Posudivanje BUG-a

poruka: 16
|
čitano: 3.099
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Posudivanje BUG-a

posudujete li nekome bug da procita??

ja da frendici koja je starija od mene 10god i jedina nesto kuzi o kompovima u ovom gradicu

17 godina
neaktivan
Posudivanje BUG-a

Ja nikome ne posuđujem jer većina frendova ili ga kupuje ili nema pojma o kompovima pa ih ni ne zanima

Kevin Mitnick RULZZZZ
17 godina
neaktivan
RE: Posudivanje BUG-a

ne. nikome. mrzim kad mi netko uzme bug i onak malo zadere list. ma možeš mi poderati sve skripte s faksa i knjige al bug mi ne diraj!!!

17 godina
neaktivan
Posudivanje BUG-a

Ja redovito kupujem bug, ali imam jednog frenda koji ga redovito posuđuje od mene.

17 godina
Posudivanje BUG-a

Ja ga nikome ne posuđujem i ne namjeravam. Ima ljudi koji kažu da je skup. Ali ljudi, dajte se pretplatite i dobivat ćete ga svaki mjesec u poštanskom sandučiću dan-dva prije izlaska na kioske. I da, proći ćete jeftinije za 40% cijene sa kioska ako se pretplatite na dvije godine.

17 godina
protjeran
Posudivanje BUG-a

Ja posudim prijatelju kada ga pročitam, a on meni GamePlay.

Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB
17 godina
neaktivan
Posudivanje BUG-a

Jednom sam ga posudio i vratili su mi ga poderanog, više nikome, pa ni rođenom bratu. Neka si kupe pa onda neka trgaju koliko hoće.

17 godina
neaktivan
Posudivanje BUG-a

Inače nikom ne posuđujem svoje stvari, bilo da su u pitanju knjige, stručna literatura, ili časopisi, a kamoli Bug.

Nosim ga sa sobom na posao, pa na pauzi malo čitam uz sendvić i sokić ;)

Kad ti se zena obraca slusaj sta ti prica ocima...
17 godina
neaktivan
ja također mrzim posudivati stvari ali zenska je stvarno ok i nikad nikakvih problema s time...
17 godina
protjeran
Posudivanje BUG-a

....baš je glupo posuđivati stvari...zašto nekom nešto posuditi bolje mu ja to dati...na primjer zašto nekom posuditi krv ili bubreg, kada ga je mu isto možeš  dati. Inače svaka knjižnica ima bug, pa se tamo može čitati isti....

Skupljam Kinder-jaja!
17 godina
neaktivan

Znači kad te netko bude tražio mob za poziv ti ćeš mu ga dati????????????????????

17 godina
neaktivan
ovdje ima 1000 stanovnika i jedina knjiznica je ona skolska i niti ona ne radi svaki dan...
a i nema tamo buga...
17 godina
protjeran
MRK 22 kaže...

Znači kad te netko bude tražio mob za poziv ti ćeš mu ga dati????????????????????

Ako mu vjerujem da neće uzeti mobitel i pobjeći glavom bez obzira, odgovor je da.
Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB
14 godina
Posudivanje BUG-a

Živim u jednoj selendri i vjerujem da u krugu od 10 kilometara nitko ne čita Bug osim mene

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc
15 godina
protjeran
Posudivanje BUG-a

Ne posudjujem nikom, ljudi rijetko peru ruke, a neki citaju i na WC skoljki.

Ljudi, zar je toliko tesko oprati ruke?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
14 godina
neaktivan
Posudivanje BUG-a

nikome ne posudujem.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice