HP Pavilion DV6

poruka: 7
|
čitano: 2.691
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HP Pavilion DV6

Pozdrav svima,
Evo kao sto vidite imam jedan problem sa hp pavilionom dv6 , znaci zanima me kako mogu zategnuti ekran od laptopa posto je previse klimav. 
Znam da je unutra vjerojatno po vida sa svake strane koja bi se tribala zategnuti ali posto nikad nisam otvara laptop pitam vas ako mi netko moze rec korak po korak. Jel dosta da otvroim samo ovak HP protect smart gdje su rami ili triba sve odvidavat?
Unaprjed hvala 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: HP Pavilion DV6

Kako klimav? Neće stajat kad se otvori ili se baš šarke klimaju? Možda ovo pomogne:

15 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru,
Znaci kad ga otvoris ima prazan hod 3-4 cm pa sam mislio stegnit "skare" (neznam jel mislimo na isto , ovo sto drzi ekran). E sad znam da neki laptopi imaju sastrane vide za to al izgleda da cu ga ja morat otvarat

14 godina
neaktivan
Jskako kaže...

Hvala na odgovoru,
Znaci kad ga otvoris ima prazan hod 3-4 cm pa sam mislio stegnit "skare" (neznam jel mislimo na isto , ovo sto drzi ekran). E sad znam da neki laptopi imaju sastrane vide za to al izgleda da cu ga ja morat otvarat

Ako si mu već zahvalan i ako ti je pomogao onda lupiš jedno hvala ispod njegovog posta

13 godina
neaktivan
Jskako kaže...

Hvala na odgovoru,

Jel to DV6 ili DV6000? Ako je dv6000 imam ti šarke koje nemaju lufta. pozz

15 godina
neaktivan
HP Pavilion DV6

Pavilion DV6 je , a nista provat cu ga rastavit pa vam javim rezultat {#} eto lupio sam hvala , nisam cesto tu pa neznam nista jos :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HP Pavilion DV6

Pavilion DV6 je , a nista provat cu ga rastavit pa vam javim rezultat {#} eto lupio sam hvala , nisam cesto tu pa neznam nista jos :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice