Napomena:
Suzdržite se od offtopica i ako već imate neodoljivu želju zas komentiranjem onda nek to bude pametan komentar.
Također pošto je tema o hardveru (računalnom) molim da se postaju slike samo toga!
Napomena:
Suzdržite se od offtopica i ako već imate neodoljivu želju zas komentiranjem onda nek to bude pametan komentar.
Također pošto je tema o hardveru (računalnom) molim da se postaju slike samo toga!
Napomena:
evo jedan predlog pobriši sve postove i slike koje ne pripadaju kompjuterskom hardveru jasno je ko dan da mobitel ne pripada hardveru neki se neče s menon složit a ljudi izvinite i ja iman tac skrin super mobač i s njim san dobija krpicu za brisanje prava je šteta da je ne poslikan i stavin na forum da svi vide da ja iman krpicu s logom S
Kako je ovo upućeno meni, mogu reći samo LOL
To se hvali?
Ovdje ima ekipe s daleko boljim stvarima i milijun slika tih istih komponenti, osobno mi ih je užitak gledati.
Inače prije da sam se hvalio s Legićima nego s mobielom koji je u Vipovoj ponudi i s veoma razumnom pretplatom - bagatela (ispd 100€)
Evo da se i ja malo pohvalim.Danas sam kupio Corsair Voyager GT,odlican USB! Brz,pouzdan i ima odlican dizajn te performanse!
Za Božić i Novu godinu malo sam okitio i kuciste nista posebno....
AMD Radeon Gigabyte HD6850 Crossfire
BTW:
*Crossfire mostić nije dobro sjeo na jednoj kartici i to se vidi, malo je uzdignut tek sam kasnije primjetio, my bad
**Stara kartica uz HD6850-etke je Voodoo 3DFX 2000, tko je u to vrijeme mislio da će grafičke kartice ovako danas izgledat i da će trebat dual slot coolere, a ne ove male mizerne pasivčiće.
***Sad imam 8 ventova u kućištu (napajanje, proc, 2 na kućištu, 4 na grafama)
GPU-Z
Temperature 1. kartica (vent 20%)Temperature 2. kartica (vent 20%)
Nek ti bude sad žao što si zdilao AOD i kupio to smeće od GA ploče (a o glasnim grafama da ni ne pričam)...
Trebao je kupiti Asrock umjesto GA jelda? A mogao je i Asrock uzeti. A kad se bolje pogleda čak bi i Asrock bio bolji izbor..
I tek toliko da nije offtopik:
evo jedan dar od mene za božić vama...
Čekaj malo, gdje si ti kupio novu ABIT ploču? <3
EDIT: a mislio sam da je nova, kad je tako očuvana kutija.. sorry
Pusti ti moju Abiticu,dugo će još ona..... <3
Dobro mi je dosao ovaj božić,nakupovalo se.Izgleda da sam bio dobar ove godine
Ako niste znali,pogledajte ovo
Dole su slike novog CD/DVD playera,kostao je 3.400 kuna u Tehcnomaxu.
Upario sam novi Corsair Voyager GT 16 gb i Pioneera da vidim kako rade zajedno.
A rezultat je...
Jos jednom,sretan božić svima,onima koji ne slave i koji slave! Sve najbolje u zivotu,puno srece,zdravlja te novaca!
Zabavite se u novoj godini koja nam dolazi!
PS: Oprostite na slikama,bila je noc pa sam slikao s blicom.
Dobro mi je dosao ovaj božić,nakupovalo se.Izgleda da sam bio dobar ove godine
Ako niste znali,pogledajte ovo
Dole su slike novog CD/DVD playera,kostao je 3.400 kuna u Tehcnomaxu.
Upario sam novi Corsair Voyager GT 16 gb i Pioneera da vidim kako rade zajedno.
A rezultat je...
Jos jednom,sretan božić svima,onima koji ne slave i koji slave! Sve najbolje u zivotu,puno srece,zdravlja te novaca!
Zabavite se u novoj godini koja nam dolazi!
PS: Oprostite na slikama,bila je noc pa sam slikao s blicom.
golf 4?
Da, Golf 4.
.
you're gonna need some more tunes for that
Jako ti je prljav auto iznutra. Daj ga operi pliz.