jer smatram da su sila iako su ruznog izgleda to mi nije bitno toliko. Posto je T i R serija malo "starija" po izgledu, mislim da to nema veze jer se harver unutra moze promjeniti....Sta mi predlazete, da li da uzmem neki noviji?  Mislim da su sve serije dobre ali opet ne znam, W, T, E ili R serija? Student sam, koristim laptop najvise za crtanja, za programe, internet, nosim ga cesto, a Thinkpad obozavam. Nisam neki gejmer, ali poigram nekad neku igru pogotovo stariju....

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.8.2017 12:02 (Slavenkopopovic).

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Odabir Thinkpad laptopa?
Slavenkopopovic kaže...

Pozdrav svima. Znam da ima dosta postova na ovu temu, ali ne bih da napravim opet istu gresku kao sto sam ranije. Pri kupovini laptopa gledao sam samo konfiguraciju medjutim sad je malo drugacije. Interesuje me Thinkpad, jer smatram da su sila iako su ruznog izgleda to mi nije bitno toliko. Posto je T i R serija malo "starija" po izgledu, mislim da to nema veze jer se harver unutra moze promjeniti....Sta mi predlazete, da li da uzmem neki noviji?  Mislim da su sve serije dobre ali opet ne znam, W, T, E ili R serija? Student sam, koristim laptop najvise za crtanja, za programe, internet, nosim ga cesto, a Thinkpad obozavam. Nisam neki gejmer, ali poigram nekad neku igru pogotovo stariju....

U kojem se to laptopu HW moze promijenuti??????????

10 godina
Torent kaže...

U kojem se to laptopu HW moze promijenuti??????????

Koliko znam mislim da se može promijeniti HQ serija procesora (nisu zalemljeni za matičnu).

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.8.2017 13:27 (pqweasdyxc).
10 godina

Kakvo crtanje i koji programi?

Bolje uzeti neki noviji laptop boljih performansi.

17 godina
Odabir Thinkpad laptopa?

Vidi si ovaj podreddit, tu će ti dati najbolji savjet(pretrazi reddit za preporuke studentima...):  https://www.reddit.com/r/thinkpad/

Guide s tog reddita http://ktgee.net/post/49423737148/thinkpad-guide

Do (Core i-trece generacije- Ivy Bridge) serije thinkpada se mogao mijenjati procesor na T i W modelima, (ubacit quadcore itd.....) na X seriji je uvijek dolazio zalemljen, a od Haswella je to sve zalemljeno.

Pitanje je koliko je složeno to crtanje, kakvo crtanje?

Za uobičajene studentske poslove je dovoljan i5-m ili i7-m druge generacije sa ssd-om, i vozi miško.

BF3 [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.8.2017 13:36 (pamark).

0 0 hvala 0
17 godina
Slavenkopopovic kaže...

Ima tu puno upitnika.

Više / manje svi imaju isti izgled, ali R i W serija se više ne proizvode, modeli su se promijenili, HW se baš i ne mijenja, kupuješ li ti novo ili polovno?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice