HP Pavilion dv9205TX - pitanja

poruka: 5
|
čitano: 1.179
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Upada mi ovih dana HP Pavilion dv9205TX (i to baš taj iz Australije), ali rabljen 15 mjeseci. Budući da je gornja klasa laptopa, pretpostavljam da nema nekih posebnih problema, ali ipak vas molim za iskustva ako tko ima.

1) jel postoji neki razvikani kvar kod tog stroja na koji treba paziti?

2) kakve igre i u kojoj rezoluciji može gurati njegova GeForce Go 7600?

3) problemi s instalacijom OS-a? (stavio bih Vistu x64)

4) jel postoji dobra servisna podrška kod nas za takve modele?

5) kakav mu je konektor na TV tuneru, jel to upotrebljivo kod nas i uz koji softver?

Ako tko zna, neka doda još što ima.

Hvala.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2009 8:51 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

*BUMP*

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo da probam odgovorit bar na jedno podpitanje, ja imam HP nx9420 i Radeon x1600 ... ova kartica na tvom modelu je samo malo jaca od moje sto implicira da se relativno govoreci neces naigrati novijih igara ... recimo COD5 na nekim medium postavkama i rezoluciji 1024 X 768...

Pitam se samo kad je ova stranica zadnji put azurirana jer cijena od 3800$...Iznenađen

Kaži šta misliš, misli šta kažeš... ---------------------------------- Sjećaš li se draga, pričale su kiše, za ljubav se gine, zbog Hrvatske diše. ------------------------------- Neke stvari je bolje imat' kad ne treba, nego nemat' kad treba.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2009 10:15 (Maximus).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nevrijedi tih novaca jer je 1 australski dolar 3.86 kuna

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2009 10:24 (pinkskin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HP Pavilion dv9205TX - pitanja
autorov komentar
pinkskin kaže...

Nevrijedi tih novaca jer je 1 australski dolar 3.86 kuna

Maximus kaže...

Pitam se samo kad je ova stranica zadnji put azurirana jer cijena od 3800$...Iznenađen

Ne znam kad je ažurirana stranica, ali za ovaj Pavilion od kolege znam kad ga je donio iz Australije (star više od godine), znam od koga uzimam i dođe me €500, bez torbe (sav softver, daljinski, itd.)

Maximus kaže...

Evo da probam odgovorit bar na jedno podpitanje, ja imam HP nx9420 i Radeon x1600 ... ova kartica na tvom modelu je samo malo jaca od moje sto implicira da se relativno govoreci neces naigrati novijih igara ... recimo COD5 na nekim medium postavkama i rezoluciji 1024 X 768...

Pa sasvim OK, budući da mi je gejmersko računalo desktop, a ovaj prijenosnik je samo za nuždu na nekakvim višednevnim dosadnim posjetima familiji u drugi grad, itd. Posluži samo za ubijanje svih onih natrpanih filmova i serija, te možda odrađivanje pokoje starije igre koju sam propustio.

Hvala obojici!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice