Dell ili Lenovo?

poruka: 5
|
čitano: 6.789
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Dell ili Lenovo?

Pozdrav, 

Kupujem laptop i nakon mjesec dana potrage sazeo sam izbor na 2 laptopa. Jedan je dell sa malo slabijim komponentama ali jeftiniji a drugi je lenovo koji mi se cini prilicno jeftin za ono sto nudi. Stoga je moja dilema dal da kupujem dell koji bi me zadovoljio svojim perforfmansama i koji ima duzu garanciju ili da kupim lenovo koji je jaci ali ima kracu garanciju. Dobio sam vec jedan savjet da se lenovo cesce kvari od della pa me zanima kakva iskustva vi imate.

Evo i linkova :

https://www.amazon.de/Lenovo-Anti-Glare-Notebook-i7-4710HQ-Touchscreen/dp/B00M2OFWBY/ref=sr_1_96?s=computers&ie=UTF8&qid=1502804126&sr=1-96&keywords=laptop&th=1

http://www.dell.com/uk/business/p/vostro-15-3568-laptop/pd?oc=s059pvn3568btsukie01_1801&model_id=vostro-15-3568-laptop

Razlika u cijeni bi me dosla nekih 800 kuna.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.8.2017 12:22 (PatrikForumas).

0 0 hvala 0
10 godina
Re: Dell ili Lenovo?

Ja bih na tvom mjestu uzeo lenovo jer se na njemu možeš i igrati, dok se na dellu zbog intelove grafike baš i nećeš moći. S druge strane, dell je sigurno na malo boljem glasu po pitanju pouzdanosti, ali to ti je često i pitanje sreće da li će ti se nešto pokvariti ili ne...

8 godina
neaktivan

Slazem se s vama. Laptop necu koristiti za igranje, glavni cilj kod kupnje laptopa mi je da laptop pruzi najvise sto moze u programima tipa autocad jer idem na fakultet strojarstva. Takoder mi je vazno da njegove performanse ne izlete iz "mode" vec nakon 2-3 godine.  

10 godina

Za razliku u cijeni lenovo se više isplati jer ima jači procesor, više RAM-a te veći SSD disk, a Nvidia grafika je samo šlag na torti... Svakako će biti dugovječniji po pitanju performansi :)

8 godina
neaktivan

Ma da, u svakom slucaju je lenovo bolji. Hvala na pomoci xxRAZ8Rxx.

Ako netko cita ovaj post a korisnik je ili lenova ili dell-a, molim vas da ostavite komentar i kazete ako ste zadovoljni i ako ste imali kakve kvarove na njemu. Puno bi mi pomoglo, hvala unaprijed.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice