HP 4330s

poruka: 3
|
čitano: 2.401
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HP 4330s

Pozdrav,

namjeravam kupiti laptop HP 4330s, konkretnije model LH275EA, sa slijedećim karakteristikama:

• 4330s, LH275EA, Intel Core i5-2410M (2.30 GHz, 3 MB L3 cache), 13.3" LED HD anti-glare (1366 x 768), integrirana 720p HD web kamera, 4 GB (DDR3 1DIMM, Max 8GB), 640GB (5400 okretaja), DVD+/-RW SuperMulti DL LightScribe, AMD Radeon HD 6490M 1 GB, WLAN 802.11 b/g/n, Bluetooth, 10/100/1000, nema modem, baterija 6 čelija (47 Whr), jamstvo 12 mjeseci, Windows 7 Home Premium 64bit + torba HP Basic Carrying Case | 4 USB 2.0, 1 VGA, 1 HDMI, 1 stereo microphone in, 1 stereo headphone/line-out, 1 Express Card/34, Media Card Reader 6u1

Laptop će se koritsiti za progamiranje (Visual Studio, Sql Server, Netbeans...), te povremeno za grafičke/web primjene - Photoshop,Fireworks,Dreamweaver i slično. U uredu će biti spojen na vanjski monitor, a zbog korištenja na terenu mi i treba 13,3 veličina.

Cijene se kreću od 5,109 Kn (Protis) na gore.

Ima li tko iskustva s ovim konkretnim modelom?

Konfiguracija mi djeluje sasvim pristojno, i u cjenovnom rangu 5000-5300 Kn koji ciljam, nisam uspio naći bolju ponudu za 13,3" laptop. Možda mi je koji model promakao pa molim pridjelog za neku alternativu?

Zahvaljujem na pomoći!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HP 4330s

Dobro večer,

naišao sam vaš upit na google-u. Imam namjeru kupiti isti laptop. Neznam dali vam se tko javio na upit,

ali dali Vi možete savjetovati na osnovu osobnih iskustava sa njim, ili prenijeti savjet. Trebam mali laptop, a ovoga spašava ugrađena grafička, koja se rijetko nalazi u malim prijenosnicima.

Zahvalan sam na vrijednoj informaciji.

17 godina
neaktivan
Re: HP 4330s

Pozdrav,

nažalost nije mi nitko odgovorio, ali sam laptop ipak kupio jer sam ga sam isprobao i zadovoljio je moje potrebe. Evo nekoliko kratkih zapažanja, nadam se da će pomoći:

Konstrukcija: Solidna, kombinacija aluminija i plastike, poprilično lagan.

Ekran: Vrlo dobra slika, rezolucija primjerena veličini ekrana.

Baterija: Sa integriranom grafikom oko 4.5h, sa uključenom diskretnom grafikom 2.5h

Brzina i rad: Vrlo ugodno, dobar procesor u kombinaciji sa 4GB rama dovoljan je za ugodan rad. Osobno koristim Visual Studio, Netbeans, SQL server, WAMP server, Photoshop, Office i ostale pomoćne programe i video, sve radi vrlo glatko i bez ikakvih problema. Vrlo rijetko imam potrebu koristiti diskretnu grafiku.

Opremljenost: Integrirana web kamera (dobra, odrađuje dobro svoj posao), 4xUSB 2.0 porta, HDMI, D-sub,ethernet. Jedino će možda nekome zasmetati nedostatak USB 3.0, što kod mene nije slučaj. Čitać memorijskih kartica, vrlo dobri zvučnici sa kvalitetnim zvukom (za ovu kategoriju naravno). Uz laptop dolazi i torba (ona najjeftinija naravno, ali može poslužiti).

Predistaliran software: Win 7 Home Premium 64 + HP pomoćni programi. Može poslužiti, ali sam zbog prirode posla morao zamjeniti Win 7 Pro, tako da sam se i pomoćnih programa rješio jer mi u praksi i nisu nešto korisni.

Sveukupan dojam: Vrlo dobar, vjerojatno i najbolji omjer uloženog i dobivenog, svakako preporučujem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 12:18 (seblab).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice