zdravo ljudi veceras cu dobiti http://hr.airlive.com/product/product_3.jsp?pdid=PD1217473992975 i ako mi ko moze objasniti kako cu napraviti wifi u kuci? trenutno koristim telemach kablovski internet i cisco modem 2100 pa ako ima gdje kakav tutorial? ovo radim da bi mogao koristiti internet na mobitelu samsung galaxy s je u pitanju. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
trenutno i meni treba pomoc oko ovog.ako ima ko da zna.zamolio bi da se javi
sredio sam
sredio sam
odlično
Ljudi trebam neki program kojim mogu gledati tko se connecta na moju mrežu i da ih mogu izbacivati i to pa jel može ko pomoc ?
Pa u postavkama rutera možeš viditi ko je spojen na wireless i na LAN portove routera. Imaš podatke o IP adresi i MAC-u i ako je neko ko netreba bit spojen, spojen, ljepo zabraniš te adrese ili dozvoliš samo one adrese od onih računala i uređaja koji smiju bit spojeni. I ako nemaš, stavi zaštitu na WPA/WPA2 i lozinku od kojih 20-30ak znamenki i nema šanse da ti neko upadne u wireless
tnx ;)
pozdrav prijatelji
Imam isti problem sa spajanjem kabelskog modema cisco 2100 i bezičnog modema Tp Link TL-WR340G
Ako nam moze neko pomoc, bio bi mu zahvalan...
Hvala
Kak se s mobom prek WiFi-a mogu povezati sa svojim modemom?
najprije moraš uci u router da vidis koje je ime mreže i koji kljuć.
Piše ti kljuć ispod routera ( ne na svim).
Ako to znaš , onda je moguće tek spajanje na wlan mrežu.
ključ znam, piše ispod, samo nezam kak da uđem u modem.
imam onaj bijeli t-comov
ključ znam, piše ispod, samo nezam kak da uđem u modem.
imam onaj bijeli t-comov
U preglednik upišeš 192.168.1.1, username je user, a pass je broj sa donje strane modema ako ju nisi mijenjao.
e fala. sve radi :)