hehe i dalje sam najmlađi hehehehehehehehehehehhehehehhehehehehhehehehheh
a jednako znam kako prosječni forumaš hehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehe
hehe i dalje sam najmlađi hehehehehehehehehehehhehehehhehehehehhehehehheh
a jednako znam kako prosječni forumaš hehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehe
13 godina,tj. 6,5 jer pusenje skracuje zivot za pola(ipak sam najmladji )
ima ovdje još ljudi s 13 godina npr. ja 14. 06. '94.....al ja se ne moram natjecat ko je mlađi....hehe
Dame ne otkrivaju godine, ali ja nisam dama, nisam ni žena, a imam 20 godina :D
Dame ne otkrivaju godine, ali ja nisam dama, nisam ni žena, a imam 20 godina :D
haha..to ti žene kad ostare neće reć kolko godina imaju... do 25 će reć a onda će vječno imat isto godina
Punih 21. Sad mogu i vanka u EU bez straha setat sa pivom u ruci usred noci. :P
danas imam rodjendan! 17 godina. a sad jedva cekam 18 da mogu vozit i kako kaze deda mraz: legalno se setat s pivom u ruci(barem u hr)
25 god..
22
14
29
13 a 9.07 14
Jako puno vas je starije od 25, pa ljudi što nemate život nego nama klincima sastavljat konfiguracije i rješatavat probleme na kompu???
Ja osobno imam 15
Čuj, forum je ono hardwerski i softverski orijentiran, a time se vise bave STARIJI!:D
Sta vi klinci (a ja ono kao star sa 18 god.) u prosjeku samo igrice, glazba i filmovi a vecina niti ne zna koje komponente ima a kamoli funkciju i kako to radi!
...Naravno ima izuzetaka sa obe strane ali vjeruj mi ovaj forum vise pase starijim nego usminkanim preseratorima koji "kao" imaju bijesne konfiguracije, overklokiraju za 300% itd.
Čuj, forum je ono hardwerski i softverski orijentiran, a time se vise bave STARIJI!:D
Sta vi klinci (a ja ono kao star sa 18 god.) u prosjeku samo igrice, glazba i filmovi a vecina niti ne zna koje komponente ima a kamoli funkciju i kako to radi!
...Naravno ima izuzetaka sa obe strane ali vjeruj mi ovaj forum vise pase starijim nego usminkanim preseratorima koji "kao" imaju bijesne konfiguracije, overklokiraju za 300% itd.
Ja imam 14,5 godina uskoro 15. he he
Za 3 dana 18.
Za 3 dana 18.
26 nedavno....
Uskoro ću 18. :)
14
14
I m so honoured man!
I should be the president!
The world won t be hungry anymore!
No thristy mans who drinks toxic water,no more lies no more crime.
No more stupid CSI !
Moj odgovor je bio sarkastičan, sa skrivenom porukom: "Koga briga?"
Moj odgovor je bio zaje***cija na tvoj odgovor
31 za mjesec dana
U 12. mjesecu 19!!!