Ovako ljudi, trebala bi mi pomoć oko kupnje laptopa pa ako imate prijedloga, budžet mi je oko 4500 kuna...
Dakle, važno mi je da je laptop kvalitetan tj. da ne crkne za kojih godinu dvije, da je prilično tehnički potkovan (minimalno core2duo ili ako ima quad procesor, 4 gige rama, 1 gb grafičke, za disk mi nije bitno, jer imam eksterni od 500gb) ...nije mi važna masa, veličina ekrana, niti tipovi ekrana (glossy i ostalo) i baterija (minimalno 1.5h)
Uglavnom tražim neki "home-entertainment" laptop za tu svotu, pa ako imate kakvih iskustava prilikom kupnje slobodno pišite!
(Također me zanima koje su kvalitetnije marke laptopa?)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=10835
+ nadoplata garancije. To bi ti trebalo biti oko 4,5k kuna.
Tnx, njuškao sam malo po netu i vidio sam dosta Acer, HP, Asus, i Toshiba laptopa sličnih cijena i takvih performansi. No većina piše da su Acer-ovi prilično loši po kvaliteti, pa me zanimaju druga mišljenja, dakle dali treba izbjegavati Acer-e, jer sam čuo da se brzo kvare?
Pogledaj ovu temu: Mitovi o acerima
Ne moraš ni gledat temu "Mitovi o Acerima", dost je da pogledaš samo "Prijenosna računala" skoro svaki drugi post je o nekom problemu sa Acerima...... pametnom dosta.
Bolje uzmi ovaj Lenovo koji ti je preporučio kolega Mario92, ili neki Asus ili Toshibu.