Vas xfire acc

poruka: 129
|
čitano: 27.440
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vaš xfire?
16 godina
Vas xfire acc

hole3storePoljubac

16 godina
neaktivan
RE: Vas xfire acc

silvonis

16 godina
neaktivan
Vas xfire acc

Moj:7Crash7

Punk's not dead!!!!
15 godina
neaktivan
Vas xfire acc

cerina14

16 godina
Vas xfire acc

evo moj xfire --- koleks21 igram cod 4 call of juarez mass effect street fighter IV i wolfenstein trenutno trazim nekog ko ima wolfenstein server da igramo

16 godina
neaktivan
Vas xfire acc

Moj xfire: suky1995 i noobenzi (vecinom sam na suky1995)...

igram: CoD2 i Samp...

I am noob,so what?
16 godina
neaktivan
markoal kaže...

A, evo vam i moj, markoal

evo nasao sam jedno govanjce koje znam preko cod 2, on vam inace nema pojma o igri ima vise od 1500h igre a nezna, pitate se zato nezna? e pa zato sto ide spavat i upali cod 2 da mu se pune sati to moze svaka budala hihihiohi

Inace moj xf je moonsh4dow ne trebvaju me dodavat oni koji ne igraju cod2 i cod5, ovi koji igraju cod2 mislim da su culi za mene nick mi je M4RkO, 90% likova misli da koristim hackove, cak su mi neka dica kopirala nick i igrali s mombotom ali im ocigledno nije uspjelo, malo su krivo kopirali nick stavili su 1 slovo veliko, a ono je malo u mom nicku...imam svoj klan FunClub u kojem su svi igraci koje osobno poznajem,  imamo preko 70 pobjeda i 5 poraza neke smo revansirali...pozz od mene iden spavat....btw ovo nije preko xf ali sve jedno,jel iko igra ikariam??

16 godina
Vas xfire acc

de nek me na xf doda onaj koji bi trebo klan i ima skil barem MEDD+++..

moj xf je= mariovkci

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
15 godina
neaktivan
Vas xfire acc

Xfire:GautaSmijeh

15 godina
neaktivan
Vas xfire acc

moj xf je dinozganec ako ko želi slobodno me add-a  

uglavnom igram WoW

16 godina
Vas xfire acc

stewiew   . najčešče igram FEAR combat, TMnations

16 godina
Vas xfire acc

butchercroatia

Vecinom COD4

Q6600@3.2GHz,Gigabyte P45 DS3, 2X2gb Corsair Dominator 1066MHz, Sapphire HD4870, Samsung T220, OCZ 600w modeXtreme, 500gb Hitachi
16 godina
neaktivan
Vas xfire acc

My xf: xelicax

CoD4, CoD2, malo WoW Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/moj-prvi-case-mod/24920.aspx // Temperature na kompu mi poludile... :S
16 godina
neaktivan
Vas xfire acc

Username: katangoodslatine
Nickname: .: Stimulans :.

COD4 (amater - još se učim)

They took our jobs!
16 godina

rocker55555
cod4....

I love Counter Strike 1.6
16 godina
Vas xfire acc

add my xf: zeleee, većinom cod2, tu i tamo crysis, warhead, hitman, cod4, gta4, malo l4d...

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
17 godina
Vas xfire acc

Moj je: unimarker

Trenutno Resident Evil 5

Inače Team Fortress 2

Ponekad COD 4

Snipin's a good job, mate! It's challengin' work, outta doors. I guarantee you'll not go hungry
16 godina
neaktivan
Vas xfire acc

destructor005,igram Operation 7

MSN - st001cro@gmail.com (Na avartaru nisam ja!)
17 godina
Vas xfire acc

Moj je: crohr

Igram: imam CroSimRacing Team, znači za sad, GTR 2 i rFactor

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
m4k1 kaže...
markoal kaže...

evo nasao sam jedno govanjce koje znam preko cod 2, on vam inace nema pojma o igri ima vise od 1500h igre a nezna, pitate se zato nezna? e pa zato sto ide spavat i upali cod 2 da mu se pune sati to moze svaka budala hihihiohi

Inace moj xf je moonsh4dow ne trebvaju me dodavat oni koji ne igraju cod2 i cod5, ovi koji igraju cod2 mislim da su culi za mene nick mi je M4RkO, 90% likova misli da koristim hackove, cak su mi neka dica kopirala nick i igrali s mombotom ali im ocigledno nije uspjelo, malo su krivo kopirali nick stavili su 1 slovo veliko, a ono je malo u mom nicku...imam svoj klan FunClub u kojem su svi igraci koje osobno poznajem,  imamo preko 70 pobjeda i 5 poraza neke smo revansirali...pozz od mene iden spavat....btw ovo nije preko xf ali sve jedno,jel iko igra ikariam??

Ofc, nisam ni vidio, sta si pisa, ofc drzim upaljeno eto evo dan noc, eto zato imam toliko h u tjednu lol think about.

I don't care...
15 godina
neaktivan
Vas xfire acc

moj

mirkeckiller

16 godina
neaktivan
markoal kaže...
m4k1 kaže...
markoal kaže...

Ofc, nisam ni vidio, sta si pisa, ofc drzim upaljeno eto evo dan noc, eto zato imam toliko h u tjednu lol think about.

Ja san vidija na svoje oci a ti si reka: "da ti je bija upaljen i da si skida modove" da je tako mogao si iskljucit xf da se ne pune sati... naravno i jera ce to potvrdit kad god zatreba...

17 godina
neaktivan
Vas xfire acc

tonko14

:)

My mom thinks I'm special!
16 godina

rocker55555

Nevinašce

Cole:Ahh, ain't that cute ; Dom: Yeah, like two assholes on their first date....radim na crno trosim na bijelo....
16 godina
neaktivan
Vas xfire acc

ficohome1

GTA: SA-MP, CoD2..

Belji se

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 11:48 (FiCo_Ri).
16 godina
Vas xfire acc

Moj nick:razarac333

Imam jedan klan(CroSimRacingBelji se)

Igram svasta.

Luckyluke!
15 godina
protjeran
16 godina
Vas xfire acc

xf= mariovkci

igram:najvise dotu a ponekad cod2

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
15 godina
neaktivan
spartan761
16 godina
protjeran
Vas xfire acc

denidjuric

CAPETAN PRICE
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 19:28 (CAPETAN PRICE).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vaš xfire?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice