Hp mini 210 vivienne tam

poruka: 8
|
čitano: 4.250
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Hp mini 210 vivienne tam

zanima me nesto u vezi ovog laptopa , sestra bi ga kupila sebi , nju zanima da li je dovoljno jak , najvece silovanje koje bi ona napravila je otvaranje excela par puta , dakle internet , programi kao excel , filmovi itd ... jel ima on snage za to , takoder me zanima gdje ga se u zg-u moze kupit i kolika mu je trenutna cijena .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Hp mini 210 vivienne tam

Ako joij treba samo za to što si napisao, i više je nego dovoljan. koliko para?

14 godina
neaktivan
mikica1 kaže...

Ako joij treba samo za to što si napisao, i više je nego dovoljan. koliko para?

nasla ga je za 3500 kn , uzet ce ga svida joj se , ama bit ce on dovoljan za njene potrebe.

16 godina
protjeran

nek proba da li može na toj maloj slikici raditi. vrat boli od toga,ako imaš dobar vid. ako ne oboje pravi probleme. eto tipkam za sličnim pa sam kao kifla...

Z
14 godina
neaktivan
opcom kaže...

nek proba da li može na toj maloj slikici raditi. vrat boli od toga,ako imaš dobar vid. ako ne oboje pravi probleme. eto tipkam za sličnim pa sam kao kifla...

a njoj se svida sto je mali , njoj treba nesto lagano i prijenosno , jer firma joj je dala hp-ov mobile workstation sa nvidia quadro unutra jbt , samo je problem sta to sranje ima 100 kila i tezak joj je , pa je rekla da bi kupila sebi ovoga da imam malo za net doma , i excel i neke piz darije

15 godina
neaktivan

ma nek uzme to ako joj se sviđa. žene vole takve bombone. a i izgleda lijepo, što jest jestCool

14 godina
neaktivan

to je baš napravljeno za žensku populaciju, i promocija mu je bila skupa sa Sex i Grad 2

netbook je ok, može obavljati ove jednostavne "zahvate" koje si ti naveo, jedino kaj je jako mali

ako joj to nije problem onda neka kupuje. ja samo znam kad sam radio na Acer Aspire One D250 da me nakon pola sata boljela glava

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 15:25 (brzi i žestoki).
13 godina
neaktivan
Hp mini 210 vivienne tam

Evo, da ne otvaram novu temu..

Frend me zamolio da mu instaliram XP na taj laptop jer kao pod SEDMICOM dosta sporo radi.. Treba po 15 sekundi da se otvori npr. Word..

Zanima me jel ima neko iskustva s njim ? ISPLATI LI SE STAVLJATI XP ? Hoće li se primijetiti razlika ?

(btw, laptop ima 1GB rama)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice