eo ljudi planiram kupit onaj mali asus eee pc pa me zanima sta mislite dali se isplati?
Asus EEE pc
- poruka: 28
- |
- čitano: 4.950
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima vec tema o EEEPc-u, ali ipak da kazem da je super stvar. Nemoj ocekivati nesto za pisanje, jer tastatura, ekran, i mali hard disk su najveci problem. Mozda bi bilo bolje da cekas jos malo za 901, EEEpc sa 9" ekran, i 12 gb hard disk. Inace ja kad sam kupio 4g, odma sam kupio 2gb ram i 4gb SDHD karticu. I primjeti se razlika. A inace, za toliko malo novce, super je laptop, kao 2 laptop, za skype i surfing od kupaonice...
da dobra ideja tako sam mislio a kada dolazi ovaj novi uopce kod nas jer stara verzija je oko 2300 kn a meni treba ono kad idem u skolu da ga uzmem i do grada da ne nosim ovaj veliki od 15 incha
Preporučam ti onda da se strpiš, nešto se šuška o 10" varijanti, a atom procesori se ugrađuju sigurno
pa da hahaha velik je
kupio danas najbolja stvar koja mi se deisila u zadnje vrijeme
ja sam lud na sa vi trosite pare
Sad se raspitujem jer mislim kupit ovu novu verziju Asus EEE pc 900, a starog prodat u burzi xD
Sad se raspitujem jer mislim kupit ovu novu verziju Asus EEE pc 900, a starog prodat u burzi xD
Me want Eee... *drools*
sad mi je bezveze prodat 700 vise, iako sam dodao 2gb rama i 4gb sd. Ne bi mogao dobit vise od 200 eura za to, a 900 je oko 550 dolara u americi, znaci trebam jos vise od 150 eura dodati, a kupio sam ga pred par mjeseca.
Namjeravam kupiti pred kraj ferija. Super stvar
Koliko sam čuo to je odličan strojčić. Da li na njemu imate linux ili windows.
Ja imam Windows Xp i dosta dobro ga vrti ubuntu nism ni probavo na njemu
trebam pomoć!!! Kolegica je kupila ASUS Eee PC i nemože upisati @, kadgod utipka Alt GR-V(@) otvori se Viewe u bilo kojem programu. Kako uključiti ? (ima original instaliran Linux koji je dobila snjim)
Nisam 100% siguran jer ja imam XP na njemu, ali probaj kombinaciju AltGR+2 - mislim da tak isto dobijes @
Ha ja imam ovaj novi asus eee i pravo je super. Brz je ijako mu je mala mana memorija ima tek 3 gb.
Ali je super.I preporucujem ga svima.
Ha ja imam ovaj novi asus eee i pravo je super. Brz je ijako mu je mala mana memorija ima tek 3 gb.
Ali je super.I preporucujem ga svima.

jel ima kod od vas da ga prodaje i kolika cijena
Ma ja imam ovaj stari, ali ti se ne isplati to kupovat vise cekaj ovaj novi ili si kupi nes drugo i bolje. Ovo je bzvz i dosadi nakon nekog vremena.
Evo ja dobila iz USA e900...iako sam rekla da kupe s win xp, donili mi s Linuxom.
Jucer sam kupila dvd rw externi drive i instalirala win xp. Vrti odlicno.Ima dva diska, osnovni na koji se instalira OS od 4GB i drugi od 16GB.
Lijep je i progodan za brzinski rad na terenu,ali se pretjerano zagrijava (dobro ce doci zimi!).
Uglavnom, dosao me 550 US dolara, a uz njega dobijes i "fancy" torbicu od plisa,pa pari mali neseser.
Stavim ga na stol i svi se doma divimo kako je "lip i smisan"...a kad treba ozbiljno raditi...posegnem za "velikim" rodjakom iz HP obitelji ili Toshibom-extrasize.
Ne zurite s kupovinom.Dolaze novi modeli vrlo brzo,kako su neki clanovi na forumu vec napisali.
Evo ja dobila iz USA e900...iako sam rekla da kupe s win xp, donili mi s Linuxom.
Jucer sam kupila dvd rw externi drive i instalirala win xp. Vrti odlicno.Ima dva diska, osnovni na koji se instalira OS od 4GB i drugi od 16GB.
Lijep je i progodan za brzinski rad na terenu,ali se pretjerano zagrijava (dobro ce doci zimi!).
Uglavnom, dosao me 550 US dolara, a uz njega dobijes i "fancy" torbicu od plisa,pa pari mali neseser.
Stavim ga na stol i svi se doma divimo kako je "lip i smisan"...a kad treba ozbiljno raditi...posegnem za "velikim" rodjakom iz HP obitelji ili Toshibom-extrasize.
Ne zurite s kupovinom.Dolaze novi modeli vrlo brzo,kako su neki clanovi na forumu vec napisali.

ZZZZ....imam u glavi da kupim laptom..ne preko 800km.....konto sam asusu eee..al mi je bezez nosit exsterni hdd jer on ima samo 8gb...a apcer..mi je coll al je 756km..šta da reaim??
ZZZZ....imam u glavi da kupim laptom..ne preko 800km.....konto sam asusu eee..al mi je bezez nosit exsterni hdd jer on ima samo 8gb...a apcer..mi je coll al je 756km..šta da reaim??
hahhahhah...imam 2 iz bosanskog jezika...ok..i ja sam mislio apcer