Hp 625 problem

poruka: 8
|
čitano: 3.576
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HP 625 problem

Pozdrav 

Imam problem sa HP 625 Laptopom.

Konfiguracije  Amd Athlon 2.3 GhZ

2 Gb Ram

320 HDD

Ati radeon 4200 Grafička 

Naime problem kod spajanja na Internet --- T CoM... Wireless pristup--- usporeno je dosta... iako sa strane T-com-a sve je uredno.

Problem prilikom pokretanja igara/ u igri se ekran sužava / promjena rezolucije ne pomaže.

Ne pokreće se Auto Run... kada kliknem na ikonu umjesto OPEN FILES sa DVD uređaja on izbaci disk van.

Dali to može imati veze sa Windows 7 Os/ Ultimate... 

ako je do laptopa koji je rok da imam pravo dobiti zamjenski laptop.

0 0 hvala 0
14 godina
Hp 625 problem

Nešto to dosta smrdi na neki virus ili malware. Šta koristiš za zaštitu?? Skeniraj cijeli lap sa malwarebytesom pa javi jel našo šta! A ovo sa sužavanjem ekrana bi trebali popraviti driveri, skini najnovije sa neta!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Hp 625 problem

Ma nebi rekao da je do drivera jer je novi laptop i nedavno su stavljeni Windowsi pa je povukao i updateve/ drivere....

Zaštita je Avira... ali internet je očajno spor... 

14 godina
neaktivan

Bio u King Ictu da vidim šta bi moglo biti sa laptopom i ispalo da je DVD-Rom ispravan..

problem je radio Virtual Drive By Daemon tools.... deinstalirao ga i sad otvara medij...

iako ovo sa igrama još nisam riješio--

15 godina
protjeran
zac27 kaže...

Ma nebi rekao da je do drivera jer je novi laptop i nedavno su stavljeni Windowsi pa je povukao i updateve/ drivere....

Zaštita je Avira... ali internet je očajno spor... 

imaš generičke drivere. to nije najbolji izbor. skini prave s hp stranice za podršku i instaliraj njih. razlika dan i noć.

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
14 godina
neaktivan

Ne kužim.. kako misliš generičke drivere ??

I dalje povremeno mi izbacuje DVD/CD Medije... aaaaaaaa

14 godina
neaktivan
Hp 625 problem

Jesi probao spojiti žičano na modem? Čisto da usporediš s Wirelessom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zac27 kaže...

Ne kužim.. kako misliš generičke drivere ??

I dalje povremeno mi izbacuje DVD/CD Medije... aaaaaaaa

generički driveri su oni koje 7 pri instalaciji povuče s MS servera. treba ih zamjenit originalnima sa stranice proizvođača tvog hardwarea.

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice