Netbook u vipu

poruka: 8
|
čitano: 6.812
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Netbook u vipu

Bi li mi mogli dati savjet. Ja imam kompjuter onako nije baš nekaj ali me zanima nešto znate vip daje onu opciju da možeš kupiti mini prijenosnik za 971kn te još plačati mjesečnu pretplatu. Internet imam (maxadsl) ali cijena vipa kad se izračuna s mjesečnom pretplatom na 24 mjeseca dođe oko 2000kn, a u trgovini takav netbook košta 3500kn bez interneta. Šta mislite da li mi se to isplati molim one koji to imaju da mi daju savjet a i također oni koji nemaju. Hvala! Smijeh

asi

0 0 hvala 0
17 godina
Netbook u vipu

Ukoliko si kupio novi Bug, u njemu si dobio popust za računalo iz VIP ponude.

Popust iznosi 200Kn.

Ako pak nisi kupio novi Bug, učini to, za 35Kn dobiješ puno toga + taj popust i onda to isto zaračunaj u cijenu.

Bez tog popusta izađe te 2000Kn, uračunaš popust od 200Kn izađe 1800Kn. Dodaš cijenu Buga 1835Kn.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Netbook u vipu

E da kad smo kod vipovih netbooka koji je bolji od onih koje imaju na ponudi ovdje .

Acer ili HP.

Koji bi bio jači?

I koji bi duže držao?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Netbook u vipu
MarKo.C kaže...

E da kad smo kod vipovih netbooka koji je bolji od onih koje imaju na ponudi ovdje .

Acer ili HP.

Koji bi bio jači?

I koji bi duže držao?

acer ima malo jaci proc ali po mome je bolji hp...to bi bio moj iozbor a i to je bugov izbor...Cool

Tuning is not a crime
16 godina
neaktivan
Netbook u vipu

Pa Bugov izbor iz 4 mj 2009. je istina bio taj Hp netbook ali je onaj imao 2 gb rama. 

Upravo sad listam taj broj i gledam razlike.

Vipov model ima 1 gm a onaj koji je Bug testirao imao je 2 gm RAM-a.

Mislim da cu uzeti Acer.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Netbook u vipu

Daj mi recite dali se u vipu moze uzeti samo uredaj bez interneta ili se mora internet uzimati??????

i dali taj popust vrijedi i gdje sve se popust moze iskoristiti???

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Netbook u vipu
petkovicroby kaže...

Daj mi recite dali se u vipu moze uzeti samo uredaj bez interneta ili se mora internet uzimati??????

i dali taj popust vrijedi i gdje sve se popust moze iskoristiti???

da bi dobio netbook za 971kn moraš uzeti internet na ugovor od 24mj....znaći nekih cirka 95kn mj za 512mb prometa + 10kn radijeske frekvencije

ako nećeš internet cijena netbooka ti iznosi kao i u ostalim trgovinama

popust možeš iskoristiti u  vip centrima i u trgovinama koji imaju partnerstvo s vipom

knowledge is power hide it well
16 godina
neaktivan
Netbook u vipu

ja sam se htio pretplatiti na vip znate uzeti netbook platiti 791kn jel imaš popust ako si kupio bug i onda još mjesečno plačati 50 kn to je kao minimalna pretplata (521mb), ali me zanima da li oni u tih 50kn dodaju još nešto što i ne kažu kao radijsku frenkveniju i tako nešto.

asi

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice