Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.127
|
čitano: 4.246.386
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
14 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
bocic kaže...

Neka te ne bune podatci o snazi, ovo grmi više od onih nazovi 120W po kanalu, a zvuk je kristalno čist...

Ne brini, ne buni mene to, znam ja sta valja :p

Sta kazes na ovo.. Concept 6 upareni sa Concept 2 na stalcima? Nadam se da cu ih bit u mogucnosti kupit u skoroj buducnosti jer nakon sto sam ih cuo jednostavno nemogu slusat svoj sony vise lol

A kasnije ne kupujem auto nego dizem kredu za zvucnike..ta odluka je davno pala :)

The best way to be boring is to leave nothing out.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 2:12 (Sale_ds).
17 godina
Sale_ds kaže...

Sta kazes na ovo.. Concept 6 upareni sa Concept 2 na stalcima? Nadam se da cu ih bit u mogucnosti kupit u skoroj buducnosti jer nakon sto sam ih cuo jednostavno nemogu slusat svoj sony vise lol

A kasnije ne kupujem auto nego dizem kredu za zvucnike..ta odluka je davno pala :)

Skupo, skupo...

16 godina
neaktivan

Sorry na OT, ali vidim da tu ima znalaca na podrucju audio opreme :)

Da li je netko ima priliku poslusati ove zvucnike i sta misli o njima. Ja ih planiram uzeti pa...

Odgovore moze na pm da ne spamamo ovdje.

tech spec:

• THX-certified quality and performance
  • ClassHD™ digital amplifier technology with digital DSP control
  • Higher efficiency curves, improved SNR and EMI, and lowered distortion levels
  • Patented THX® Ground Plane and THX Slot Speaker™ technologies
  • Downward-firing design with optimized acoustic enclosure
  • All-in-one remote control pod with touch-sensitive LED dial
  • 3.5mm auxiliary input minijack
  • 3.5mm headphone minijack
  • RCA audio input
  • Frequency Range:25-20,000Hz (+/-2.5dB 40-18,000Hz)
  • Total system power: 300W RMS
VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
odjavljen
Fila2mad kaže...

Daj ne spamajte nego stavite i koju slikicu.

Npr ovako nesto!

Dosao mi novi mis kupljen na e-bayu za 580kn + 50 postarine.

2mad clan strikes again!!

hahaha... i lycosa i mamba- napokon da sam se rijesio tog sranja. nikad vise

@co7

ne kupuj razer, molim te ne kupuj...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Da li je netko ima priliku poslusati ove zvucnike i sta misli o njima. Ja ih planiram uzeti pa...

Napravi topic o tome pa da i drugi iznesu svoje misljenje...

A i glavno pitanje je za sta tocno tebi trebaju zvucnici?

Igre, filmove ili pak muziku..sto je na prvom mjestu?

Dali si ogranicen prostorom pa moraju bit manji ili je to nebitno?

OnTopic...

Denon C542 / iPod Denon C542 / iPod
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 11:59 (Sale_ds).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

giga stari malo ti je kićasto to kućiste , makni to gov_no sa strane , izvadi te lampice i sredi cable menegment. ;) .

16 godina
neaktivan

Nova tema je otvorena;

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/razer-mako-21-zvucnici/73109.aspx

Nisam ogranicen prostorom, ali dizajn mi je predobar,  ne zelim neku kutiju u boji prirodnog drveta ili te neke fore jer mi je cijeli stol crn... ugl evo slika !

Namjena je opcenita.

@sknk

Ja mogu reci da sam prezadovoljan razerom do sada, jedino sto mi je ikad stvaralo probleme je Razer Pro click (mis), sve ostalo je i vise nego dobro (pogledaj popis pod "moj pc")

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Ajd kad svi navalili na zvucnike :) , ev moji :

@bocic 

nisam nikad imao priliku cuti te yamaha monitore, a u vrijeme kad sam kupovao svoje su bili cca 400 kn skuplji od mojih (po komadu) ....  A sad mi je zelja uzet Adama ili KRk, posto imaju kolko tolko prihvatljive cijene ,  i neku zvucnu sa vise inputa ...

MOnitor @ M-audio BX5a deluxe MOnitor @ M-audio BX5a deluxe
interFEJs @ M-audio Firewire solo interFEJs @ M-audio Firewire solo
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 14:07 (domba_Os).
17 godina
neaktivan
Fila2mad kaže...

Daj ne spamajte nego stavite i koju slikicu.

Npr ovako nesto!

Dosao mi novi mis kupljen na e-bayu za 580kn + 50 postarine.

2mad clan strikes again!!

Krpu u ruke i ČISTI! Tipkovnica ti je užasno prljava.

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace
16 godina
odjavljen
lzgr kaže...

mozda i nije tako strasno u stvarnosti... taj glossy premaz je za pimpek kao i cijela ta tipkovnica.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Po mraku se ne vidi :)

15 godina
Sale_ds kaže...
bocic kaže...

Neka te ne bune podatci o snazi, ovo grmi više od onih nazovi 120W po kanalu, a zvuk je kristalno čist...

Ne brini, ne buni mene to, znam ja sta valja :p

Dali je ok, ali sve ovisi kakvo pojacalo imas + naravno kablovinje. Ne znam, ja se drzim B&W DM 602 koji mi rade odlicno sa NAD-om. Isto tako sam ih slusao u kombinaciji sa par Rotel-a i rade odlicno.

Poslusaj si prije jos mozda i neke Celestion-e. Imao samjedno vrijeme Celestion Impact 20 koji su predivno svirali, ali mozda maaalo prenaglasen bas za moj ukus.

U biti sve ovisi sta ces slusati na njima. Ako si na "laganici" onda ide preporuka i za mozda Castle i odgovarajuce kablovinje te kvalitetne stalke.

Recimo ja ne zelim da mi zvucnik "grmi", vec da lijepo svira....a jezim se od zvucnika tipa Sony i sl. gluposti.....no svatko nesto voli, ali mi nitko ne moze reci da Sony zvucnici ok sviraju. Cak su mi i njihove "high-end" komponente poprilicno lose jer za istu cijenu dobijes puno bolji zvuk. No ponovljam, svatko nesto voli.....tako da ne bih htio da se netko uvrijedi ili nesto sl.

Izvinjavam se na OT, ali da ne bude full OT evo moj novi komad "hardveraja", Blackberry Bold 9000:

Blackberry Bold 9000 Blackberry Bold 9000
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
protjeran
athlon64 kaže...

giga stari malo ti je kićasto to kućiste , makni to gov_no sa strane , izvadi te lampice i sredi cable menegment. ;) .

jesi ima išta pametnije napisat očito nisi

16 godina
neaktivan
giga kaže...
athlon64 kaže...

SmijehSmijehSmijeh

If creativity is a field, copyright is the fence.
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

eto i moj komp sa novim kuhljerom

AKO SAM POMOGAO KLIKNI HVALA
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

a dije grafa

16 godina

Zadnja slika???

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

evo jos malo

AKO SAM POMOGAO KLIKNI HVALA
17 godina
domba_Os kaže...

Ajd kad svi navalili na zvucnike :) , ev moji :

@bocic 

nisam nikad imao priliku cuti te yamaha monitore, a u vrijeme kad sam kupovao svoje su bili cca 400 kn skuplji od mojih (po komadu) ....  A sad mi je zelja uzet Adama ili KRk, posto imaju kolko tolko prihvatljive cijene ,  i neku zvucnu sa vise inputa ...

Adam i posebno KRK hvale kao best buy, ali, nažalost, dosad nisam čuo nijedne od tih petica (pretpostavljam da si petice gledaš).

Ono što je šteta je da je Tapco prekinuo S seriju zvučnika, a kako je to Mackie 'za raju' onda i njih možemo strpati u best buy segment. Uostalom, našao sam ih OVDJE, par za 200 funti. Evo i njihove sličice dolje...

A vidi na BH Photou kolika je ponuda: http://www.bhphotovideo.com/c/search?Ns=p_PRICE_2|0&ipp=100&ci=8617&N=4294550597 Inače, moja 'tiha patnja' je OVO. Imamo takve, samo iz serije stare 15-ak godina, u firmi. Ovo je definitvno mrak...ali je i cijena mračna... 5000 par, pa se ti misli...

Inače, ako želiš čuti ove Yamahe možemo se dogovoriti, pošto vidim da si i ti iz Osijeka, da naletiš na kakvu brlju, pa da ih roknem... ;)

Tapco S5 Tapco S5
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 0:02 (bocic).
15 godina
neaktivan
giga kaže...

evo nešto novog i nešto starog malo igre

Kak bi moj frend reko : ,,J*bo pleme svoje!'' ;D 

Prodajem SE V640i pogledajte u oglasima! pp kupci!
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo ga :D

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 21:52 (rebelsy).
15 godina
giga kaže...
athlon64 kaže...

pa dobro to je samo moj ukus, radi ti sta oces.

17 godina
Slike vašeg Hardvera
NZXT Whisper NZXT Whisper
Izolirane stranice Izolirane stranice
Još jedan razlog zašto je tiho Još jedan razlog zašto je tiho
Još malo tišine Još malo tišine
Malo bolja fotka stranice Malo bolja fotka stranice
15 godina

mmm , lijepo , i izgleda jako tiho i uredno.

17 godina
athlon64 kaže...

mmm , lijepo , i izgleda jako tiho i uredno.

Uredno nije, ali ova i ovolika svinja mora biti pod stolom, pa je zato malo prljavija... :D

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Malo čišćenja pa evo malo slika.

Okrenuo sam napajanje natrag jer sam vidio da se dosta grije kad je obrnuto Okrenuo sam napajanje natrag jer sam vidio da se dosta grije kad je obrnuto
&lt;3 &lt;3 &lt;3 <3 <3 <3
Akasa i Thermaltake Akasa i Thermaltake
Akasa filter,dosta dobar,jedini minus,način montaže. Akasa filter,dosta dobar,jedini minus,način montaže.
16 godina
protjeran
Regular John 19 kaže...

taj filter za prašinu bi triba ič na usis a ne na ispuh ako me oči nisu privarile

15 godina
Slike vašeg Hardvera
joj kad vidim tu graficku sa tim coolerom odmah mi crno pred ocima,to je najglasniji hladnjak koji sam imao prilike cuti u racunalima...

filter prasine takoder bi trebao ici na intake fan a ne na outtake ??
16 godina
giga kaže...
Regular John 19 kaže...

taj filter za prašinu bi triba ič na usis a ne na ispuh ako me oči nisu privarile

Shaka111 kaže...
joj kad vidim tu graficku sa tim coolerom odmah mi crno pred ocima,to je najglasniji hladnjak koji sam imao prilike cuti u racunalima...

filter prasine takoder bi trebao ici na intake fan a ne na outtake ??

Znam da treba na usis,tamo trenutno nema ventilatora,tu je samo da pokrijem rupu dok ne dođe vent.Imam jedan isti na bočnoj stranici gdje je usis i odlično filtrira.A što se tiče venta na grafi nije toliko bučan ako ne ide preko 60%,niti ga ne čujem,preko toga je već druga priča.

Istina,stalno mi je regulacija na Auto pa nikad ni ne ide preko 60%.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice