Hp 6735s

poruka: 7
|
čitano: 11.725
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Hp 6735s

Ovako, starci ce kupit laptop za oko 4500kn.

Laptop cu/ce koristiti za internet,mozda koju manje zahtjevnu igru i slusanje glazbe.

Ja sam nasao hp 6735s FU602ES

specifikacije ukratko:

- turion x2 rm-70 2.0Ghz,L2 cache 2x512kb,tdp 35w,65nm

- intergrirka HD3200

- 15.4",1280x800

- 320Gb HDD, 5400rpm

- 3GB ram 800MHZ (2+1)

- prža dvd rw +-

- 4x usb,vga izlaz,rj-45....

- garancija 1god

ve-mil cijena-4229,00kn

dobije se torba hp-ova i bez windowsa je.

Kako ja nemam iskustva s laptopima, zelio bi pitati dali postoji nesto bolje za tu cijenu(po mogucnosti bez intel gma!!!) i dali ima problema sa instaliranjem drivera i jos necim?

Kakve su mu mogucnosti otprilike?(pitam zato jer nisam nikad imao laptop i znam da su u laptopima okrljastene verzije desktop procesore,grafičke...)

Ispricavam se ako je negdje bila vec ovakva tema, imam modem pa mi se nije dalo trazit!

Po mogucnosti zelio bih da je laptop iz ve-mil-a ili hg-spot-a...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hp 6735s
Hyperion kaže....

...

Ovo je ok laptop za tu cijenu, međutim, ima loš ekran i napajanje koje će ti najvjerojatnije krepat nakon godine dana.

Teško da ćeš naći nešto bolje, a i ovo je čisto dovoljno za ovo što tražiš.

Također, morat ćeš drivere skidat s neta, budući da ih sa laptopom ne dobiješ.
A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
15 godina
Hp 6735s

Stara teme, ali mozda pomogne nekom drugom.

Laptop je super, ali su mu mane: preveliko grijanje pogotovo ljeti, sjajni ekran(iako se moze trazit da nije), i baterija nakon godinu dana izgubi 80-90% "snage".

Ostalo je ok. Sluzi mi vec 2 godine i nisam do sad ni jednom posjecivao servis...

Google IS your friend!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
passat kaže...

Laptop je super, ali su mu mane: preveliko grijanje pogotovo ljeti, sjajni ekran(iako se moze trazit da nije), i baterija nakon godinu dana izgubi 80-90% "snage".

Ostalo je ok. Sluzi mi vec 2 godine i nisam do sad ni jednom posjecivao servis...

Isti sam i sam imao.....no prodao sam ga prije ccca 7-8 mj. i taman kada sam ga prodao liku je riknio.....bena sreca.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
win32 kaže...
passat kaže...

Isti sam i sam imao.....no prodao sam ga prije ccca 7-8 mj. i taman kada sam ga prodao liku je riknio.....bena sreca.

Ja sam ga dao starom, dok ja sad imam lenovo sl 510..

Prije se nisam bas razumio oko toga ali sada zalim za ATI Radeon 3200 512Mb, naspram neke moje intelovke..

Google IS your friend!!!
16 godina
neaktivan

6735s je stara serija koja se više ne proizvodi. S obzirom na cijenu, mislim da možeš dobiti puno bolji stroj.

Npr. http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=13746

Ovaj G62 pojede 6735s za doručak, na svakom polju (procesor, grafika, disk, RAM, ...).

Pozdrav.

15 godina
Head kaže...

6735s je stara serija koja se više ne proizvodi. S obzirom na cijenu, mislim da možeš dobiti puno bolji stroj.

Npr. http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=13746

Ovaj G62 pojede 6735s za doručak, na svakom polju (procesor, grafika, disk, RAM, ...).

Pozdrav.

Da, ali danas. Prije dvije godine i sada cijene nisu ni priblizno iste.

Google IS your friend!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice