Koju bi ste zemlju željeli posjetiti ?
- poruka: 195
- |
- čitano: 47.284
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
SAD,Francusku,Englesku i Srbiju
U Italiji i Španjolskoj sam već bio,Njemačka me ne privlači kao ni skandinavske zemlje
Dobrodošao si
Meksiko
Kad je savršena zemlja
...osim kaj im je more tak' toplo da mi je trebalo puna tri dana za ući u vodu, ali to možemo zanemariti
pored ovakvih prirodnih ljepota...
Kupao sam se u julu,malo je bilo pohladno..
1) Škotska
2)Nizozemska (Amsterdram)
3) SAD
4) Neka afrička, npr. Gana, Etiopija, Nigerija
(btw imam ogromnih problema sa uploadom slika, nekaj fakat nije u redu s forumom...)
Thailand /zbog thai boksa, kojeg i treniram <3)
Rusiju, Tunis, JAR
Švedska,Finska,Japan
japan, kina, sejšeli, pacifičke zemlje, južna amerika, srednja afrika (kenija za početak), sjever europe, sjever amerike (kanada, alaska), australija, jugoistočna azija.. svašta svašta.. :D
Bivsi Tibet :'(
(ne mogu staviti tuznog smajlica)
španija,holnađaska,švabac
Kataloniju, radi Barcelone, Svedsku i Japan...
Italija, Rusija, Japan, Spanija
Do prije 3 mjeseca sam htio posjetiti Barcelonu, pa pošto sam tamo bio na maturalcu na prvom je mjestu trenutno Irska.
Švedsku i Japan.
Boner achieved !!!
naravno USA...Texas točnije.... pa zatim Japan da dobijem još više Bonera
Svedsku,u koju planiram zavrsiti fax...imam tamo rodbine
I ja bih volio tamo zivjeti tocnije u gradu Jönköping, jer se tamo održava Dreamhack največi lan party igdje sa najbržim internetom aaaaaaaaaa + još ovo (slika) pa za mene Raj!
Švedska - tehnološki najrazvijenija zemlja... životni standard milina..nema siromaštva... svi su zaposleni,država ne zaj*****
uopće ne znam zašto sam još uvijek ovdje ?
I ja bih volio tamo zivjeti tocnije u gradu Jönköping, jer se tamo održava Dreamhack največi lan party igdje sa najbržim internetom aaaaaaaaaa + još ovo (slika) pa za mene Raj!
gdje me nadje hahaah, i ja bi tamo mislim icicu jedva cekam
Izrael (jerusalem)
spanjolska (madrid)
UAE dubai
Bio sam u Australiji i za godinu-dvije idem opet. Možda se tamo i preselim ako ostane onakva kakva je.
EDIT: Ovo je Brisbane. Tu sam bio prije 2-3 godine.
Definitivno London i Francusku
Francusku , Ameriku , i definitivno Rusiju tijekom zime
Bangladeš ,Uzbekistan i Afganistan
Sloveniju, pošto nemam puno vremena htio bi ići u zemlju koju mogu običi za jedan dan!! heehhehe
Ja sam posjetio dosta drzava (12-13). Sada mi je zelja otici u Englesku, London tocnije i Svedsku.
Norvešku. Definitvno.