Crte na ekranu

poruka: 6
|
čitano: 1.909
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Laptop se upali ali nema slike

Lega mi je donjeo laptop i kad se upali budu bude crn ekran i bjele crte pa se promjeni bude zelen i tak dalje spoji sam na monitor i tamo radi znaci nije graficka ni nist nego je ekran e sad mene ako neko zna jel treba sam zamjenit inverter ili ona dva kabla sto se spajaju na inverter i ekran ili treba cijeli ekran

EDIT:malo sam prcko po ta dva kabla i slika se na par sekundi normalno prikazala i onda nestala znaci onda je problem u ta dva kabla pa ako neko zna di mogu kupiti ih

laptop je stariji radi se o asus x51l

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 2:53 (dombaaaa).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Laptop se upali ali nema slike
dombaaaa kaže...

Lega mi je donjeo laptop i kad se upali budu bude crn ekran i bjele crte pa se promjeni bude zelen i tak dalje spoji sam na monitor i tamo radi znaci nije graficka ni nist nego je ekran e sad mene ako neko zna jel treba sam zamjenit inverter ili ona dva kabla sto se spajaju na inverter i ekran ili treba cijeli ekran

EDIT:malo sam prcko po ta dva kabla i slika se na par sekundi normalno prikazala i onda nestala znaci onda je problem u ta dva kabla pa ako neko zna di mogu kupiti ih

laptop je stariji radi se o asus x51l

Mozes pogledat na njuskalu jel neko ima za dijelove ili ebay tamo sigurno ima ;)

12 godina
neaktivan
Crte na ekranu

gledo sam na njuskalu nema probat cu na ebay al mene zanima jel sigurno do tog flat kabla

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Crte na ekranu
dombaaaa kaže...

gledo sam na njuskalu nema probat cu na ebay al mene zanima jel sigurno do tog flat kabla

Ako si prcko po kablovima i dobio dobru sliku moze to bit pogledaj jel su iskrivljeni zavinut il jel negdje mrvicu puko kabel.

Regen Servis Reball Akcija 250kn
12 godina
neaktivan
Crte na ekranu

nije iskrivljen ni nista reko mi je sad lega da su mu se prije pojavljivale crte al sam malo pomakne ekran i onda valja onda je sigurno flat kabal

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 11:54 (dombaaaa).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Crte na ekranu
dombaaaa kaže...

nije iskrivljen ni nista reko mi je sad lega da su mu se prije pojavljivale crte al sam malo pomakne ekran i onda valja onda je sigurno flat kabal

to si promjenis i bit ce super ;)

Regen Servis Reball Akcija 250kn
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice