Acer Aspire ili Toshiba Satellite

poruka: 9
|
čitano: 3.831
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Acer Aspire 6935G
Toshiba Satelite A350

Buduci da se sa prijenosnicima prije nisam previse susretao (skoro nikako) ne znam kome bih prije povjerio svoj novac, a da za to ocekujem kvalitetu kao protuuslugu.

Pomenuti Aspire sam vidio u trgovini i prilicno mi se svidio i izgled i to sto ima Blueray citac (mozda bespotrebno podize cijenu, ne znam) i to sto ima virtualni 5.1 dolby... Ima vjerojatno tu jos stvari, ne mogu se sad svega sjetiti.

S druge strane sam gledao Toshiba Satelite A350 na internetu i svidjela su mi se neka njihova rjesenja. Nema dolby, ali su isto tako na neki nacin bolje rijesili zvuk i sl.

Nemojte me pitati za sto cu koristiti racunar, jer ga nikada nisam koristio samo za jednu stvar. Osim sto ga necu koristiti za igre, jer za to vec imam jedan, ali opet ne bih htio neku jadnu graficku.

Ono sto ja zelim od racunara je:
Od 2.0 GHz pa nadalje
Od 4GB RAM pa na dalje
320GB HDD
16'' monitor 16:9 wide screen
Bluetooth, wireless i sl. stvari koje sada vec dolaze standardno uz racunare

Pa ako imate neke prijedloge i savjete volio bih ih cuti, odnosno procitati.

----

Ovo je neka maticna poruka. Sada samo da naglasim da nigdje nisam mogao naci Toshibu Satellite A350, dok se spomenuti Aspire moze veoma lako nabaviti. Tek jucer ili prekjucer sam naisao na A350D seriju. Dakle, vise-manje sve isto, samo sa AMD procesorom. MD Turion X2 Ultra ZM-80 (2.10 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHz FSB / 1600 MHz HyperTransport)

Mozete li mi dati neke detalje koji ce odluciti o kupovini jednog od ova dva modela i koje trgovine preporucujete u Zagrebu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Do koliko kuna?

Evo jedan, s ove stranice sam i ja kupovao, isto što i ti tražiš ali se moj više ne proizvodi.

90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis. 1% forumaša ima ovaj potpis. Ako si među onih 99% koji nemaju prepiši si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 23:15 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vise me zanima Toshiba, Acer sam naveo kao neku laternativu. Jer sam citajuci po nekim forumima vidio da Acer poprilicno kude. Nisam spomenuo koji model ove Toshibe ima u Hrvatskoj. U svim trgovinama sam vidio samo Toshiba Satellite A350D-114.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Acer Aspire ili Toshiba Satellite

U globalu su to relativno isti prijenosnici....niti jedan ne oduševljava konstrukcijom, no daleko od toga da su lose napravljeni. Po meni toshiba ima bolji ekran, a nije za odbaciti niti cinjenica da ima 2 godine jamstva. Kaj se tice konfiguracija, sve je to tu negdje. Oba prijenosnika spadaju u nekakvu mini desktop replacement kategoriju, te su namijenjeni prvenstveno multimediji.

Po meni je toshiba bolji izbor, no acer je tu negdje i u biti, kaj god da kupis neces pogrijesiti...

Pozdraf....

Zed's dead baby, Zed's dead...
16 godina
neaktivan

Zna li mi tko reci kakva je trgovina Superbit? Ili preporuciti neku drugu ako sa ovom imate losa iskustva (kao dosta ljudi sa HG Spotom ili HG Šrotom, kako ga oni zovu).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam kupio laptop u HG Spota i NIKAD VISE .Imao sam kvar tako da mi se laptop stalno gasio....onda im trebas poslati u zagreb pa cekat dva dana da ti se jave pa onda moras zvati za 5 dana jeli gotov.....cista glupost....bas to HG Šrot....

Imam ti jedan laptop iz Technomaxa Acer odlican je (link nesto ne radi)

Intel® Core™ 2 Duo processor P7350 2.00GHz
Mobile Intel® PM45 Express Chipset
17'' WXGA CrystalBrite, 1440 x 900
NVIDIA® GeForce® 9600M GT, 512MB
2GB MB DDR2 667MHz, 320GB HDD, DVD RW
802.11a/b/g/draft-N, Gigabit Ethernet, BT 2.0
Fingerprint reader, Acer CrystalEye webcam
Consumer infrared (CIR) port
5 in 1 CR (SD, MMC, MS, MS PRO, xD),
Acer EasyPort IV connector
ExpressCard™/54 slot
4 x USB 2.0 ports
HDMI, External display (VGA) port,
Baterija 6 ćelija, autonomija 2,5h
Masa 3,8kg, jamstvo 1 god.
Linux

Cijena: 5.599,00 kn

preporucujem ti da jos kupis hladnjak za notebook da ne bih bilo ikakvih problema(posebno ako je procesor Athlon x2 64 ili Turion) i imas kupit jos 2 gige rama za 180kn..i imat ces savrseni notebook...premda iz hg spota nisu losi oni forcebook laptop...ima mi 3 prijatelja svi razliciti modeli i nisu imali kvar ..... =)

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2009 14:11 (Razer Mamba).
16 godina
neaktivan

uzmi toshibu a500 izlazi ti u osmom mjesecu a i jeftin je za sve karakteristike koje ima

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sentinel009 kaže...

Zna li mi tko reci kakva je trgovina Superbit? Ili preporuciti neku drugu ako sa ovom imate losa iskustva (kao dosta ljudi sa HG Spotom ili HG Šrotom, kako ga oni zovu).

Ja sam kupio u Superbita i nije bilo nikakvih problem, za 2 dana je došao kući

EVERYBODY LIES
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
sentinel009 kaže...

Ja sam kupio u Superbita i nije bilo nikakvih problem, za 2 dana je došao kući

Meni je ta trgovina super! stigao mi za 2 dana u subotu (AAO D250), a i najjeftinija je trgovina. (barem se meni cini)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice