HP 6735b - problemi sa HP quick launch buttons

poruka: 24
|
čitano: 6.407
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ničim izazvan, odjedanput, oviaj gumb za uključivanje/isključivanje WLAN/BT prestao je raditi, uopce se ne uključuje ni ništa. Reinstalirao sam drivere ali na kraju trebam uključiti BT (stisnuti gumb), al ne radi.

I da, ponekad, kada stisnem bilo koji gumb (npr. za on/off zvuka, pojačavanje/stišavanje) otvara mi se onaj Q MENU prozor. Zna živcirati, jer se ponekad zna otvoriti puunoo puta.

Ima tko takvih problema na HP 6735b?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema problema kod mene...

Probaj izbrisat sve drivere za qucik launch, BT i WLAN te ih instalirati ponovo...

Možda pomogne...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa bas i nije pomoglo... :/ Tipka mi radi, ali se ne upali (ne poplavi). Ima tko rješenje?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: HP 6735b - problemi sa HP quick launch buttons
Dac kaže...

Pa bas i nije pomoglo... :/ Tipka mi radi, ali se ne upali (ne poplavi). Ima tko rješenje?

da ti tipka radi onda bi se upalilo (poplavilo)....

17 godina
neaktivan

Kad ti se to desilo? Zašto nisi probao sa System restore?

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
17 godina
neaktivan

posto sam upravo tih 6735b poprilican broj instalira, na jednom mi se desia upravo opisan problem... ponajvise je iritiralo sto bi pojacanje/smanjenje zvuka dovelo do otvaranja na stotina q menua.... rjesenje, jedino, bila je reinstalacija od nule... btw, prilikom reinstalacije, ni slucajno nemoj dodirivat ista u senzorskoj traci...

16 godina
neaktivan

Da, tocno to mi se događa, ali ne uvijek. Ponekad.

I sad, npr. ukljucim WLAN/BT i radi. Stisnem da ga iskljucim i po tipki se vidi da je iskljucen (tipka je narandasta), ali mi dolje kao da je ipak ukjucen, imam ikone od wlana i bt kao da je ukljucen. 

Kak to mislis, reinstalacija od 0? Windowse? :S

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

DA!

Formatiraj particiju i instaliraj ponovo Windowse!

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Whalter vT kaže...

DA!

ma neeeee,nece radi jednog drajvera windse dr....probaj sa drajverima ponovo..btw zasto bi windse micao,tj reinstal?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Whalter vT kaže...

DA!

reinstal je stvarno uvijek rjesenje svih problema!?

covjek ocito ima nekih hardwareskih problema sa laptpom i najbolje da ga odnese u servis
16 godina
neaktivan

Prije mi se to nikada nije dogdilo, samo PONEKAD mi se događa ovo otvaranje Q menu sto god da stisnem od tih touch tipki. Ovo mi se odjednom dogodilo, nemam pojma... Reinstaliral sam drivere, al ne pomaze. Pa ne vjerujem da trebam zbog toga reinstalirati Windowse... I da, kada mi se dogodi da mi zašteka kak sam opisao, Windowsi mi se nece ugasiti... Ostane mi prozor "Windows is shutting down..."  :S

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nije hardverski problem, problem je sto se prilikom prve instalacije netko zaigra sa tim senzorskim tipkicama, i lap zbog toga radi problem... nazalost, moje probleme san jedino uspjesno rijesia reinstalacijom citavih windoza, nikakva reinstalacija drivera nije tu pomagala... zato ne gubi vrime, nego win xp instalacijski cd u ruke i sve nanovo.... samo nemoj slucajno dirat senzore prilikom instalacije... sve dok bas sve drivere ne instaliras...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Pogledaj na stranicama podrske, vjerovatno ima update biosa. Recimo ja uopce nemam instaliran quick lunch i radi mi ta tipka za on/off wlana i BT. Sto ne bi radila, pa ta tipka hardverski iskljuci wlan i BT.

17 godina
neaktivan

wlan on/off radi, ali pokusaj s icim drugim...

17 godina
wifi kaže...

nije hardverski problem, problem je sto se prilikom prve instalacije netko zaigra sa tim senzorskim tipkicama, i lap zbog toga radi problem... nazalost, moje probleme san jedino uspjesno rijesia reinstalacijom citavih windoza, nikakva reinstalacija drivera nije tu pomagala... zato ne gubi vrime, nego win xp instalacijski cd u ruke i sve nanovo.... samo nemoj slucajno dirat senzore prilikom instalacije... sve dok bas sve drivere ne instaliras...

ok, alizar ne mislis da je to glupo? ne smijes pipnuti neki gumb tokom instalacije jer ti onda nesto ne radi? stvarno cudno...
zato ja volim thinkpad (sorry na offtopic)

osobno, na nekoliko hp laptopa nisam imao tih tegoba (ali dosta je problema po forumu bilo sa hp laptopima).
16 godina
protjeran

Prijatelju, taj laptop dosta traljavo radi na XP-u. Ja sam ga smirio tek kada sam instalirao samo osnovno. Dakle samo drivere bez tih dodataka. Na Visti x86 je radio bez tih problema ali dosta sporo. Trenutno sam na windows 7 x64 RC1 sve legalno nikakvo krekiranje nije potrebno i radi skoro stabilno kao XP-u sa svim sto tamo HP preporuca na stranici. Sto je apsurd. Ja bi na tvom mjestu instalirao vistu x64 kao najbolji omjer stabilnosti samog sustava i brzine. Ovo je samo moje misljenje i mnogi se nece sloziti ali nakon 1 godinu borbe sa sustavima se ovo pokazalo najbolje za taj specificni laptop. Cak sam bio i na Ubuntu, ali ovaj lap ima nekih problema s njim da ne ulazim sada i u to.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pošto iz sličnog razloga upravo na laptopu radim reinstalaciju napomenut ću ti slijedeće:

Ovo što ti se događa je poznata stvar, riješava je upgrade firmwarea za touch keys. Snimi softpaq, raspakiraj ga i izradt će ti bootabilni medij koji pokreneš (F9 kod POST-a).

Sam će doraditi što treba i kraj priče.

Mene muči jedan drugi problem s QuickLanchem. Sve radi ok dok ne natrpam nešto od softwarea i onda se zblesira. Wlan, uvik, mute , bt rade ok, no u quicklanchu se skroz pogubi tab za setiranje quick tipki, a brightnes prikazuje zvuk ili ne reagira.

Nakon malo "debugiranja" zaključio sam da mi se to počne događati nakon instalacije IE8. Inače mi se ista stvar događa na Professionalu i na Home. Mada govore da je namijenjen za XP Professional jednako radi i na Home (koji imam legalan i koji mi je za laptop dovoljan).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bnaci, radit ce mi Vista x64 bez problema? ja si nisam stavljao jer sam mislio da ce biti sporo. Razmisljam o Win 7, al ima svojih musica i bugova te ogranicenost instaliravanja raznih programa... Nis, najbolje da si stavim sve ispocetka... Neodlučan  Sto predlazete, Vista ili sedmica? Ne kuzim u cemu sam pogrijesio, nisam nista dirao tokom inst., znaci, NEMA diranja nicega dok se driveri ne inst., ne? 

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Vista X64, dok ne dojde win 7 :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo, kopao sam i kopao i ustanovio da nije razlog čudnog rada quicklanch buttonsa u IE8, nego u HP-ovom programčiću WirelessAssistant. Dok ga uklonim sve savršeno radi, i to na Windows XP Home. Ranije sam napomenuo, postoji poznati bug zbog kojega "divljaju"  touchkeysi i riješava se nadogradnjom firmwarea spomenutih, a problem sa QLB-om je bar prema mojem saznanju bio u lošoj kombinacii s HP WirelessAssistantom. Nisu potrebne nikakve reinstalacije, a nedjabože formatiranja koja ljudi toliko vole.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I kaj onda da tocno napravim? :S Mislim da ja nemam WirelesAssistant... Kak to mogu provjeriti/izbrisati?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam HP Pavilion DV7-2125EG na njemu je došla Vista Home 64-bit, ali ja sam se pravio pametan formatirao računar i greškom obrisao Recovery fajl sa računara, tako da sam dobio čist (potpuno HDD). Instalirao sam Windows 7 64-bit i pojavio mi se jedan čudan problem. Računar mi iz čista mira ugasi Wireless kartu (na panelu dugme postaje narandžasto) i nema šanse da je upalim. Pomaže samo restart i System Recovery (mislim da je F11). Samo je tako mogu upaliti ili pak čekati da se smiluje računar i da sam upali kartu. Uz sve to mi se dešava da počne sam pojačavati i stišavati zvučnike ili čak ih skroz ugasi. Kada počne to stišavanje onda nema šanse da mogu negdje kliknuti mišem ili Touchpad-om. Pomičem pokazivač svuda po ekranu ali ništa ne mogu da kliknem. Moram napomenuti da sam drajvere za Windows 7 skinuo sa HP-ovog sajta. Interesuje me šta bi mogao biti problem i da li je softver ili hardver (ako je hardver da vraćam laptop u prodavnicu). Moiram napomenuti da (evo baš sad) mi sve ovo radi super a onda odjednom počne se blesaviti. Najviše me nervira ovo smanjivanje i pojačavanje a wireless bi premostio nekim stikom ili kablom.

Moram napomenuti da sam instalirao HP Quick Launch Buttons (ako to nešto znači) ali nigdje na računaru nema ikonicu, notifikaciju da je to instalirano, nikakav softver, ništa. Samo u DeviceManager-u piče da mi je tastatura sa HP Quick Launch Buttons.

Svaka pomoć je dobro došla.

Hvala

stolickvrs@gmail.com

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 19:15 (Stola).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
probaj maknut svoje "drajvere" pa ih potrazi preko windows update-a nek ih sam stavi..
"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

EVO GA OPET!

Isti problem koji me je mucio na XP, Visti, pojavio se i na Win 7! Grrrr... HP Quick Launch Buttons i me opet zezaju. Znaci,  imam HP 6735b i on ima touch tipke za mute, pojacavanje/smanjivanje zvuka i sto je najvaznije - za on/off WLANA! I svaki put kada "stisnem" te tipke, pojavi mi se HP Info Centar prozor, i sto me najvise smeta - uopce ne mogu ukljuciti WLAN. Ne shvacam svrhu tog drivera, koji sam vec nekoliko puta reinstalirao.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice