Acer Aspire 6935G
Toshiba Satelite A350
Buduci da se sa prijenosnicima prije nisam previse susretao (skoro nikako) ne znam kome bih prije povjerio svoj novac, a da za to ocekujem kvalitetu kao protuuslugu.
Pomenuti Aspire sam vidio u trgovini i prilicno mi se svidio i izgled i to sto ima Blueray citac (mozda bespotrebno podize cijenu, ne znam) i to sto ima virtualni 5.1 dolby... Ima vjerojatno tu jos stvari, ne mogu se sad svega sjetiti.
S druge strane sam gledao Toshiba Satelite A350 na internetu i svidjela su mi se neka njihova rjesenja. Nema dolby, ali su isto tako na neki nacin bolje rijesili zvuk i sl.
Nemojte me pitati za sto cu koristiti racunar, jer ga nikada nisam koristio samo za jednu stvar. Osim sto ga necu koristiti za igre, jer za to vec imam jedan, ali opet ne bih htio neku jadnu graficku.
Ono sto ja zelim od racunara je:
Od 2.0 GHz pa nadalje
Od 4GB RAM pa na dalje
320GB HDD
16'' monitor 16:9 wide screen
Bluetooth, wireless i sl. stvari koje sada vec dolaze standardno uz racunare
Pa ako imate neke prijedloge i savjete volio bih ih cuti, odnosno procitati.
----
Ovo je neka maticna poruka. Sada samo da naglasim da nigdje nisam mogao naci Toshibu Satellite A350, dok se spomenuti Aspire moze veoma lako nabaviti. Tek jucer ili prekjucer sam naisao na A350D seriju. Dakle, vise-manje sve isto, samo sa AMD procesorom. MD Turion X2 Ultra ZM-80 (2.10 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHz FSB / 1600 MHz HyperTransport)
Mozete li mi dati neke detalje koji ce odluciti o kupovini jednog od ova dva modela i koje trgovine preporucujete u Zagrebu?