Od negdje prije sam skontao da mi se modem totalno zabrejka čim pokrenem download torrenta (ugase se sve lampice osim power), ne znam jeli problem neka postavka u torrent programu ili je router gotov. U normalnom radu sve 5, samo se događa kad pokrenem utorrent program.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Od negdje prije sam skontao da mi se modem totalno zabrejka čim pokrenem download torrenta (ugase se sve lampice osim power), ne znam jeli problem neka postavka u torrent programu ili je router gotov. U normalnom radu sve 5, samo se događa kad pokrenem utorrent program.
Vjerovatno ti je router u k.., zovi t-com i traži novi.
Vraga će mi dati novi jer mu je istekla garancija odavno...a i kako da dokažem da je neispravan jer u 99% slučajeva radi savršeno, jedino nekad pod torrentima počne palit/gasit.
no idea al meni su zamjenili router kad ga je sprzio grom a ugovor mi je bio isto davno isteko zvao sam t com(i nisu mi nista naplatili ) i dosli mi zamjenit sljedeci dan probaj i ti ih nazvat pa vidi
Vraga će mi dati novi jer mu je istekla garancija odavno...a i kako da dokažem da je neispravan jer u 99% slučajeva radi savršeno, jedino nekad pod torrentima počne palit/gasit.
samo zovi i zamjenit ce ti.ja sam zvao i rekao da moj ne radi i drugi dan sam dobio novi.neznam jel ima veze i dali i tebi tako ali meni je bio problem da cim ga malo opteretim torentom ili nekim skidanjem on se restarta pa sam zvao i dobio drugi koji radi kako treba