Paranormalno

poruka: 2.051
|
čitano: 408.611
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Paranormalno

krivo... ispričavam se

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 12:54 (momak).
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Ja bi se usrao po noći.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
Black Vision kaže...
momak kaže...

Dogodilo se jučer...  vratio sam se prije s mora pa sam sada sam u kući. Vraćavši se iz dućana prolazio sam pored susjedove kuće i pogledao na prozor. Sledio sam se od straha, vidio sam jajastu zapuštenu glavu sa sjedom kosom kako me gleda i nestaje u mraku prostorije. Usro sam se kao grlica, otrčao u stan i upalio TV da se  saberem. Nazvao sam susjeda, nije odgovarao. Danas sam ga opet nazvao oko 12h, javio se i kada sam mu ispričao što se dogodilo  rekao je da nezna o čemu se radi jer je jučer bančio s prijateljima do kasno u noć (mlad susjed). Susjed tvrdi da ništa nije ukradeno i da nema znakova provale. Ali ja vam kažem to me nešto gledao 2-3sec. (nemogu odrediti spol), nemoguće da sam to zamišljao... neznam što da mislim.

A ovo što si napisao, stvarno ili se šališ?

Najozbiljnije. I zamisli, sam sam u kući još 3 dana Izlanuo se . Možeš misliti kako mi je svaki dan spavati sam u kući znajući da je tamo negdje to nešto...

Neophyte kaže...

Hajde de, da se i ja opet javim.

1. Znam da će te svi misliti da sam neki freak, ali jeb.. dosta mi je ovoga. :(

2. Svake 2 većeri sanjam (ili nešto drugo), da se nalazim u *nećemu* bijelom (kako da to opišem? Nešto bez prostora i vremena. Nikada nikoga ne vidim/čujem, ali me je izuzetno strah.)

3  To se počelo dešavati prije 14 dana, više i ne spavam kako bog zapovijeda, vidite i prema mojim nekim postovima da imam reply u 4 sata, čak i ranije.

4. Iako imam 21 god, od prije 14 dana poćeo sam dobivati sijede dlake na kosi, postao sam nervozan i tko zna šta još ne.

5. Od tih 14 dana spavam najviše 3 od 4 sata, jer ne želim opet da se nađem tamo.

Nije mi bio cilj da nekoga pravim budalom, samo sam se javio da kažem da se nešto čudno meni možda i nekome dešava.

Dakle ovo nije nikakva laž.

Pozz!

Mislim da bi trebao posjetiti psihijatra (nije uvrada). Pretpostavljam da je taj poremećaj psihičke prirode pa mislim da bi ti psihijatar mogao pomoći.
16 godina
neaktivan
Paranormalno

momak stvarno nisam znao da ima toga tu kod nas

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
Black Vision kaže...

momak stvarno nisam znao da ima toga tu kod nas

Što da ti kažem... osim ako nije neka žešća halucinacija (nekonzumiram droge), nemoguće da to nisam vidio. Prozor je bio 3-4m udaljen od mene, gledalo me u oči, te samo sklizilo u mračnu sobu :S

16 godina
neaktivan
uuu jebote pa ti si iz Zagreba , onda sam ja blizu.Ja sam iz Krapine
16 godina
Neophyte kaže...

2. Svake 2 većeri sanjam (ili nešto drugo), da se nalazim u *nećemu* bijelom (kako da to opišem? Nešto bez prostora i vremena. Nikada nikoga ne vidim/čujem, ali me je izuzetno strah.)

3  To se počelo dešavati prije 14 dana, više i ne spavam kako bog zapovijeda, vidite i prema mojim nekim postovima da imam reply u 4 sata, čak i ranije.

4. Iako imam 21 god, od prije 14 dana poćeo sam dobivati sijede dlake na kosi, postao sam nervozan i tko zna šta još ne.

5. Od tih 14 dana spavam najviše 3 od 4 sata, jer ne želim opet da se nađem tamo.

Za početak, trebao bi izbaciti moguće banalne razloge.
1. Jedan cijeli dan se odreci kofeina (kava, čaj, coca cola, red bull i sl.), nikotina (ako pušiš) i eventualnih lijekova (ako ih trošiš i ako smiješ apstinirati od istih)
2. Probaj taj dan ne jesti fast food hranu, pizzu, svinjetinu, sireve, jaja i sličnu tešku hranu.
3. Probaj se (također na jedan dan) odreći čitanja i gledanja bilo kakvih vijesti (TV, novine, internet)
4. Jedan dan promijeni mjesto spavanja (druga prostorija, ili čak druga kuća).

Bez obzira na ovo gore pokušaj na kraju svakog dana (vrlo) kratko opisati što si sve radio. Praćenjem navika, kontakata, putovanja i drugih događaja čovjek može svašta otkriti.

Javi (za par dana) ima li kakvih promjena.
16 godina
protjeran
momak kaže...
Black Vision kaže...

Neophyte kaže...

Nije mi bio cilj da nekoga pravim budalom, samo sam se javio da kažem da se nešto čudno meni možda i nekome dešava.

Dakle ovo nije nikakva laž.

Pozz!

Mislim da bi trebao posjetiti psihijatra (nije uvrada). Pretpostavljam da je taj poremećaj psihičke prirode pa mislim da bi ti psihijatar mogao pomoći.
 Slažem se, sijediš vjerojatno zbog stresa, a trebao bi otići psihijatru kako bi otkrio izvor tog sna... Vjerojatno je u podsvjesti, duboko, duboko...
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
16 godina
neaktivan
Paranormalno

momak  kako pa je to biće bilo veliko?

16 godina

To je bio neki čovjek, nije to neko čudovište.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 13:06 (momak).
16 godina
neaktivan
momak kaže...

nisam mislil čudovište nego sam tako napisal jer nisam znao kako drukčije reći.
Kakav pa je to onda čovjek?
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Aj, svi odmah preporućaju psihića....

Bio sam 4 puta do sada, išao sam i na (ono čudo što mjeri aktivnost mozga, EKG)

I pokazalo se da mi je mozak 70% aktivniji od *normalnih* ljudi (šta god to značilo), psihić je rekao da nema pojma šta je...

I kuda ću šta ću pa otišao kući.

I da, pušim već 6 godina ali to nije uzrok....

Intel C2Duo 6600 overcl. 3.0Ghz, 4Gb ram, 8800GTX 768Mb, WD 120Gb ,500Gb.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 13:20 (Neophyte).
16 godina
protjeran
Paranormalno

Evo, prije par dana mi se dogodilo nešto što ne mora biti paranormalno, ali je čudno u svakom slučaju:

Cijeli je stan spavao, osim mene, još nisam mogao zaspati. Baš sam razmišljao o tome postoje li duše koje nisu u tijelu, nego lutaju po svijetu, postoje li duhovi itd. I pomislim ja ovo: "Ajde, ako u ovom stanu ima duhova, onda neka se oglasi nekakav ding ili cin ili tako nešto (najviše sam mislio na zvonce bicikla)" Ležim ja tako, već 10 minuta prošlo, mislim, "Eto, nema ničeg ovdje!", kad odjednom ispod zgrade prolazi nekakav bicikl i zvoni "cin-cin-cin". Pitam se ja "WTF?! Pa dobro, ako već ima duhova ovdje, a koji mi mogu nauditi na bilo koji način ili me masno prepasti, neka onda čujem... Ma ne želim znati, idem radije spavati...".

WTF?!

EDIT: Evo još nečeg sam se sjetio:

Bio sam kod bake i djeda, oni su spavali na jednom krevetu, a ja na kauču blizu prozora ispod kojeg je, naravno, bio radijator. Pošto je to mjesto selo u blizini Zagreba, nema nikakve buke izvana, a ni svjetla: samo mjesečina. I tako zaspim kad se odjednom usred noći probudim i vidim obrise nekog čovjeka, sjedi na radijatoru i gleda u baku i djeda, točnije u taj krevet, a zatim, kada sam ga pogledao, okrene pogled na mene. Nije me uopće plašla njegova prisutnost, ali kada bih gledao u njega neko vrijeme, sve me veći strah hvatao, čim bi maknuo pogled, ništa, uopće me nije strah, jedino mi je malo neobično. Zatim sam uspio nekako zaspati i drugi dan sve normalno.

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 13:19 (HappyD).
16 godina
Black Vision kaže...
momak kaže...

nisam mislil čudovište nego sam tako napisal jer nisam znao kako drukčije reći.
Kakav pa je to onda čovjek?

Baš kako sam ga i opisao:blijed,dugoljaste glave(vidio sam samo lice), zapuštene, duge i sijede kose.

16 godina
neaktivan
momak kaže..
Baš kako sam ga i opisao:blijed,dugoljaste glave(vidio sam samo lice), zapuštene, duge i sijede kose.

možda je duh
16 godina
protjeran
momak kaže...
 Koliko sam uspio u tom mraku vidjeti, taj čovjek koji je sjedio i gledao u mene je isto tako izgledao, samo je imao kratku prorijeđenu kosu, kao da mu je već ispalo pola.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 13:24 (HappyD).
16 godina
neaktivan
HappyD kaže...
momak kaže...
 Koliko sam uspio u tom mraku vidjeti, taj čovjek koji je sjedio i gledao u mene je isto tako izgledao, samo je imao kratku prorijeđenu kosu, kao da mu je već ispalo pola.
 O čemu ti to?
16 godina
HappyD kaže...
momak kaže...

Jesi siguran da to nije bio djed, i gledao u svoju postelju a tebi se činilo da je on još u njoj? Jesi ga pitao jeli je izlazio iz kreveta te noći?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 13:31 (momak).
16 godina
neaktivan
momak kaže...
HappyD kaže...
momak kaže...

Jesi siguran da to nije bio djed, i gledao u svoju postelju a tebi se činilo da je on još u njoj? Jesi ga pitao jeli je izlazio iz kreveta te noći?

A zakaj bi djed po noći sjedio na radijatoru.
16 godina
Black Vision kaže...
momak kaže...
HappyD kaže...
momak kaže...

Pa bilo mu je hladno :)
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Pa ga nije baka zagrijalaSmijeh

16 godina
protjeran
momak kaže...
Black Vision kaže...
momak kaže...
HappyD kaže...
momak kaže...

Pa bilo mu je hladno :)
 Nema smisla da tu sjedi taj netko tko nije moj djed, a sigurno nije jer moj djed ima par sijedih vlasi, nije sijed i viši je. I puno je društveniji nego da sjedi i gleda u mene dok spavam... Da mi hoće nešto reći, rekao bi mi, makar ja spavao, vjerujte mi, to mi je djed, valjda ga poznajem.
16 godina

Heh, onda je to nešto zbilja paranormalno, kao i u većini slučajeva navedenih ovdje... no u ovim slučajevima uvijek moramo misliti i na halucinaciju. Konzumiraš li neke droge ili si jeo neke gljive tog dana?

16 godina
neaktivan
Neophyte kaže...

I pokazalo se da mi je mozak 70% aktivniji od *normalnih* ljudi (šta god to značilo), psihić je rekao da nema pojma šta je...

Šta pušiš? travu?CoolSmijeh
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina
protjeran
momak kaže...

Heh, onda je to nešto zbilja paranormalno, kao i u većini slučajeva navedenih ovdje... no u ovim slučajevima uvijek moramo misliti i na halucinaciju. Konzumiraš li neke droge ili si jeo neke gljive tog dana?

Ma, da, droge, živim sa starcima, nisam malo premlad za to? A ne bi ih ni probao ni u odrasloj dobi. Nisam gljive nikakve jeo.
16 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Evo, prije par dana mi se dogodilo nešto što ne mora biti paranormalno, ali je čudno u svakom slučaju:

Cijeli je stan spavao, osim mene, još nisam mogao zaspati. Baš sam razmišljao o tome postoje li duše koje nisu u tijelu, nego lutaju po svijetu, postoje li duhovi itd. I pomislim ja ovo: "Ajde, ako u ovom stanu ima duhova, onda neka se oglasi nekakav ding ili cin ili tako nešto (najviše sam mislio na zvonce bicikla)" Ležim ja tako, već 10 minuta prošlo, mislim, "Eto, nema ničeg ovdje!", kad odjednom ispod zgrade prolazi nekakav bicikl i zvoni "cin-cin-cin". Pitam se ja "WTF?! Pa dobro, ako već ima duhova ovdje, a koji mi mogu nauditi na bilo koji način ili me masno prepasti, neka onda čujem... Ma ne želim znati, idem radije spavati...".

WTF?!

EDIT: Evo još nečeg sam se sjetio:

Bio sam kod bake i djeda, oni su spavali na jednom krevetu, a ja na kauču blizu prozora ispod kojeg je, naravno, bio radijator. Pošto je to mjesto selo u blizini Zagreba, nema nikakve buke izvana, a ni svjetla: samo mjesečina. I tako zaspim kad se odjednom usred noći probudim i vidim obrise nekog čovjeka, sjedi na radijatoru i gleda u baku i djeda, točnije u taj krevet, a zatim, kada sam ga pogledao, okrene pogled na mene. Nije me uopće plašla njegova prisutnost, ali kada bih gledao u njega neko vrijeme, sve me veći strah hvatao, čim bi maknuo pogled, ništa, uopće me nije strah, jedino mi je malo neobično. Zatim sam uspio nekako zaspati i drugi dan sve normalno.

Ovo kod tebe je sve logično to ti se sve događalo u noći dok si spavao ili pred spavanje to ti se sve sigurno događalo podsvjesno u polusnu, kad puno razmišljaš o nekim stvarima velike su šanse da ćeš to sanjati
16 godina
Neophyte kaže...

Naruči se kod Dr. Housea, on svašta izlječi  Smijeh.  Šalim se.
Ah, čuj mozak ti je aktiviniji za 70% od prosjeka, pa to bi mogao biti uzrok. Možda je i u snu oktivniji od ostalih ljudi pa radi neke čudne vizualizacije.

16 godina
protjeran
momak kaže...
Neophyte kaže...

Naruči se kod Dr. Housea, on svašta izlječi  Smijeh.  Šalim se.
Ah, čuj mozak ti je aktiviniji za 70% od prosjeka, pa to bi mogao biti uzrok. Možda je i u snu oktivniji od ostalih ljudi pa radi neke čudne vizualizacije.
 Mislim da je visoka aktivnost mozga tek posljedica koju izaziva strah, događaj(i) u snu ili nešto drugo.
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Ali ja tada kad sam radio EKG nisam spavao, ali opet je bio previše aktivan....

A dosada sam 2 puta radio EKG, ista stvar...

Intel C2Duo 6600 overcl. 3.0Ghz, 4Gb ram, 8800GTX 768Mb, WD 120Gb ,500Gb.
16 godina
neaktivan
Neophyte kaže...

Ali ja tada kad sam radio EKG nisam spavao, ali opet je bio previše aktivan....

A dosada sam 2 puta radio EKG, ista stvar...

Ček Ček, radio se EKG ili EEG ???????
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice