Acer - bad pixel

poruka: 6
|
čitano: 1.709
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Acer - bad pixel

Pozdrav!! Zanima me kakva je politika sa bad pixelima na navedenim prijenosnicima.

Uzeo sam laptop ima 3-4 dana, ali ga zbog posla nisam imao vremena previše koristit.

Danas sam primjetio jedan bad pixel. Doduše, jedan je pa je jako teško uočljiv. Kad se dobro zabuljiš, vidi se.

E sad, pošto su praznici, nisam mogao telefonski kontaktirat dučan gdje sam ga uzeo.

Pa me čisto zanima kakva je politika. Dali jamstvo uvažava jedan bad pixel, ili ih mora bit par komada??

Radi se o 15.6'' (1366x768) ekranu.

Mada mi to ni ne smeta previše, jer se zaista treba zagledat. Ali ako jamstvo uvažava, zašto ne.

Lijep pozdrav i unaprijed zahvale na odgovorima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Acer - bad pixel

Evo, pošto danas imam nešto slobodnog vremena, malo sam se dao u potragu za odgovorima.

Došao sam do sljedečeg zaključka (ako je uopče ispravan).

Jamstvo ne pokriva jedan mrtvi pixel. A pošto je taj pixel, kojeg sam ja uočio, bijele boje, on po pročitanom nije mrtav (mora bit crne boje).

Mada ne kužim šta bi ovo trebalo značit, čini se ipak da će ostat sve kako je.

Istina, nije ni da me smeta, jer se praktički ne vidi (dok se ne zagleda u to).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Acer - bad pixel

Meni je na mom starom Aceru se pojavilo 5-6 mrtvih pixela nekon nekoliko godina ali srećom sve u samom vrhu pa mi nikad nije smetalo.

0 0 hvala 1
15 godina
Re: Acer - bad pixel
5220 kaže...

Meni je na mom starom Aceru se pojavilo 5-6 mrtvih pixela nekon nekoliko godina ali srećom sve u samom vrhu pa mi nikad nije smetalo.

Dobro, caka je u tome da je ovaj jedan od samog početka.

Kažem, nisam ni koristio laptop u ova 3-4 dana otkad je kupljen.

Nije da mi smeta, ali ako se može riješit zamjenom, zašto ne.

Nikad ne znaš kad će ić u prodaju, a ima ljude kojima to smeta.

Nažalost, kutija i papiri su kod sestre, pa ne mogu to proučit.

Ali po svemu pročitanom na netu, čini mi se da ih treba bit nešto više od jednog, da bi se uračunalo u jamstvo.

Pa sam iz tog razloga pomoć potražio ovdje. Čisto radi toga, jer možda ima ljudi koji su imali sličnih iskustava sa ACER prijenosnicima.

15 godina
neaktivan
Možda da pošalješ upit zastupniku Acera u Hrvatskoj da vidiš jel se može što sredit preko garancije.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1878407
15 godina
mstaglicic kaže...
Možda da pošalješ upit zastupniku Acera u Hrvatskoj da vidiš jel se može što sredit preko garancije.

A dobro, lako ću ja u ponedjeljak saznat o čemu se radi.

Čisto sam mislio da je netko imao sličnih iskustava, pa eto.

Hvala u svakom slučaju!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice