Nema zvuka na i tunes

poruka: 7
|
čitano: 1.962
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nema zvuka na i tunes

Pozdrav, ovdje sam novi..naravno problemi su me naglali traženju rješenja pa sam se dovukao ovamo

Posjedujem notebook Fujitsu siemens seriju lifebook, računalo sam kupo prije dva mjeseca. Moja supruga je istovremeno kupila hp Qomack. ja sam na oba računala instalirao windows 7 isti 64 bitni, s tim da ja moje računao boljih performasi j jačim procesromo, grafikom....

problemi su sljedeći:

na hp sve radi svi programi

na mom fujitsu npr i tunes, radi slika pokazuje al nema zvuka na izlazu na slušalicama na zvučniku..u čemu je problem?

isti program na oba računala..na jednom sve radi na drugom samo dio dakle..pomagajte..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nema zvuka na i tunes

Da li imaš zvuka ako puštaš pjesmu recimo preko Windows media playera?

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nema zvuka na i tunes

da.ptreko Windows MP, winapa, BS plaera, gom sve radi na svim ovim programima radi samo na i  tunes ne radi

15 godina
Nema zvuka na i tunes

Provjeri da ti nije Volume Mixer nije skroz stišan

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nema zvuka na i tunes
na svom računalu nalazim samo prve dvije ikone ovao za i tunes i VMP ne..? ili ja ne znam naći ili nešto nije dobro

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Nema zvuka na i tunes
sauron kaže...
na svom računalu nalazim samo prve dvije ikone ovao za i tunes i VMP ne..? ili ja ne znam naći ili nešto nije dobro

Prvo pokreni iTunes i onda klikni na zvučnik u system trayu i odaberi opciju mixer.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
14 godina
neaktivan
Nema zvuka na i tunes
hvala--radi

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice