Laptop se ne puni

poruka: 7
|
čitano: 14.392
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Laptop se ne puni

Kako sam naslov kaže, laptop se ne puni, pokraj baterije piše "priključeno je, ne puni se". Baterija je na 4%. 

Da li trebam razmišljati o novoj bateriji ili ne, jer moram napomenuti da je stalno priključen na struju, tj. ne idem nikud s njim, a kada je na struji, onda radi normalno.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Laptop se ne puni
m77 kaže...

Kako sam naslov kaže, laptop se ne puni, pokraj baterije piše "priključeno je, ne puni se". Baterija je na 4%. 

Da li trebam razmišljati o novoj bateriji ili ne, jer moram napomenuti da je stalno priključen na struju, tj. ne idem nikud s njim, a kada je na struji, onda radi normalno.

1. Otišla baterija.

2. Otišao laptopov sustav za punjenje baterije.

3. Otišao adapter laptopa.

Twitter: @191x7
12 godina
neaktivan
Laptop se ne puni

Prvo provjeri radi li ti punjač uopće - Multimetrom ili  prikapčanje na ispravan laptop i vidiš radi li. Ili ako punjač ( Adapter ) ima kakav led indikator - vidi svjetli li.

Ako punjač radi provjeri ispravnost baterije - Najlakši način ( Ako punjač radi ) je taj, da izvadiš bateriju i spojiš ga na punjač i vidiš hoće li upaliti.

Po opisu tvog problema mislim da je otišla baterija.

Ako oboje radi onda moraš provjeriti konektor ( Ono u što ukapčaš punjač ) - Možda se odlemio sa matične ...

LP!
:) 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.3.2014 0:23 (TheMenstalist).

0 0 hvala 0
17 godina
Laptop se ne puni

Ako piše "priključeno je", onda punjač radi i laptop dobiva struju.

99,9% da ne valja baterija

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Laptop se ne puni

koliko je star laptop?jesi li ga uopće ikad držao na bateriji?

fra Krsto Narkoman
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Laptop se ne puni

Evo nakon više od godinu dana isti problem...tada je riješen na način da sam izvadio bateriju, ubacio ju nazad i sve je radilo dobro do prije par dana...doduše, u tih par dana je kapacitet pao na 98%, no zanima me što bi se dogodilo da padne na nulu?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Laptop se ne puni

nista se nece dogoditi kad padne na nulu.
kod mene je ista situacija i doslo je do 0%.
i trebam rijesenje nekooo.

Ljutikrajisnik
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice