Hp 4510s-problem

poruka: 8
|
čitano: 3.881
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Hp 4510s-problem

imam problem sa navedenim laptopom (mislim da je punjac u pitanju za problem)

laptop mi normalno radi ovako kada se puni i sve, ali kada udem u crossfire i stavim ga na punjac unutra se u punjacu cuje kao bomba-pip pip pip i jako se punjac zagrijava....i odjednom mi se laptop ugasi i nemogu ga upaliti dok je na punjacu...cim ga skinem sa punjaca normalno se upali....sada je istekla garancija, ali sam kupio produljenje na jos 1 godinu...

molim pomoc

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hp 4510s-problem

itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Hp 4510s-problem
strbi kaže...

itko?

ček onda imaš garanciju il ne?

ako imaš onda nosi to na servis odmah...

a ako nemaš vjerojatno ti je isto servis jedina opcija

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina
neaktivan
Hp 4510s-problem

imam garanciju sam produzio....samo neznam dali se ta garancija odnosi i na punjac ili samo laptop?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Hp 4510s-problem

pa onda ako si ju produžio iskoristi ju...ne vrijedi samo na bateriju najvjerojatnije

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina
neaktivan
Hp 4510s-problem

zvao sam hp servis...garancija za punjac ne vrijedi...vrijedila je samo 6 mjeseci :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hp 4510s-problem

Jedino što ti mogu reć je - kupio si sranje laptop...

Nemoj me krivo shvatit, ja imam isti. I mojih 5 frendova... od nas 6, 5 nas ima problema. Sličnih tebi. redom su otišli ventilator za hlađenje, baterije više nikom ne rade ili im je kapacitet manji od 20%, garancija je više manje svima istekla, meni se pregrijava čim upalim igricu ili HD film - katastrofa...

moram reći da nas ima mnogo problema sa tom probook serijom. Navukli su nas pošteno. Spremam se ovih dana u zastupništvo u HP pa ću im mamu spominjat...

Vidit ćemo...

moja preporuka ti je da ga popraviš ako možeš i kupiš si novu bateriju (mislim da ti se cijene kreću oko 300 kn)...

Sve u svemu jakoooo loša serija...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hp 4510s-problem

a jbg tek sada vidim...cinio mi se ok laptop za tu cijenu....i meni jako ventiilator radi i grije se jako

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice