posudujete li nekome bug da procita??
ja da frendici koja je starija od mene 10god i jedina nesto kuzi o kompovima u ovom gradicu
posudujete li nekome bug da procita??
ja da frendici koja je starija od mene 10god i jedina nesto kuzi o kompovima u ovom gradicu
Ja nikome ne posuđujem jer većina frendova ili ga kupuje ili nema pojma o kompovima pa ih ni ne zanima
ne. nikome. mrzim kad mi netko uzme bug i onak malo zadere list. ma možeš mi poderati sve skripte s faksa i knjige al bug mi ne diraj!!!
Ja redovito kupujem bug, ali imam jednog frenda koji ga redovito posuđuje od mene.
Ja ga nikome ne posuđujem i ne namjeravam. Ima ljudi koji kažu da je skup. Ali ljudi, dajte se pretplatite i dobivat ćete ga svaki mjesec u poštanskom sandučiću dan-dva prije izlaska na kioske. I da, proći ćete jeftinije za 40% cijene sa kioska ako se pretplatite na dvije godine.
Ja posudim prijatelju kada ga pročitam, a on meni GamePlay.
Jednom sam ga posudio i vratili su mi ga poderanog, više nikome, pa ni rođenom bratu. Neka si kupe pa onda neka trgaju koliko hoće.
Inače nikom ne posuđujem svoje stvari, bilo da su u pitanju knjige, stručna literatura, ili časopisi, a kamoli Bug.
Nosim ga sa sobom na posao, pa na pauzi malo čitam uz sendvić i sokić ;)
....baš je glupo posuđivati stvari...zašto nekom nešto posuditi bolje mu ja to dati...na primjer zašto nekom posuditi krv ili bubreg, kada ga je mu isto možeš dati. Inače svaka knjižnica ima bug, pa se tamo može čitati isti....
Znači kad te netko bude tražio mob za poziv ti ćeš mu ga dati????????????????????
Znači kad te netko bude tražio mob za poziv ti ćeš mu ga dati????????????????????
Živim u jednoj selendri i vjerujem da u krugu od 10 kilometara nitko ne čita Bug osim mene
Ne posudjujem nikom, ljudi rijetko peru ruke, a neki citaju i na WC skoljki.
Ljudi, zar je toliko tesko oprati ruke?
nikome ne posudujem.