Asus n71v-hardverski ili softverski problem?

poruka: 1
|
čitano: 1.606
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Asus n71v-hardverski ili softverski problem?

Dakle kupio sam laptop Asus n71v prije 3 godine, pao mi je i dao sam da se stavi novu priključnicu tj. mali stupić za napajanje.Vjerujem da to nema veze s mojim problemom ali bolje da spomenem. Poslije kada je ponovo otpao dao sam da se zamijeni opet ali sam dao i da se zamjeni  ventilator tj. hlađenje laptopa jer je navodno bio napukao.Mislim da mi je problem zapoceo poslije tog popravka.Laptop bi se tijekom koristenja pao u kratku komu, npr. gledao bi video na Youtube i laptopu bi se ekran zamračio na 5 sekundi i često bi morao resetirati stranicu.Vrijeme između takvih resetiranja nije periodično nego je nasumično.U najgorim slučajima se resetira potpuno ali to je baš jako rijetko. To je vrlo frustrirajuće jer ponekad kad pisem nesto na internetu se zamraci ekran i onda moram resetirat stranicu te izgubim sve podatke. Prije kada sam imao instalirane najnovije drivere svaki put kad bi se to dogodilo izbacivao bi mi poruku:"Display driver stopped responding and has recovered...Display driver NVIDIA Winows Kernel Mode Driver,Version 266.58 stopped responding and has successfully recovered."   

Uninstalirao sam sve drivere i onda se ta poruka prestala pojavljivati ali vjerujem da bi se isto pojavljivao ako bi ih ponovno instalirao novije drivere. Windowse sam reinstalirao i nije mi pomoglo. Na kraju sam ponovno odnio laptop na isti servis, a oni su mi ga vratili i očistili mu unutrašnjost te naplatili 250 kuna(problem nije riješen). Moje pitanje je kako bih mogao ovo riješiti ili da me netko uputi u nekakav bolji servis gdje bi to mogli riješit.

Nisam siguran jeli problem driverski ili softverski.

Crostar

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice