Acer zvucna ne radi

poruka: 7
|
čitano: 2.881
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Acer zvucna ne radi

imam acerov laptop.....kojem je tvornicki instalirana vista...

ja sam instalirao XP na taj laptop...i sve normalno radi osim zvuka.....

driveri su u njemu...sve je u njemu...

al ne kuim u cemu je problem....

kopirajte si ovo u potpis....ako misliste....da bi vistu trebalo ukinut....i da je kingmax definintivno....best buy na trzistu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Acer zvucna ne radi

treba ti zakrpa . daj mail pa ti pošaljem

Z
17 godina
neaktivan
Acer zvucna ne radi

geek.m@hotmail.com

kopirajte si ovo u potpis....ako misliste....da bi vistu trebalo ukinut....i da je kingmax definintivno....best buy na trzistu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
problem hp 6830s

kupio sam hp 6830s  instalirao xp home na njega, skinuo drivere s hp-ove stranice za njega, sve u redu osim zvuka, kojeg nema niti ocitava audio uređaje, instalirao sam hda audio bus drivere koje imaju za laptop na stranici  i kad idem instalirat sound max drivere izbaci mi gresku "HDA Audio Bus drivers required and not found" pomoć ak zna netko o cem je riječ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Acer zvucna ne radi

cujes sto ovaj kaze.....da treba zakrpu...ja sam uspio...acer mi je bio na visti ..pa sam ga stavio na xp...al nije zvuk radio...pa sam tu zakrpu instalirao..sad siba ko ludNevinašce

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

e da to vidim al koja zakrpa, treba mi link il da mi neko posalje na mail neeveen69@hotmail.com

16 godina
neaktivan

molim pomoć, imam isti problem, trebam tu zakrpu

deanbanko@safe-mail.net

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice