Izbor laptopa

poruka: 6
|
čitano: 1.312
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Izbor laptopa :D
Lijep pozdrav,još jedan u nizu retardiranih postova :) 
dakle ovako prisiljen sam uzet neki laptop jer mi je povremeno potreban zbog prirode posla (inače bih uzimao standardnu kućnu briju ).Stari, ispaćeni acer je odradio svoje i darujem ga sestri kao pravi plemeniti brat.Kako već dugo nisam u tom svijetu računala i neznam šta se događa i kako se kreću cijene i pouzdanost te kvaliteta određenih proizvodača molio bih da mi preporučite nešto u rangu 3000-4000 kn,isključivo mi je potreban za drkeljanje po excelu,wordu,da zvučna podržava 5.1 sustav te eventualno pokretanje starcrafta dvice i diabla 3 (ako ikad izađe :D ) 
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izbor laptopa
PSN: filip99 // If you're a woman, and you're watching my sig, THEN WHAT THE HELL ARE YOU DOING OUTSIDE OF THE KITCHEN!?!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Izbor laptopa

postavi pitanje ovdje a ne otvarat nove teme, ko da ih već nema dovoljno...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Izbor laptopa :D

A najbolje da odes u kompjuter šop pa da ti tamo daju ono sto trazis

15 godina
neaktivan
Izbor laptopa

Ona racunala u onoj Ultimativnoj temi su zastarjela, tj. linkovi su uglavnom pokvareni jer se bas i ne azurira. Nasao sam ti ovakvo nesto, malo skuplje od tvog budzeta. Jedino nije 5.1 sustav, ne znam ni gdje ga mozes nac na laptopima takve cijene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
RE: Izbor laptopa
alen29 kaže...

Ona racunala u onoj Ultimativnoj temi su zastarjela, tj. linkovi su uglavnom pokvareni jer se bas i ne azurira.

nisi shvatio...trebao je taj post tamo napisat da mu tamo netko odgovori...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice