Nova ASUS N serija

poruka: 189
|
čitano: 74.875
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Evo malo minecrafta,neki mod review sa N76VZ.Igrica leti 100FPS ladno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Jer istina da svi imaju 7200 o/min diskove? To scorpio black unutra? Gledao nešto u HGspot-u i čine se dosta jeftini za to kaj nude. A tih N-serija imaaaaa pun kufer... onak cijela polica samo N serije

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 23:46 (zyklon).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nova ASUS N serija
zyklon kaže...

Jer istina da svi imaju 7200 o/min diskove? To scorpio black unutra? Gledao nešto u HGspot-u i čine se dosta jeftini za to kaj nude. A tih N-serija imaaaaa pun kufer... onak cijela polica samo N serije

Kod modela na našem tržištu koliko sam vidio u 90% slučajeva je disk na 7200 o/min, zna se desiti ali rijetko da je varijanta od 500GB ili 750GB na 5400 o/min. Modeli koji imaju 1TB disk koji se pojavljuju još rijeđe su na 5400 o/min. Podatke o disku lako saznaš ako ukucaš točnu šifru modela u Google s tim da provjeri par puta na više stranica jer se zna zalomit da netko fuša u opisu. Za proizvođača diska ti nisam ziher ali lako moguće da je i scorpio nutra, naravno ovisi o raspoloživosti diskova koje je proizvođač imao dostupne u trenutku ugrađivanja u lap, tako da je jedina sigurna solucija kada bi mogao zaviriti u unutrašnjost i provjeriti šta se nalazi unutra.

14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Assassin's Creed III - gameplay N56VZ

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

možete li podijeliti svoja iskustva sa zagrijavanjem laptopa? koje su vam temp procesora i grafičke kada ništa ne radite na laptopu?

ja imam konfoguraciju sa i5 ivy bridge procesorom i geforce 650m i temperature procesora su 55, a grafičke 50-55 celzijusa

moram napomenuti da su temperature prije zamjene matićne ploče bile niže za 10celzijusa..

da li su temperature problematične ili ne?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

pozdrav ljudi evo uzeo sam nedavno asus n76vz imam samo jedno pitanje...

kad sam na fejsu i dopisujem se s nekim, kad brzo kucam, stisnem razmak i stisnem slovo "i" ono se automatski pretvori u veliko "I" a nit sam stisnio shift nit je capslook upaljen znaci samo od sebe jel se i vama to desava ?

EDIT: skonto sam posto imam windows 8 stavio sam display language english ali mi je input method croatian, e sad ja kontam da stavlja veliko jer se kod engleza "i" pise veliko i cita AJ, ali mi je input method na croatian pa opet ne kontam mozel pomoc?

[url=http://sharecash.org/index.php?ref=IT8O][img]http://beta.sharecash.org/banners/728x90.gif[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 22:17 (Bokyyy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hrc987 kaže...

možete li podijeliti svoja iskustva sa zagrijavanjem laptopa? koje su vam temp procesora i grafičke kada ništa ne radite na laptopu?

ja imam konfoguraciju sa i5 ivy bridge procesorom i geforce 650m i temperature procesora su 55, a grafičke 50-55 celzijusa

moram napomenuti da su temperature prije zamjene matićne ploče bile niže za 10celzijusa..

da li su temperature problematične ili ne?

Nisu problematične, to je ok temperatura. Ne brini

13 godina
neaktivan

ja sam laptop odnio ponovno na reklamaciju jer su temperature postizale i visinu do 65-67 stupnjeva, a prije zamjene matične su bile ispod 45

jako sam ljut i ogorčen na servis, tražio sam novi laptop zbog svih tih problema ( jer mi ne radi niti osvjetljenje tipkovince ) i ako mi ne daju novi lap prijavit ću ih inspektoratu pa neka se sa njima zafrkavaju

16 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Pozdrav,imam slkedeci problem.Instalirao sam Win 8,i od tada nece da se pali svijetlo na tastaturi.Dakle skinuo sam driver koji ja mislim da je za to,i kad instaliram kaze mi this driver only support for asus notebook???U pitanju je Asus n76vz i7

vm

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mixa kaže...

Pozdrav,imam slkedeci problem.Instalirao sam Win 8,i od tada nece da se pali svijetlo na tastaturi.Dakle skinuo sam driver koji ja mislim da je za to,i kad instaliram kaze mi this driver only support for asus notebook???U pitanju je Asus n76vz i7

Tu skini drivere koje trebaš za Windows 8: http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=3&s=391&m=N76VZ&os=&hashedid=0CXpcswToDWKckrh

16 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

i jos nesto,da li moze da se mijenja boja svijetla na ttastaturi meni je bijela a vidim na snimcima ima i plava?

vm

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mixa kaže...

i jos nesto,da li moze da se mijenja boja svijetla na ttastaturi meni je bijela a vidim na snimcima ima i plava?

Ne

15 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

moze neko provjerit da li se na n76vz drma punjac kad se usteka u laptop...onako ustekan je ali malo se drmucka kao da ce ispast iz laptopa ?

[url=http://sharecash.org/index.php?ref=IT8O][img]http://beta.sharecash.org/banners/728x90.gif[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Ne drma se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

jel netko radio bios update na njemu (N76VZ konkretno)?

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 11:22 (Dante_93).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Primijestio sam da na n76 malo drma struja ,mislim ne drma ali se osjeca da kad se prstom uzduyno prolazi preko kompa kao da prst trne .Inace ovo mi je drugi n76,[rethodni je bio n76 vm koji je istu sitaciju imao samo njemu je bila crkla ploca.Dal je neko jos to primijetio?

vm

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mixa kaže...

Primijestio sam da na n76 malo drma struja ,mislim ne drma ali se osjeca da kad se prstom uzduyno prolazi preko kompa kao da prst trne .Inace ovo mi je drugi n76,[rethodni je bio n76 vm koji je istu sitaciju imao samo njemu je bila crkla ploca.Dal je neko jos to primijetio?I jos da pitam,kako su se pokazali kvare li se ....?

vm
14 godina
neaktivan
mixa kaže...
mixa kaže...

Primijestio sam da na n76 malo drma struja ,mislim ne drma ali se osjeca da kad se prstom uzduyno prolazi preko kompa kao da prst trne .Inace ovo mi je drugi n76,[rethodni je bio n76 vm koji je istu sitaciju imao samo njemu je bila crkla ploca.Dal je neko jos to primijetio?I jos da pitam,kako su se pokazali kvare li se ....?

Ne drma struja nego ti se to čini radi brušenog aluminija, tako je materijal napravljen i ja sam se scimao prvi put {#} Btw sve najbolje za Žićbo i ekipi sa foruma {#}

15 godina

Mene isto drma, ali ne na originalnom napajanju, već na univerzalnom koje koristim na drugoj lokaciji. Prvo sam mislio da je do završne obrade aluminija, ali sam onda uočio da simptomi nestaju kad se odspoji napajanje.

.

14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Dark Souls - gameplay N56VZ

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Asus N76VZ & Windows 8

Kada udjem u Bios i odem na "Boot" postoji samo jedan "Boot Option" a to je HDD... pise i "Add boot option" ali onda trazi neki "PATH:"
Zna li neko vise o tome? Kako mi ne prepoznaje da mogu bootat sa dvd-a ... a kada ovako normalno ubacim bilo koji dvd radi normalno?!

ŽELITE ZARADITI DNEVNO 1-20$ REGISTRIRAJTE SE --- http://sharecash.org/index.php?ref=IT8O --- http://adf.ly/?id=383045
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

može li mi netko objasniti kako napraviti onu zamjenu grafičkih kartica na asusu n56?

uđem u nvidia control panel i tamo pod 3d settings imam ponuđeno:

1. "manage 3d settings "- mogu birati između opcija auto select / integrated graphic / high performace nvidia graphic procesor

2. "set physx configuration" - mogu birati između opcija auto select  / cpu / geforce gt650m

samo sam tu uočio da postoji ta mogućnost mijenjanja, pa me zanima da li se tu ( i pod kojjim postavkama mijenjaju intelova i nvidijina grafika ) ili se to podešava negdje drugdje

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Batman - Arkham City - gameplay N56VZ

0 0 hvala 0
15 godina

Nemam laptop pred sobom, ali sjećam se da u postavkama Nvidie mogu birati koja će se kartica koristiti za svaku aplikaciju posebno. Uz to, desni click na exe ili shortcut nudi mi da startam odabranu karticu koristeći integriranu ili eksternu karticu. Ne znam da li tu shell ekstenziju treba posebno instalirati ili stiže s driverima.

.

16 godina
neaktivan
Bokyyy kaže...

Asus N76VZ & Windows 8

Kada udjem u Bios i odem na "Boot" postoji samo jedan "Boot Option" a to je HDD... pise i "Add boot option" ali onda trazi neki "PATH:"
Zna li neko vise o tome? Kako mi ne prepoznaje da mogu bootat sa dvd-a ... a kada ovako normalno ubacim bilo koji dvd radi normalno?!

Imaš UEFI firmware, treba mu dati path do EFI datoteka da bi se bootalo, a budući da sa tim nemam nikakvo praktično iskustvo ne bih se zalijetao sa ''uputama''. Googlaj 'boot Windows 7 installation DVD from UEFI' i razgledavaj malo.

Sa tim UEFIjem, secure bootom, GPT particioniranjem i smanjivanjem dostupnosti instalacijskog medija Win 7 i 8 Microsmrt fino otežava downgrade opcije svim manje tehnički potkovanim korisnicima..

Early adopter
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Crysis 3 - gameplay N56VZ

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Pozdrav

Zanima me jel itko od vas imao problema sa USB portovima na asusu?

Ja iman N76VZ sa i7 i portovi sa desne strane mi bas i ne funkcioniraju najbolje, kao da ne daju dovoljno struje na izlazu za spojiti recimo vanjski hdd ili usb stick za mobilni net. Oni sa lijeve strane rade normalno i sve ucitavaju, sad se mislim da nije do win-a 8 i drivera za njega al zbilja vise ne shvacam, cudno mi je sto obicne neke male usb stickove cita a ove vece stvari ne cita.

Laptop je bia vec na servisu i receno mi je da je zamijenjena maticna ploca ali problem je ostao isti. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Tražim nekoga tko ima Asus n76 ili n56 na području grada Osijeka. Imao sam nezgodu sa subwooferom koji se priključuje u laptop pa me sada zanima je li problem u laptopu ili subwooferu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Tomb Raider 2013 - gameplay N56VZ

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice