Alienware M18X

poruka: 13
|
čitano: 4.524
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Alienware M18X
Da li se isplati kupiti Alienware M18X ?

evo konfa : http://www.cnet.com/laptops/alienware-m18x-intel-core/4507-3121_7-34855350.html

Sve skupa oko : 17.500 KN
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Alienware M18X

Jel se isplati? NE

Jel bi ga svaki drugi čovjek imalo zainteresiran za računala ili prateću industriju trebao uzeti ako ima mogučnosti? Defintivno  DA

Vau efekt je jednostavno nepojmljiv...{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Alienware M18X

Nemoj to uzimati-to je stara verzija sa Sandy Bridge procesorom (umjesto novijeg Ivy Bridge-a). Radije uzmi Asus G75 koji em je bolji po performansama,em je jeftiniji.

A ako već planiraš uzimati Alienware, naruči ga poštom iz Amerike-izaći će te manje a dobit češ noviji model.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Alienware M18X

uzivo sam isprobo g75 i alienware m17x i mogu rec da je g75 po meni bolji laptop, a i jeftiniji 3-4 soma kuna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Alienware M18X
mar123 kaže...

uzivo sam isprobo g75 i alienware m17x i mogu rec da je g75 po meni bolji laptop, a i jeftiniji 3-4 soma kuna.

Idemo na glasanje..{#}

3 M18X
14 G75
16 godina
Alienware M18X

asus ce razguzit alienware u glasanju.

inace ovakvih tema je bilo hrpa na forumu, ali u temi slike vaseg hardvera nikad nisam vidio da je netko stavio sliku gaming laptopa. tako da ove teme smatram trolanjem/spamanjem, te ih samo djeca sa snovima otvaraju.

Moj PC  
5 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Alienware M18X

Šta nije bio jedan Alienware u temi? Pokušao sam searchat ali ne radi search na tako velikim temama (barem meni nikad nije), ali sam 90% siguran.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Alienware M18X

bilo je, ali ne od ljudi koji su tu otvarali ovakve teme nego od covjeka koji ga ima dugo, ili je sliko frendovog, ne sjecam se vise.

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
Alienware M18X

Hi! vidim da se opet priča o Alienwareu,

M18X ti se neisplati kupovat ako nećeš imat SLI ili crossfire,

ja sad imam M17XR4, i laptop je odličan,

a o priče da je g75 bolji od Alienwarea..... (imao sam priliku vidit i probat oba u Dubaiu)

nit po kvaliteti izrade, a bome nit po cijeni, jer moj je laptop bio 200$ skuplji od navedenog G75 koji je imao GTX670m, a m17m laptop ima 7970m, koja je 40-50% bolja i jača od 670m.

Asus G75 ima more problema, koji još uvijek nisu riješeni. doduše i Alienware ima problema sa USB 3.0 WD diskovima..... jednostavno nerade kako treba.... treba hub.... ili ih ubost u eSATA

Alienware je totalno modularan i negubi se garancija, kod otvaranja i zamjene komponenata.....

Asus to zabranjuje...... (pored toga da se VGA uopće nemože ni zamjenit jer je lemljena na ploču...)

i da nenabrajam dalje.....

uglavnom najveći je problem kod nas cijena svih laptopa.... ja sam svoj uzeo u SAD, dok je kod nas godinu stariji model bio 2,5x skuplji....

to je u biti najveći problem.....

što se tiče M18x definitivno ne ako nije kao što sam rekao ...  za 2 grafike....

idi na m17x, a za razliku novca si upikni neki 17" monitor.... da imaš doma....

te torba, jer m17 ni 18 nestaju u standardne torbe koje su za 17 odnosno 18" laptope

pozdrav!

HD Portal - pogled u svijet visoke rezolucije www.hdportal.eu
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 8:06 (Robert_84).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
mar123 kaže...

asus ce razguzit alienware u glasanju.

inace ovakvih tema je bilo hrpa na forumu, ali u temi slike vaseg hardvera nikad nisam vidio da je netko stavio sliku gaming laptopa. tako da ove teme smatram trolanjem/spamanjem, te ih samo djeca sa snovima otvaraju.

Hi!

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=223&jumpto=3063763&sort=asc&view=flat

inače na stranici 224

ima moj post

čak i 2 kojima se nesviđa, nadam se da nisu ljubomorni {#}

16 godina
Alienware M18X

ma niste vi mene shvatili uopce, nisam ja reko da u toj temi nema alienware-a ili da nema ljudi na forumu koji ga imaju. nego ja kazem da nisam vidio jos nikog ko se raspituje tolko za alienware i to i da onda ga stvarno i kupi. kao i one teme konfiguracija do 15 k kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

ma niste vi mene shvatili uopce, nisam ja reko da u toj temi nema alienware-a ili da nema ljudi na forumu koji ga imaju. nego ja kazem da nisam vidio jos nikog ko se raspituje tolko za alienware i to i da onda ga stvarno i kupi. kao i one teme konfiguracija do 15 k kn.

Alienwarea ima u RH, nisu baš tako rijetki. No osobno mi nisu nešto osim za gejmere.

15 godina

{#}

ja sam uzeo A, isključivo jer sam gledao dosta šta da uzmem (mobilno) moćno da se mogu igrat dok sam na terenu... opet bila je premala cijena između 14" i 17" modela.... samo 400$, dok je razlika u komponentama bila ogromna... 650m vs 7970m....

uglavnom, i kad krenem kući vjerovatno da ću opet ponjet X51..... odličan mali gaming komp.... a košta recimo samo 1000$, sa original osi...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice