E ljudi kako napraviti svoju kucnu mrezu, sta mi je potrebno da mi neko objasni posto se i ne razumijem bas u te stvari.
Ako mozete da mi pomognete ne treba mi neka super jaka brzina vec normalno da mogu surfat preko moba.
E ljudi kako napraviti svoju kucnu mrezu, sta mi je potrebno da mi neko objasni posto se i ne razumijem bas u te stvari.
Ako mozete da mi pomognete ne treba mi neka super jaka brzina vec normalno da mogu surfat preko moba.
Možda je već i imaš.
Opiši što si dobio od davatelja usluga (tip routera) i što bi želio postići (tj. dali je u pitanju stan, višeetažni stan ili kuča s više etaža). Naon toga ti netko može dati prijedlog a na tebi je da ga prihvatiš ili ne.
Pa dobio sam od bhtelecoma samo modem, ZXE DSL 831 to je modem, u pitanju je stan na prvom spratu odnosno visoko prizemlje.
Pa dobio sam od bhtelecoma samo modem, ZXE DSL 831 to je modem, u pitanju je stan na prvom spratu odnosno visoko prizemlje.
Pa probaj ih pitati da ti zamjene router za model s bežičnom vezom. To ti je najjednostavnije, ako te budu tražili previše novaca onda možeš nabaviti neki od wireless routera.
I sta kad nabavim router, sta dalje uradit ?
I sta kad nabavim router, sta dalje uradit ?
Ako dobiješ od davatelja usluge uključiš wireless, promjeniš SSID, podesiš sigurnosne postavke na WPA ili WPA2, definiraš lozinku i to je to (detaljnije ćeš imati objašnjeno u uputstvima za tvoj router).