Acer Aspire 5738ZG PROBLEM Wifi

poruka: 7
|
čitano: 7.053
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Acer Aspire 5738ZG-434G50Mn točnije. Radi se o tome da ni jedan od 3 ponuđena drivera ne osposobi wlan karticu :S i nije mi jasno zašto, zatim, tipka koja bi trebala uključiti wlan uopće ne reagira ni poslije instalacije bilo kojeg drivera... Ako netko zna u čemu je problem jel mi može reć jer mi očajnički treba wireless :)

Hvala

EDIT:Inale piše da je to Acer Nplify 802.11b/g/DraftN... ali ne piše i koji je proizvođač.. molim vas pomoć

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 17:20 (Shokree).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Acer Aspire 5738ZG PROBLEM Wifi

imam isti problem, jesi možda uspio riješiti?

16 godina
neaktivan

Probajte instalirat Windows 7.

Ja nisam ni jedan driver instalirao na svom 5738zg i sve radi osim prepoznavanja otisaka prsti, a za to će valjda kasnije napraviti win7 driver.

Btw ako skidate drivere s Acerove stranice dobro provijerite dal ste dobar operativni sustav odabrali na njihovoj stranici.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ista stvar kod mene, imam stick za wireless i kresnem ga u usb i sedmica automatski instalira driver i radi ko urica.

Oglas: kvalitetno i uvjerljivo lažem na sudu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imao sam isti problem i večeras riješio.

Deinstaliraj trenutnu wireless koji ti je trenutno  instaliran.Skini driver s Acerove stranice za Intel Wireless i pokreni setup i to radi.

16 godina
neaktivan

e super hvala ti i vama koji ste pokušali pomoć. inače korisnik želi baš imat Vistu zato je na njoj a ne na Win 7.  Nisam prije mogao odgovoriti jer nisam imao pristup netu.

još jednom hvala :D

15 godina
neaktivan

...moze li iko od Vas koji imate Acer Aspire 5738ZG da pogledate temu http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosna-racunala/acer-aspire-5738zg-cooler/44920.aspx i da prokomentarisete.

Rijec je o tome sto se cooler nikada ne gasi. Da li je kod Vas to slucaj??

Ako mozete napisite kako je kod Vas, bio bih zahvalan. Hvala!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice