HP Elitebook 8460p pojacavanje graficke

poruka: 8
|
čitano: 2.939
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam HP Elitebook 8460p koji ima integriranu grafiku, zanima me moze li se dodati neka graficka karta pored integrirane u njega ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nažalost, ne

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: HP Elitebook 8460p pojacavanje graficke

.. pojavljuju se ext.VGA.. možda, google bi trebao znati ostalo. Imaš čak i samogradnju od neke 'obične', potraži po forumu.

-btw, problem s nazivom-terminologijom.. integrirana je npr u chipsetu/CPU intelica, ali na notebooku je i diskretna npr ATI/nV integrirana na MBO (samo nije dio intel chipseta/CPUa) tako da pod internom/integriranom VGA može biti oboje, jedna ili dual graphics.

-to je 14"? .. tad je vjerojatno samo intelova.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2014 18:16 (ihush).
14 godina
neaktivan
Bahro kaže...

Imam HP Elitebook 8460p koji ima integriranu grafiku, zanima me moze li se dodati neka graficka karta pored integrirane u njega ?

Nemoze "u njega", ali moze "pored njega" :)

Pogledaj ovu temu.

S tim da uzmi u obzir da je nVidija Plug n play ne zahtjeva zajebancije ko AMD.

Znaci preko Express Card adaptera spojis graficku, na nju eksterni monitor i uzivas :)

Ako si iz zagreba, mozes i sam doci to probat kod mene, obvezno ponesi pivu i eventualno cevape :)

Dell Precision M6600
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2014 23:39 (darkydark).
15 godina
neaktivan
ihush kaže...

.. pojavljuju se ext.VGA.. možda, google bi trebao znati ostalo. Imaš čak i samogradnju od neke 'obične', potraži po forumu.

-btw, problem s nazivom-terminologijom.. integrirana je npr u chipsetu/CPU intelica, ali na notebooku je i diskretna npr ATI/nV integrirana na MBO (samo nije dio intel chipseta/CPUa) tako da pod internom/integriranom VGA može biti oboje, jedna ili dual graphics.

-to je 14"? .. tad je vjerojatno samo intelova.

Samo Intelova, 14" je...

darkydark kaže...
Bahro kaže...

Nemoze "u njega", ali moze "pored njega" :)

Pogledaj ovu temu.

S tim da uzmi u obzir da je nVidija Plug n play ne zahtjeva zajebancije ko AMD.

Znaci preko Express Card adaptera spojis graficku, na nju eksterni monitor i uzivas :)

Ako si iz zagreba, mozes i sam doci to probat kod mene, obvezno ponesi pivu i eventualno cevape :)

Znam, znam brate, ali hajde da pitam slucajno da ne postoji neka opcija da "u njega" ugradim...

Cuo sam za ove externe graficke ali me ne zanima bas to jer mi treba lako prenosiv laptop, zato sam i odabrao ovaj od 14"...i u svakom slucaju hvala na pozivu, nisam iz Zagreba brate, dosao bi 100% !

14 godina
neaktivan

Pa laptop ti ostaje prenosiv, radi se o ustekavanju jednog kabla. Pa dok si "doma" se mozes igrat na finim detaljima. Nazalost dok nisi doma, ili moras nositi dodatnu kutiju velicine one za cipele.

Dell Precision M6600
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
darkydark kaže...

Pa laptop ti ostaje prenosiv, radi se o ustekavanju jednog kabla. Pa dok si "doma" se mozes igrat na finim detaljima. Nazalost dok nisi doma, ili moras nositi dodatnu kutiju velicine one za cipele.

Aha, aha...a zanima me da li mi je laptop po ostali specifikacijama dovoljno dobar za neke novije igre ? Kontam samo da dodam externu graficku...

HP EliteBook 8460p

CPU: i5-2520M

SSD: 160 GB

RAM: 4 GB DDR3 1333 MHz

14 godina
neaktivan
Bahro kaže...
darkydark kaže...

Aha, aha...a zanima me da li mi je laptop po ostali specifikacijama dovoljno dobar za neke novije igre ? Kontam samo da dodam externu graficku...

HP EliteBook 8460p

CPU: i5-2520M

SSD: 160 GB

RAM: 4 GB DDR3 1333 MHz

Trebao bi biti. Sad nece za multiplayer bf3 i 4, ali sve u singleplayeru ces moci igrati bez problema, naravno ovisno o grafickoj koju dodaš.

Dell Precision M6600
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice